Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 günde olmuyor malesef. 5.gün şu an 60 oldu ve 60 olduktan sonra xp az gelmeye başladı.. buddy upta kullanıyorum yavaşladı şu an lwl atlama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

1 günde olmuyor malesef. 5.gün şu an 60 oldu ve 60 olduktan sonra xp az gelmeye başladı.. buddy upta kullanıyorum yavaşladı şu an lwl atlama..

Belki xp boost kullanmamışsınızdır ya da 5 gün boyunca yavaş yavaş kasılmışsınızdır, ondan uzun sürmüş olabilir. 60 Levelde gelen kırmızı görevleri takip edin ve arada Sabex Armory ve Catacombs dungeonlarına girin. Hızlı bir şekilde 65 olursunuz.
  • Whispering Wind kullanıcısına yanıt
    7 günlük %50 xp boost var şuan kullanıyorum.. sadece kırmızı görevleri yaptım zaten onda sıkıntı yok.. yalnız şunu merak ediyorum %50 boost varken 1 günlük %100 boost aktif edersem %150 oluyor mu ? oluyorsa daha hızlı lwl atlarım.. yoksa şu halıyle 60 a kadar hızlıydı şimdi iğneyle ilerliyor resmen...

not: bir de türk guild bulamadım ne hikmetse mystel kanalında
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

7 günlük %50 xp boost var şuan kullanıyorum.. sadece kırmızı görevleri yaptım zaten onda sıkıntı yok.. yalnız şunu merak ediyorum %50 boost varken 1 günlük %100 boost aktif edersem %150 oluyor mu ? oluyorsa daha hızlı lwl atlarım.. yoksa şu halıyle 60 a kadar hızlıydı şimdi iğneyle ilerliyor resmen...

not: bir de türk guild bulamadım ne hikmetse mystel kanalında

%150 olmaz.En fazla 100% olur.%100 boost alabiliyorsanız, %100 kullanın. 60 Levelde gelen kırmızı görevleri yaparken dediğim dungeonlara da girin. Hızlıca level atlarsınız.
    65 oldum.. yalnız şimdi şöyle bir sıkıntı var..

dungeonlara girebilmem için 410-417 ıtem lwl istiyor bende su an 395.. üstümdeki çoğu şeyi +7 +9 yaptım +12 yaptım ama 410 a bir türlü ulaşamadım...

var olan dungeonlara girdiğim zaman kullandığım itemler düşmekte... şimdi bu item lwlı nasıl arttırıcam ?

trade broker dan daha iyi item mi alıp + basıcam ?
  • Brooch ve innerwear denilen itemler var. Onlardan almalısınız. Item levelini arttırır. Ayrıca tüm itemlerınızı + 12 yapmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    410 u hallettim 417 meselesi çıktı şimdide

Guile setlerini basmam için rare alkahest lazım.. zindanlardan toplamaya calısıyorum ama yeterli değil...

guile setlerini +12 yapınca 417 yi bulucam büyük ihtimal ama alkahest sıkıntısı çıktı şimdide..

tier 10 itemleri başka neyle basabılırz ki ?

+ basma ekranında bir tek rare alkahest kabul ediyor...
  • Normal masterwork alkahest ile de basılıyor olması gerek. Normal masterwork alkahest kasmak için ise günlük görevleri yaparak vanguard kredisi biriktirirsiniz. Sonra da ghilleide dungeonu için scroll alıp dungeondan düşürürsünüz ya da direk masterwork alkahest kutusu alırsınız vanguard shoptan.
  • 3 günde 65 olunuyor diye yazmışlar detaylı anlatıcak birisi varmı?

• 32 oldum az önce. Ara ara oynuyorum günde yarım saat falan. Ama niye nasıl 32 oldum hiçbir fikrim yok. Şuan gözüme sokulan tek şey birkaç seviyede bir gelen avatar silahı. Onu alıp +9 yapıyorum dungeon'a girip arada BAM kesiyorum. Başka bir şey yok. Ne ticaret işine rast geldim ne craft olayına. Bunları açıklayabilecek biri var mı? Yoksa 65'e kadar bodoslama kasayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

32 oldum az önce. Ara ara oynuyorum günde yarım saat falan. Ama niye nasıl 32 oldum hiçbir fikrim yok. Şuan gözüme sokulan tek şey birkaç seviyede bir gelen avatar silahı. Onu alıp +9 yapıyorum dungeon'a girip arada BAM kesiyorum. Başka bir şey yok. Ne ticaret işine rast geldim ne craft olayına. Bunları açıklayabilecek biri var mı? Yoksa 65'e kadar bodoslama kasayım mı?

Kas dostum kas kirmizi görevleri yap 65 olduktan sonra oyun basliyor basacaksin parayi TT ye tera cluba

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Para basmadan olmaz mı :'( ayrıca dungeonlar sağolsun kırmızı görevlerin seviyesi benim birkaç seviye altımda kaldı. Bi ara görev odaklı gitmeliyim sanırım.

• quote:

Para basmadan olmaz mı :'( ayrıca dungeonlar sağolsun kırmızı görevlerin seviyesi benim birkaç seviye altımda kaldı. Bi ara görev odaklı gitmeliyim sanırım.

Kirmizi gorevleri yapman tavsiye edilir dg yapmaya ara ver biraz zaten o seviyedeki dgler bi ise yaramiyor artık bazi classlar tek basina donuyor.oyunda en iyi seti istiyorsan para basmadan olmaz.

En iyi gibi bir amacım olmadı hiç sanırım. Zevk alayım kanser olmayayım yeter.

• quote:

En iyi gibi bir amacım olmadı hiç sanırım. Zevk alayım kanser olmayayım yeter.

Her türlü zevk alirsin hocam ben 2013 ten beri bu oyunun içindeyim eski halindeden eser kalmasada hala piyasada end game en iyi olan oyunlardan.

Ben de o zamanlardan beri ara ara başlar bırakırım. Şimdi bi bir daha bakayım dedim. Bralwer ile başladım bakalım ne olacak. 65ten sonra güzel şeyler bekliyor gibi.

• steam da neden kaldırıldı ya, ne güzel inik duruyordu oyun şimdi bi daha indircez

eu mu indirsem us mu acaba
  • İlk sayfada yazdığı gibi oyun cidden 65gb mı? Yeni indiriyorum 28 gb kaldı sabaha kadar iner ama ilk sayfada dediği gibiyse sıkıntı, bir de buddyup gönderebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

İlk sayfada yazdığı gibi oyun cidden 65gb mı? Yeni indiriyorum 28 gb kaldı sabaha kadar iner ama ilk sayfada dediği gibiyse sıkıntı, bir de buddyup gönderebilecek var mı?

O biraz eski bir bilgi şu an doğrulayamıyorum ama eskiden öyleydi. Launcher halen aynı mantıkta çalışıyorsa doğrudur. Normalde oyun 35gb civarı ancak patch kısmı işi bozuyor.

Edit : Buddyup kodu için gireceğin serverda önce herhangi bir karakter açıp birinden kod al, daha sonra oynamayı düşündüğün class ile ikinci bir karakter açarsın onunla kullanırsın kodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 7 Haziran 2017; 6:24:19 >
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    28gb indirdikten sonra patchi çıkarıp uyguluyor 30 küsür gb sanırım ondan bahsetmiş. Direk istediğim karakteri açıp kodu burdan bi arkadaştan alıp kullanamaz mıyım, bir de hangi serverda oynuyorsunuz genel olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.