Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miayke

Bir farkı yok. Pvp serverında open world pvp var. Her yerde insanlar biribirini kesebilir. Bu yüzden solo oynayan birisi zorlanabilir.
    Pve serverında da pvp var ama open world değil.
    Hangi pve serverinda kastin? Yeni açılan da ise boşa gitmez ama fraya da ise yeni server açıldı yani çoğunluk yeni serverda oynayacaktır.

En yeni sever hangisi ne kadar oldu açılalı?
  • Beyler 10 dakikadır appling patch diyor ver %96 da kaldı. 23.95 mB/s ile patch uyguluyodu. Less than a minute diyor. İndirme işlemini tamamladım. Sorun nerede acaba? Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosehole

Beyler 10 dakikadır appling patch diyor ver %96 da kaldı. 23.95 mB/s ile patch uyguluyodu. Less than a minute diyor. İndirme işlemini tamamladım. Sorun nerede acaba? Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

Tekrar aç launcherı düzelir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: nosehole

Beyler 10 dakikadır appling patch diyor ver %96 da kaldı. 23.95 mB/s ile patch uyguluyodu. Less than a minute diyor. İndirme işlemini tamamladım. Sorun nerede acaba? Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

Tekrar aç launcherı düzelir herhalde.

sağolasın düzeldi
  • Çok acil bir sorum olacak daha önce oynuyanlar bu meslekler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? çoğu oyunda simya parayı götürür bundada öylemi ? diyer mesleklerden birini olursam ticaret faydası olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Çok acil bir sorum olacak daha önce oynuyanlar bu meslekler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? çoğu oyunda simya parayı götürür bundada öylemi ? diyer mesleklerden birini olursam ticaret faydası olurmu ?

Genelde oyunlarda crafting boştur, pek faydası yoktur ama TERA'da çok önemli.

Her meslek dalı önemli, getirisi bol. Alchemy pek kârlı sayılmaz ama.

Ama bunları son seviyeye getirene kadar bayağı gold gidiyor.
  • quote:

quote:

Çok acil bir sorum olacak daha önce oynuyanlar bu meslekler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? çoğu oyunda simya parayı götürür bundada öylemi ? diyer mesleklerden birini olursam ticaret faydası olurmu ?

Peki birden fazla meslek seçebiliyormuyuz ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki birden fazla meslek seçebiliyormuyuz ?

Meslek seçme diye bir şey yok, istediğini istediğin kadar yükseltiyorsun. Hepsi açık.

• İzlediğim videolarda skill sayısı sanki az gibi geldi bana.Hep aynı skillerle o kadar levelı kasmak çok sıkıcı olur.Skill çeşitliliği var mı oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neliel

İzlediğim videolarda skill sayısı sanki az gibi geldi bana.Hep aynı skillerle o kadar levelı kasmak çok sıkıcı olur.Skill çeşitliliği var mı oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2 standart bar skill kullanıyorum ben. Yaklaşık 30 tane falan. Sen hesap et (end game priest).
  • quote:

quote:

İzlediğim videolarda skill sayısı sanki az gibi geldi bana.Hep aynı skillerle o kadar levelı kasmak çok sıkıcı olur.Skill çeşitliliği var mı oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2 standart bar skill kullanıyorum ben. Yaklaşık 30 tane falan. Sen hesap et (end game priest).

İyi o zaman sorun yok ya gw2 oynadım sürekli aynı 5 skilli kullanmaktan sıkıldım kasmayı bıraktım bunda da aynı sorun olacak diye korktum.Peki bu dediğin çoğu class için mi geçerli yoksa prieste özel mi?
  • quote:

quote:

quote:

İyi o zaman sorun yok ya gw2 oynadım sürekli aynı 5 skilli kullanmaktan sıkıldım kasmayı bıraktım bunda da aynı sorun olacak diye korktum.Peki bu dediğin çoğu class için mi geçerli yoksa prieste özel mi?

Çoğu öyle, tabii priest'in biraz daha fazla oluyor.

• Beyler sakın solo başlamayın bedava ve solo başlarsanız 22 lvlden sonra acıcekersiniz ben arkımla oynuyorum arkım mystic ben slayerim akıyoruz ne gelse parçalıyoruz ama konuşamadığımız icin sıkınıtı oluyor 5 şubatta free olcak ozaman pt bulmakta falan zorlanmazsınzı ama yinede en az 2 kişi GG WP
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Beyler sakın solo başlamayın bedava ve solo başlarsanız 22 lvlden sonra acıcekersiniz ben arkımla oynuyorum arkım mystic ben slayerim akıyoruz ne gelse parçalıyoruz ama konuşamadığımız icin sıkınıtı oluyor 5 şubatta free olcak ozaman pt bulmakta falan zorlanmazsınzı ama yinede en az 2 kişi GG WP

2 kişi oynayınca xp de ikiye bölünüyor Archer gibi paper classlarda her ne kadar 50'den sonra solo gitmek biraz zorlaşsa da, rahatlıkla her class tek başına end game'e ulaşıyor.
  • quote:

quote:

Beyler sakın solo başlamayın bedava ve solo başlarsanız 22 lvlden sonra acıcekersiniz ben arkımla oynuyorum arkım mystic ben slayerim akıyoruz ne gelse parçalıyoruz ama konuşamadığımız icin sıkınıtı oluyor 5 şubatta free olcak ozaman pt bulmakta falan zorlanmazsınzı ama yinede en az 2 kişi GG WP

2 kişi oynayınca xp de ikiye bölünüyor Archer gibi paper classlarda her ne kadar 50'den sonra solo gitmek biraz zorlaşsa da, rahatlıkla her class tek başına end game'e ulaşıyor.

Haklısın end game oluyor ama 2kişi exp 2 kiye bölünse bile 2 kat daha hızlı yapıyorsun görevleri ve 1 canavar kescene 2 tane kesiyorsun.Pt ile gelen bonus expide hesaba kattıkmıydı daha karlı :)Bişiy sorucam sorcerer solo olarak rahat lvl kasabilirmi hiç zorlanmadan ?

Edit : Ben slayer kasıyorum yüksek lvlde güçlü oluyormu bir arkadaşım her class eşit gücte oyuncunun yeteneğine bağlı iyi bir priest herkesi vs de alır demişti doğrumudur.

Edit :Oyuna başlayalı 3 gün oldu çok bilmişlik yaptıysam özür dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 31 Ocak 2013; 16:13:05 >

• quote:

quote:

quote:

Haklısın end game oluyor ama 2kişi exp 2 kiye bölünse bile 2 kat daha hızlı yapıyorsun görevleri ve 1 canavar kescene 2 tane kesiyorsun.Pt ile gelen bonus expide hesaba kattıkmıydı daha karlı :)Bişiy sorucam sorcerer solo olarak rahat lvl kasabilirmi hiç zorlanmadan ?

Edit : Ben slayer kasıyorum yüksek lvlde güçlü oluyormu bir arkadaşım her class eşit gücte oyuncunun yeteneğine bağlı iyi bir priest herkesi vs de alır demişti doğrumudur.

Edit :Oyuna başlayalı 3 gün oldu çok bilmişlik yaptıysam özür dilerim :)

Sorcerer zorlanmaz genelde, en sağlam dps'lerinden oyunun.

Bu arada evet görev konusunda çok hızlı oluyor partiyle kasmak.

Her class eşit güçte değil ayrıca. Okçunun bile defansı atağı priestin iki katıyken dediği mümkün değil. Priesti duelde öldüremezsin sadece, o da seni öldüremez ama

• Steam linki verebilecek olan var mı acaba ya ? Steamda oyunu bulamadım oradan indirmem şart çok yavaş iniyor şuan
  • Launcherdeki indirme steam ile devam ettirilebiliyor mu? %80 indi oyun ama çok yavaş şu anda.
  • http://store.steampowered.com/app/212740/

Launcherdaki indirme buradan devam etmez ama

Edit:

Yeni bir haber bu arada f2p'den:http://www.oyunsitesi.com/Haberler-TERA_Free_to_play_5_Subatta_Avrupada_Hizmete_Sunuluyor-9197.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 31 Ocak 2013; 17:15:37 >

• O sayfayı zaten bulmuştum fakat indirilecek yeri bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.