Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ide beyler nexus diye bişiy var o neyin nesidir ? Bide hangi serverde kasiyim pvp m pve mi server ismi verirseniz 10 numara olur hangi server zaman harcamama değer onu söyleyin yeter ve hangisi daha zevkli olur pvp mi pve mi pvp de baskın basanındır yapıyolarmış :)
  • Beyler nexus ne oluyor neyin nesi biri açıklayabilirse güzel olur ve hangi serverde başliyim hangi serverde harcadım zamanın karşılığını bol bol alırım pvp mi pve mi server ismi verirseniz bomba olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord0ne

Beyler nexus ne oluyor neyin nesi biri açıklayabilirse güzel olur ve hangi serverde başliyim hangi serverde harcadım zamanın karşılığını bol bol alırım pvp mi pve mi server ismi verirseniz bomba olur.

Veritas serverında oynuyoruz dh den 5-6 kişiyle guild de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Beyler nexus ne oluyor neyin nesi biri açıklayabilirse güzel olur ve hangi serverde başliyim hangi serverde harcadım zamanın karşılığını bol bol alırım pvp mi pve mi server ismi verirseniz bomba olur.

Veritas yeni açılan pve serveri kime sorsam o serverde adam akıllı oynayan yok diyor fraya serveri var ordada herkes öküz olmuş zaten en yeni pvp serveri hangsiyse onda başlamayı düşünüyorum hangisi en yeni pvp serveri ?
  • quote:

quote:

quote:

Veritas yeni açılan pve serveri kime sorsam o serverde adam akıllı oynayan yok diyor fraya serveri var ordada herkes öküz olmuş zaten en yeni pvp serveri hangsiyse onda başlamayı düşünüyorum hangisi en yeni pvp serveri ?

Sen milletin dediklerini boşver kendin oynamaya bak yoksa hiç bir yerde rahat edemezsin. Ona bakarsan en son açılan pvp serverı ishara ama bakıyorum şuan onun popülasyonu low gözüküyor. Veritas ise medium gecenin 3ü olmasına rağmen. Hem asıl artış ayın 5inden sonra olucak yeni serverlara. Şuan fraya ya başlamak akıl kârı değil. Herkes uçmuş buildlerini tamamlamış insanlar.

Şuan 8 kişi olduk dh'den oynayan guild de. Millet duydukça da geleceğinden eminim. Son karar senin

• Beyler sizi uyarmak isterim sakın torrent ile indirmeyin. İndirdim ve oyunun launcher a tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor boşa indirdim yani. Aklınızda bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecterX -- 3 Şubat 2013; 10:57:38 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen milletin dediklerini boşver kendin oynamaya bak yoksa hiç bir yerde rahat edemezsin. Ona bakarsan en son açılan pvp serverı ishara ama bakıyorum şuan onun popülasyonu low gözüküyor. Veritas ise medium gecenin 3ü olmasına rağmen. Hem asıl artış ayın 5inden sonra olucak yeni serverlara. Şuan fraya ya başlamak akıl kârı değil. Herkes uçmuş buildlerini tamamlamış insanlar.

Şuan 8 kişi olduk dh'den oynayan guild de. Millet duydukça da geleceğinden eminim. Son karar senin

freyada kastığım 34 lük acontu kenara bırakıyorum ozaman veritsda kasıcam bide nexusun ne olduğunu hala bilmiyorum savaş falanmı ?

• Nexus'un ne olduğunu 60 olana kadar bilmene gerek yok. Raid gibi bir şey.
  • Beyler ilk defa oynuyacam oyuna girdim 20 lvl olarak doğdum solider ler vardı etrafta f e bastim bişeyler dedi ama anlamadım yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Beyler ilk defa oynuyacam oyuna girdim 20 lvl olarak doğdum solider ler vardı etrafta f e bastim bişeyler dedi ama anlamadım yardımcı olabilecek varmı?

Orası oyunun prologue yani tutorial gibi düşün. Tutoriali bitirince normal 1den başlıcaksın. Sana verilen questleri yap orda haritaya bak nereye gideceğin yada napıcağını gösteriyor sana
  • quote:

quote:

Beyler ilk defa oynuyacam oyuna girdim 20 lvl olarak doğdum solider ler vardı etrafta f e bastim bişeyler dedi ama anlamadım yardımcı olabilecek varmı?

Orası oyunun prologue yani tutorial gibi düşün. Tutoriali bitirince normal 1den başlıcaksın. Sana verilen questleri yap orda haritaya bak nereye gideceğin yada napıcağını gösteriyor sana

Centurion a kadar geldim gerisini yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 3 Şubat 2013; 14:02:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Centurion a kadar geldim gerisini yapamadım

6 asker izle diyor çözmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 3 Şubat 2013; 14:21:27 >

• Bundan sonrasında ne yapıcam beyler?

TERA Online Soru-Cevap Konusu
  • quote:

Bundan sonrasında ne yapıcam beyler?

çantandaki itemleri ve silahı giy
  • quote:

quote:

Bundan sonrasında ne yapıcam beyler?

çantandaki itemleri ve silahı giy

Hallettim dostum lvl 1 e düştü. oyunu nasıl kaydedicem dogdugumda tekrar aynı şeyleri yapmak zorunda kaldım.

Sorular aptalca gelebilir ama ilk defa oynuyorum

• Online oyunlarda kaydetme diye bir durum yoktur, yaptığın herşey otomatik olarak kaydedilir.
    Her yeni karakter açtığında tutorial bölümünü oynamak zorundasın
  • ilk defa online oyun olarak tera oynuyorsan durumun biraz sakat teradan başka online oyun oyanmazsın zaten bundan sonra :D
  • Arkadaslar chati kullanamiyorum unavaible you diyor nasil acacagiz
  • Şuan trialsin kullanamazsın, 5şubatta açılıcak hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Arkadaslar chati kullanamiyorum unavaible you diyor nasil acacagiz

La yukarda yazmıslar ya trialsin trial oldugun icin kullanamıon kısıtlı herşey :d

Bu arada şifre olmadi abi suna bi giriş yapip bak allah askına
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.