Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda para problemi var mana bile alamiyoruz 15 lwl e kadar kastıgımız para ile 10 tane mana alabiliyoruz para tamamen bitiyor. Oyunda parayı nerden bulacagımızı hala anlamadım yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

Oyunda para problemi var mana bile alamiyoruz 15 lwl e kadar kastıgımız para ile 10 tane mana alabiliyoruz para tamamen bitiyor. Oyunda parayı nerden bulacagımızı hala anlamadım yardımcı olurmusunuz.

o levellarda hiç bi alışveriş yapmaman gerekiyo. görevler zaten sana gereken potionları veriyor. hiç görev atlama. onun dışında mana biterse de oturup dinlen zaten çabuk doluyor. 3 farklı serverda kastım. hiç birinde para problemi çekmedim ki baya bişey alıyodum trade brokerdan. esas para problemi 60 levelda görevler bittikten sonra başlıyor. craft yaparken başlıyor.
  • Oyunda Support Token'lar ne işe yarıyor bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahat Adam

Oyunda Support Token'lar ne işe yarıyor bilen var mı ?

Belirli NPC'lerde harcayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julov

quote:

Oyunda para problemi var mana bile alamiyoruz 15 lwl e kadar kastıgımız para ile 10 tane mana alabiliyoruz para tamamen bitiyor. Oyunda parayı nerden bulacagımızı hala anlamadım yardımcı olurmusunuz.

o levellarda hiç bi alışveriş yapmaman gerekiyo. görevler zaten sana gereken potionları veriyor. hiç görev atlama. onun dışında mana biterse de oturup dinlen zaten çabuk doluyor. 3 farklı serverda kastım. hiç birinde para problemi çekmedim ki baya bişey alıyodum trade brokerdan. esas para problemi 60 levelda görevler bittikten sonra başlıyor. craft yaparken başlıyor.

o kadar lwl kasıyorsun üzerindeki para sadece 10 tane mana potion almaya yetiyor, berserker, slayer karakterlerinde mana sıkıntısı cok fazla, pvp lerde manam olmadıgı için defalarca kaybettim, alışveriş yapmayacaksak oyunun anlamı da kalmıyor, craft sistemi ile birşeyler yapmakta gerçekten zor olacak 60 lwl de para sıkıntısını craftlarda cekecegimizi söylüyorsun peki craft itemleri için parayı nerden bulacagız acıkcası oyunun bu yönü o kadar sacma olmus ki anlatamam, karakteri potionsuz birakma düşüncesi saçmalıktan ibaret acıkcası...

• quote:

quote:

quote:

o kadar lwl kasıyorsun üzerindeki para sadece 10 tane mana potion almaya yetiyor, berserker, slayer karakterlerinde mana sıkıntısı cok fazla, pvp lerde manam olmadıgı için defalarca kaybettim, alışveriş yapmayacaksak oyunun anlamı da kalmıyor, craft sistemi ile birşeyler yapmakta gerçekten zor olacak 60 lwl de para sıkıntısını craftlarda cekecegimizi söylüyorsun peki craft itemleri için parayı nerden bulacagız acıkcası oyunun bu yönü o kadar sacma olmus ki anlatamam, karakteri potionsuz birakma düşüncesi saçmalıktan ibaret acıkcası...

15 level daha oyunun ilk 3-4 saati gibi bir şey. level kasmaya devam edersen bu şikayet ettiğin her şeyin cevabını alıcaksın. Classına daha iyi alışıp nasıl kullanman gerektigini oturtmuş olacaksın. craft itemları için parayı nerden bulucaz demişsin de. gatheringle kendin toplarsın. illa her şeyi trade brokerden almana gerek yok, benim bahsettigim para problemini ben tüm craftları kastıgım için olmuştu.

• quote:

quote:

quote:

Farm ve questlere devam. Sorunların ortadan kalktığını göreceksin.

• Tam yüklemeye başladım.US de oynayamamak büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
    Gamefoss üzerinden euda oynamak istemiyorum.
  • Bu oyunda pot kullanmama rağmen hiç mana problemi yaşamadım. Mouse ile yaptığınız vuruşlar mananızı doldurmuyormu? Zaten 15lvl de kaç tane skill var ki sende? Crystal merchant da mana veren crystal var onlardan takarsan ve normal atak yani sol mouse tuşu ile de saldırı yaparsan mana problemin ortadan kalkıcaktır İlk defa birinin tera da mana için dert yandığını görüyorum :) Bu arada 60lvl de girdiğin dungeonlardan düşen itemleri satınca craft için yeterli miktarda paran olur merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Bu oyunda pot kullanmama rağmen hiç mana problemi yaşamadım. Mouse ile yaptığınız vuruşlar mananızı doldurmuyormu? Zaten 15lvl de kaç tane skill var ki sende? Crystal merchant da mana veren crystal var onlardan takarsan ve normal atak yani sol mouse tuşu ile de saldırı yaparsan mana problemin ortadan kalkıcaktır İlk defa birinin tera da mana için dert yandığını görüyorum :) Bu arada 60lvl de girdiğin dungeonlardan düşen itemleri satınca craft için yeterli miktarda paran olur merak etme.

Berserker ve Slayer mana sıkıntısı çeken classlar çunku 0 mana ile oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Bu oyunda pot kullanmama rağmen hiç mana problemi yaşamadım. Mouse ile yaptığınız vuruşlar mananızı doldurmuyormu? Zaten 15lvl de kaç tane skill var ki sende? Crystal merchant da mana veren crystal var onlardan takarsan ve normal atak yani sol mouse tuşu ile de saldırı yaparsan mana problemin ortadan kalkıcaktır İlk defa birinin tera da mana için dert yandığını görüyorum :) Bu arada 60lvl de girdiğin dungeonlardan düşen itemleri satınca craft için yeterli miktarda paran olur merak etme.

Berserker ve Slayer mana sıkıntısı çeken classlar çunku 0 mana ile oynuyorlar

Biliyorum ama onlarında mana burst skilleri var ve normal skilleri diğer classlara göre daha hızlı mana dolduruyor. Ayrıca 3x mana crystalin çözemiyeceği bir sorun değil

• oyunu indirmek aşa yukarı kaç saat sürüyor birde durdurup tekrar indire bilirmiyiz yoksa kapatınca baştan mı patch doluyor
    Steam'den nasıl çekebilirim anlata bilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 8 Şubat 2013; 10:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

oyunu indirmek aşa yukarı kaç saat sürüyor birde durdurup tekrar indire bilirmiyiz yoksa kapatınca baştan mı patch doluyor

Durdurup tekrar devam etme var. Steam hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

oyunu indirmek aşa yukarı kaç saat sürüyor birde durdurup tekrar indire bilirmiyiz yoksa kapatınca baştan mı patch doluyor

Steami bilmem ama oyun 26gb senin internet hızına göre hesapla işte Launcheri kapattıp açtığında kaldığın yerden devam eder.

http://download.frogster-online.com/FOG/tera/TERASetup.exe

• Yeni basladim oyuna. Forumlardaki kisitli konulardan bilgi almaya calisiyorum. Sik sik "bam" terimini okuyorum. Nedir bu bam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayan -- 8 Şubat 2013; 12:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni event hakkında bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?
  • benim maus taklıyor oyunda bazen sistem imzadaki yetersiz olma ihtimali var mı
  • quote:

22 lwl im ve emin ol yeterince mana sıkıntısı yasıyorum , tamam mooblara atack yapınca mana doluyor peki pvp ? Berserker clasım, adama düz vurmam lazım ki önce mana dolsun sonra skillere geçeyim zaten berserker cok agır bir karakter adama 1 tane vurup manayı dolduracagım diye dibine girene kadar yemediğim skil kalmıyor...

• party den nasıl çıkılıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

party den nasıl çıkılıyor acaba ?

sol üstteki hp mp barının yanında bulunan class sembolüne sağ tıklayın leave party diyin tamamdır ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.