Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- craft sistemini ögrenmek için ne yapmalıyız ?
    2- Craft sisteminde potionlar yapılabiliyor mu ?
    3- bir arkadasım bana silahınızın kopyasını craft ile alın 60 lwl de silahsız kalabilirsiniz demişti ne demek istedi anlamadım kendisine ulaşamıyorum bilgi verirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayan

Yeni basladim oyuna. Forumlardaki kisitli konulardan bilgi almaya calisiyorum. Sik sik "bam" terimini okuyorum. Nedir bu bam?

BAM

Big Ass Monster demek. Yapımcıların oyun içindeki normal moblardan güçlü champion moblara verdiği isim.
  • Pvp ve pve server lar arası geçiş mevcutmu? Mesela pvp serverda kastığım bir çarı pve servera geçirebilirmiyim? Server sistemi nasıl?
  • şu karakterlerinden bahsederken çar yazanları bir gemiye doldurup yakmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Şubat 2013; 16:42:47 >
  • Oyunu indirdim patchleri yükledi kuıllanıcı adı ve şifreyi sordu girdim. Sonrasında play butonuna bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor . Görev yöneticisinden baktığımda TL.exe açılıyor fakat 3-4 sn sonra kapanıyor. Bu sorunu yaşıyan olduysa nasıl çözdü acaba? 2 gündür bununla uğraşıyorum :S
  • ölüp dirildikten sonra sağ üst köşede stress ve fatigue yazan resimler çıktı.geçmesi için rest e ihtiyacın var diyor.dinlenmek için ne yapmalıyım ?
  • @Lorien3535

Berserker aldıysan zaten PvP'yi unut.

@SevenSeptember_

Nickine sağ tıkla ve leave party de.

@Lorien3535

Alchemy öğrenerek pot yapabilirsin. Crafting için özel bir şeye gerek yok, gerekli malzemeleri topla yeter.

@SevenSeptember_

Bir ateş yanında beklemen lazım (campfire).
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Hp potionla pvp atılan bi oyunu neden oynanır diye sormak istiyorum bende deniycem ama pvplerde hp potion görünce antipati oluşuyor bende o mmo nun iyi olmadığını düşünüyorum nedense grafik filan önemsiz sadece içerik iyi olsun yeter

neyse güzel soru sormuşum herkez pot derdinde basit mmo oynamaya degmez tşkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

@Lorien3535

Sende haklısın berserkeri boşuna yapmışlar bence de gereksiz bi karakter ortada öyle dolaşıp dursun sende haklısın...
  • Selamlar. Ben lorien degil onun sadece bi arkadaşıyım. Terayı beraber oynuyoruz onunla üyeligini 2 3 soru sormak için 5 dakikalıgına aldım :) sorulara geçeyim.

Öncelikle Slayer ve Berserker classları sürekli manası bitecekmi? Yani bitecekmi derken mesela MANA full ama duruyosun öyle mana tık tık gidiyor kendiliginde.. Yani hep böylemi olacak yoksa belli bi zaman sonra o gitme duracakmı? Kendimiz vurunca gitmesini tercih ederim :)

Sonrasında binek olarak aslan var.. Onu nasıl alıyoruz çok araştırdım fakat bulamadım biri açıklarsa sevinirim. Sitede vardı bi ara fiyatıda yazıyodu ama artık yok. Oyun içersinde tera shop'dada 2 tane binek var aslan yok..

Sorularım bu kadar. Ve şunları eklemek istiyorum.

Biz oyunu 4 kişi solo game mantıgıyla ARKADİA serverinde oynuyoruz. Yani hep beraber girip hep beraber çıkıyoruz. Tüm questleri yapıyoruz. Çıkmadan önce yarım saat sürekli aramızda pvp yapıyoruz. Slayer / Berserker / Archer / Priest classlarımız bunlar. Oyun bana çok zevkli geliyor hiç bir sıkıntım yok. Bana tüm classlar eşitmiş gibi geliyor. Araştırdıgım kadarıylada herşey oyunculukta bitiyor. Ve oyunda pvp ortasında pat pat mana yada hp pot basma diye bi olay şimdilik görmedim ki bu çok mantıklı çünki pvp dedigin MP / HP pot a bakmaz Player becerisine bakar. Ki terada tam olarak böyle bi oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

quote:

@Lorien3535

Sende haklısın berserkeri boşuna yapmışlar bence de gereksiz bi karakter ortada öyle dolaşıp dursun sende haklısın...

TERA'ya PvP için başladıysan da aradığını bulamazsın.

• Amd 3.0 buldozer işlemci
    8 gb ram
    Nvidia 560 ti ekran kartı ile *bir yerlerimi dahi parcalasam 15 Fps üstünü göremedim bu oyunda.
    Sildim tekrar yükledim,kasanın icine vantilator soktum olmadı. Varmidir bir çözümü acep?

*: Bütün ayarlari minimuma çekmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

Selamlar. Ben lorien degil onun sadece bi arkadaşıyım. Terayı beraber oynuyoruz onunla üyeligini 2 3 soru sormak için 5 dakikalıgına aldım :) sorulara geçeyim.

Öncelikle Slayer ve Berserker classları sürekli manası bitecekmi? Yani bitecekmi derken mesela MANA full ama duruyosun öyle mana tık tık gidiyor kendiliginde.. Yani hep böylemi olacak yoksa belli bi zaman sonra o gitme duracakmı? Kendimiz vurunca gitmesini tercih ederim :)

Sonrasında binek olarak aslan var.. Onu nasıl alıyoruz çok araştırdım fakat bulamadım biri açıklarsa sevinirim. Sitede vardı bi ara fiyatıda yazıyodu ama artık yok. Oyun içersinde tera shop'dada 2 tane binek var aslan yok..

Sorularım bu kadar. Ve şunları eklemek istiyorum.

Biz oyunu 4 kişi solo game mantıgıyla ARKADİA serverinde oynuyoruz. Yani hep beraber girip hep beraber çıkıyoruz. Tüm questleri yapıyoruz. Çıkmadan önce yarım saat sürekli aramızda pvp yapıyoruz. Slayer / Berserker / Archer / Priest classlarımız bunlar. Oyun bana çok zevkli geliyor hiç bir sıkıntım yok. Bana tüm classlar eşitmiş gibi geliyor. Araştırdıgım kadarıylada herşey oyunculukta bitiyor. Ve oyunda pvp ortasında pat pat mana yada hp pot basma diye bi olay şimdilik görmedim ki bu çok mantıklı çünki pvp dedigin MP / HP pot a bakmaz Player becerisine bakar. Ki terada tam olarak böyle bi oyun.

O aslan collectors edition sahiplerine veriliyor.

Mana sorununu kafana takma, zamanla sıkıntı kalmaz. Pot alır basarsın sıkıştıkça da.

• acaba bu oyunda aiondaki gibi spiritmaster tarzinda bir karakter varmi?_? yani yaninda yaratik cikartan(summoner) bir klass varmı?_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

acaba bu oyunda aiondaki gibi spiritmaster tarzinda bir karakter varmi?_? yani yaninda yaratik cikartan(summoner) bir klass varmı?_?

Mystic var.
  • beyler ben oyunu indirdim fakat login olurken ''You do not have any active TERA accounts.'' şeklinde bir mesaj alıyordum sonra siteye girip mailimdeki kodu hesap sayfamdan girdim ''PLAY-TERA'' bu kodu ama invalid code diyor nasıl halletcem ben bu işi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

beyler ben oyunu indirdim fakat login olurken ''You do not have any active TERA accounts.'' şeklinde bir mesaj alıyordum sonra siteye girip mailimdeki kodu hesap sayfamdan girdim ''PLAY-TERA'' bu kodu ama invalid code diyor nasıl halletcem ben bu işi ?

Oyun bedava şuan kod falan yazmana gerek yok
  • Oyunu önerir misin? Ve oyun hakkında bilmem gereken şeyler,ipuçları internette mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Oyunu önerir misin? Ve oyun hakkında bilmem gereken şeyler,ipuçları internette mevcut mu?

Beklentilerini aşırı yüksek tutmazsan gayet kaliteli bir oyun TERA.

Non target ve questing temelli ilk aşamada diyebileceklerim. Oynadıkça kafana takılanları sorarsan ipuçlarını alırsın buradan zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Oyunu önerir misin? Ve oyun hakkında bilmem gereken şeyler,ipuçları internette mevcut mu?

Beklentilerini aşırı yüksek tutmazsan gayet kaliteli bir oyun TERA.

Non target ve questing temelli ilk aşamada diyebileceklerim. Oynadıkça kafana takılanları sorarsan ipuçlarını alırsın buradan zaten.

Peki şunu merak ediyorum. Bazı oyunlarda para yatırmadığın sürece mesela pvplerde bir şey yapamazsın. Para ile alınan iksirler,eşyalar çok avantaj sağlar çünkü bu oyunda da öyle bir şey söz konusu mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.