Şimdi Ara

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
3
Favori
11.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben de bi bakayim oraya. Türk guildi var demiştiniz degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu US PSN'den oynayan var mı?Yoksa UK PSN'den mi oynuyorsunuz.Oyun inince US PSN de hangi serverda olduklarınızı lütfen yazar mısınız?
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Us psnde oynayan yoktur bence. Cok lag olur diye düşünüyorum.

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Var evet Immortal adı tr bayraklı guild. 20 kişi civarı şuan çoğu 60 civarı olmuş.

• Arkadaşlar bir serverda toplanalım dağılma olmasın zaten oynayacak Türk sayısı belli

o zaman şuan açabilecek herkes Zyrnaxis serverinda açsın bende savarashtaydım oraya geçicem

• mit1996 kullanıcısına yanıt
    Ben US PSN'de oyunu oynayacağım.Zynrnaxis Usa serverında var mıdır?
    Umarım US PSN'de oynayan Türkler vardır.Ve lag umarım olmaz.
    Yoktur hocam. Eu ve us serverlari ayri. Biz eu serverindayiz. Ayica us serverinda cok lag yasarsiniz bence

Hocam keşke UK PSN'den hesap açıp oyunu o PSN den indirseydim,ama lag olursa sonra UK PSN açıp oyunu oradan indiririm.
  • Oyunu Terayı PSN Türkiye'de oynayabilir miyim?Yani oyun USA psn'de var ama ilk hesabım PSN Türkiye'de oynayabilir miyim?
    Tr hesapla tabii ki oynarsiniz ama oyun us psn den.indirildigi icin mecbur us servarina baglar sizi ve lag olabilir. Eu da bi sıkıntı yok suan. Uk acip tekrar indirin bence hem burada grup kurulursa katılırsınız.

• +9 bow

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017

Hocam oyunu US PSN'den oynadım.Ve 10 lvl oldum lag felan olmadı.Üstelik benim PS4 wifi ile bağlanıyorum ve oyunu rahatça oynadım.Sonra TR PSN'den deneyeceğim,onda lag olursa US PSN'den devam ederim.
  • 20 yaptik okcuyu. Dungeon icin matchmaking yapiyorum bildirim geliyor options a basılı tutup x e basiyorum hiç bisey olmuyor. Tekrar devam ediyor aramaya ama bulamiyor. Gec mi cevap veriyorum nedir

Bildirim geldiğinde options a basılı tutunca onay yeri gelmiyor mu? x e basıp onayladığınızda alıyor gruba. Zyrnaxis e mi başladınız hocam sizde öyleyse gelin gruba akşam BunyaminTR psn :)

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Maligosda açtım okcuyu. O dediginiz server pvp yaziyordu rahat rahat oynayamam diye baslamadim orda. Pvp serverlarda millet serbest daliyor galiba birbirine. Ben sevmiyorum öyle hocam

• Bir de bazi sorunlar var oyunda sizde de var mi?

1 Server secme ekranında kendi kendine kafasina gore server secip giriyor hic birşeye basmadigim halde

2 Ne zaman teleport kullansam oldugum ch den 1. ch ye atiyor. Yapma neden yapiyorsun

3 Craft masalarinda işlem yapmak isterken dpad tuslarini kullaninca pot iciyor. Analog kullaninca karakter asagi yukari hareket edip craft ekranindan.cikiyor.

Var mi bunlari yasayan ya da farkli sorunlar ile karsilastiniz mi?

• Hepsi var

Alakası yok hocam, kapışmak isteyen size davet atıyor siz kabul etmezseniz pvp davetini hiçbirsey yapamaz. Öyle rastgele millete salça olayım yok oyunda. Gelin siz gelin yalnız kalmayın o serverda.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Tamam suan biraktim 22 lvl okcuyu geliyorum. Warrior ile geliyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.