Şimdi Ara

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Hepimiz ana bir serverda başlayalım bence bir klan altında toplanalım

Ben Savarash PvE serverdayım. 3 nisan gecesi acildi. Yeni acildigi icin ilk bastaki dungeonlarda oyuncu bulma sikintisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ben de savarashda oynuyorum. 11 oldum warrior ile velikaya geldim. Ama ise gitme vakti :)

• Ben de şimdi giriyorum oyuna. Savarash da berserker açıcam. Level almak kolay olduğundan orta levellere kadar deneyeceğim berserkeri beta da ısınmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun sans eseri oyunda bir arkadasla selamlastık ve DH den yorumlari okuyup ingiltere hesabiyla indirmis oyunu o da yalniz uye degilmis. Neyse story gorevlerini beraber yaptik az once benim elektrikler gitti 2 kere.

Oyun sizi sararsa beraber guild kurabiliriz oynayan sayisina gore.

Valla ben 3 kere Berserkee actim simdi Lancer kasiyorum ama berserker i iyi biliyoruum baska karakterler biraz korkutuyor tekrar ögren falan. Yine Berserker acsam 4. Defa 1-35 kasmis olucam sıkıldim artik

Hocam PSN ID nedir acaba?

Benim ID Captur91
    oyundaki adım Turkoglu

siz bilgili ve yetkili bir abiye benziyorsunuz :)

Aslında oyundaki item, craft, enchanting, ticaret gibi olayları kavramak mesele değil çok güzel rehberler var. Esas olay sınıflara gerçekten hakim olup, oynanış tarzımıza en uygun karakter ile devam etmek tabii aynı zamanda bir guild ya da arkadaş cevresi ile oynanıyorsa, gruba lazım olan karakter ile oynamak da önemli.
  • Ping nasıl oyundan atmalar oluyor mu betada oyundan atıp duruyodu beni (us psnden yüklemiştim) belki uste sorun vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    betadaki anlık takılmalar ve ping kesınlıkle yok. Büyük şehirlere girince cok az fps düşmesi oluyor ara ara. Avrupa sunucusunda oynuyorum. uk dan indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpiki

Ben de şimdi giriyorum oyuna. Savarash da berserker açıcam. Level almak kolay olduğundan orta levellere kadar deneyeceğim berserkeri beta da ısınmıştım.

2 Berserker 1 Lancer kastım 3-4 gündür artık sıkıldım 35-40 yapıp bırakmaktan resmen Elit kod boşa gidiyor. Şimdi tekrar Berserker dönmeyi düşünüyorum.

Tekrar başlayacağım 44 Level Lancer'ı da bırakıyorum beğenmedim aslında beğendim ama benlik değil çok.
    Neden 2 berserker çok merak ettim 🧐

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpiki

Neden 2 berserker çok merak ettim 🧐

Bir tanesi farkli serverdaydi, digeri TR psn in elite icermemesi yuzunden

• İki saattir oynuyorum, oyunu optimize edememişler ps4 e. Her yoğunlukta takılıyor oyun. Ormanda yoğun görevlerin olduğu bi yerde etraf oyuncu ve mob doluyken yoğunluktan kasıyor takılıyor. Düşünsenize dungeon yada bunda ne deniyorsa artık içerisi ful dolu olur böyle kasarak oynanmaz herhalde oralar. Ps4 pro var cihaz ilk defa böyle bi oyun gördü :d grafikleri zaten süper düşürmüşler pcde very low ayarında birşey. Bu şekilde bile kasıyor. Şu sıkıntıları giderip grafiği normale çekerlerse oyun daha bi güzel olur.

Sınıfları beğendim mistik mi priest mi derken priest te karar kıldım daha Çok heal odaklı herhalde bakalım oynadıkça cozucez.

• Sadece 2 karakter slotu olmasi beni üzdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Sadece 2 karakter slotu olmasi beni üzdü.

Elite yada premium ne diyoırlarsa kend içlerinde onlardan alarak ekstra slot kazanıyorsunuz.malum mmo da sistem böyle
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Evet aynen oyle ama oyun hala tr psnde olmadigi icin market ya da elite statu gibi seyleri kullanamiyoruz. Düşünsene oyuna baglandim mesela cok sevdim arti avantajlarindan yararlanmak isterim ama yapamam.

• Elite veya premium çok etki ediyo mu oyuna? P2w mi yani oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    O yüzden açılan UK hesaptan girmek lazım store falan erişebilmek için. TR psnden açmıyor o kısımları.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Elite veya premium çok etki ediyo mu oyuna? P2w mi yani oyun

Zamandan kazancın baya oluyor. Biraz da oyun için para anlamında avantajın oluyor.
  • Yok mu oynayan eklesin birlikte kasalım 20 level priestim BunyaminTR psm

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Ekle kardeşim bende 17 falan sanırım takılırız istersen

• Oyunda zaten level kasmak kolay ama ileri levellardaki zindanlarda oyun iletisime gecmemizi istiyor. Yani umarim hala oyledir konusmadan cunku olmuyordu. Bir item basicaksin mesela o sirayi kacirirsan tum parti yatiyordu.

Ben konudaki cogu kisiyi ekledim buraya yazan. Savarash da oynayanlar beraber oynariz zindan gireriz vs vs ben yine berserkee actim 27 level sizi 2.zindanda bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.