Şimdi Ara

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kankaaa 3 Nisan'da oyun çıkıyor. Başlıyor muyuz ???????????

Oyunu şimdi alırsan erişime açık ama Free olarak çıkıyor sanırım PC deki sistemin aynısı olucak aylık üyelik gibi pet met vericekler. PC de pek avantajı yoktu ama bir sürü içerik gelmiştir.

Umarım PVP sistemi de gelişmiştir.

ProudPanda efsanesi geri dönüyorrrrr
  • Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017

Kod son geçerlilik 9 Nisan 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskeskin

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017

Kod son geçerlilik 9 Nisan 2018

Çok teşekkür ederim az önce kullandım. Yalnız TR Psn de oyun hiç yok sanırım UK psn açtım onda kullandım.

• İki gün sonra çıkıyor zaten trye uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bir guild mi çıkarsak?

Ben pcde oynamadim nasil oyun hic bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Buradan bir guild mi çıkarsak?

Ben pcde oynamadim nasil oyun hic bilmiyorum.

Zamaninda pc de baya oynadim ama 4-5 yil oldu bazi seyleri hatirliyorum. Buradan guild cikmaz gibi ama oyun free olunca ne olur bilemem

• Oyun biraz daha kolaylaşmış gibi görevleri yaparak üstünüzü rahatça dizebiliyorsunuz. PC de oynarken grupsuz kesemediğim boss tarzı canavarları kendim rahatça kestim belki de oyunu bilmemden kaynaklı olabilir pek sanmasam da.

Oyun Free olarak çıkmadığı için sanırım oyuncu şu an az. Aslında az değil ama baştaki zindanları yapan az kişi var parti arama kısmında baya bekletiyor.

Oyunun chat kısmı baya kötü olmuş ya ben bulamadım ya da partiyi ayrı globali ayrı falan kategori edebileceğimiz şekli yok. Zaten yazana kadar çok uzun süre geçiyor. Zindanlarda falan durun şunu yazayım şöyle yapalım olayı olmaz mikrofon şart. Mesela zindana girdiniz bir item düştü ve herkes zar atıyor bütün chat gidiyor zaten biri bir şey yazmış olsa mümkün değil okuyamazsınız.

Oyunu özlemişim gerçekten PVP yeni seçenekler gelmiş eskiden sadece 1 harita vardı 60 olunca ona giriyordun ve sıkıyordu. Şimdi farklı tarzlar var.

Velika'da oyunda fps düşüşleri oluyor kasmalar oluyor PC deki kadar dolu olsa Velika nasıl olurdu bilemiyorum üstelik kanalda oyuncu sayısı Medium olduğu halde böyle. Ps4 pro değil bendeki.

• free olarak çıkınca bende başlayacağım pc de uzun süre oynadım sadece son yıl gelen güncellemeleri bilmiyorum buradan bir partilik kişi bulsak yeter çoğu gear ı rahat yaparız ben slayer yada reaper açmayı düşünüyorum

• Arkadaslar bugun guncelleme geldi oyuna ve 2 adet PVe server eklendi.

Su an TR hesabimdan giris yapabiliyorum.

Saravash adli serverda karakter actim yeni gelen serverlardan bir tanesi. Oyunu indirinxe burada baslayacak olanlarla iletisime gecip beraber oynayabiliriz iyi olur.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Trye daha gelmemis oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Trye daha gelmemis oyun.

Daha cikmadi ama ben UK dan indirip denedegimde Cumartesi gunu izin vermemisti. Su an TR hesapla karakter acabildim. TR ye cikmazsa boyle yapin 5 dakika Uk hesabi almak zaten bolge ayni

Oyun yarin cikacak zaten ama TR ye gelmezse dedigim gibi UK store dan indirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Nisan 2018; 21:49:10 >
    Tesekkurler yarin cikmazsa boyle yapariz artik.

Uk ile Almanya psn aynı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Uk ile Almanya psn aynı mı ?

Bolge olarak ayni icerik olarak da aynidir Avrupa sonucta.

• Oyun suan uk psn e free olarak geldi ama tr psnde yok. uk hesabim vardi zaten suan indiriyorum. Acikcasi ben bu oyunu Ps4 çıktığından beri bekliyorum ve geldi.

Gran Turismo dan fırsat bulup oynabildigim kadar oynamaya calisacagim.

• tr psn ye de ayın 3 ünde gelmeyecek miydi?ne saçma bir iş avrupa sayılmıyır muyuz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

tr psn ye de ayın 3 ünde gelmeyecek miydi?ne saçma bir iş avrupa sayılmıyır muyuz biz

https://forums.enmasse.com/tera/discussion/22582/tera-console-countries-that-we-are-licensed-to-publish-in#latest

Buradaki ülkeler haricinde çıkmadı. Benim de şu an kafam karışık. UK'tan indirip TR hesabıyla giriş yaptım ama Elit statü alamayacaksak TR'yi kasmaya gerek yok. Bir yerden sonra Elit gerekiyor baya kolaylık sağlıyor.

• Tr çıkmamış harbiden Rusyada da yok AB ülkelerine mi çıktı sadece yani. Büyük saçmalık cidden. UK hesap açıp onunla oynamak lazım ozaman. TR hesapla girilir ise elder scrolls daki gibi oyun içi birşey alınamaz ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Tr çıkmamış harbiden Rusyada da yok AB ülkelerine mi çıktı sadece yani. Büyük saçmalık cidden. UK hesap açıp onunla oynamak lazım ozaman. TR hesapla girilir ise elder scrolls daki gibi oyun içi birşey alınamaz ileride.

Ben Türk hesapla oyuna girdim ama evet oyun ici bir sey alinmiyor. Store da bir sey yok. Bu yuzden ingiltereden devam ediyorum

Saravesh serverinda Lancer actim bu sefer. Berserker Turk hesapla kaldı oyle bu sefer tank acayim dedim.

Turkiye ye oyun ici alim gelir mi acaba ?

Ps hesabıyla ilgili sanırım bu iş. Esoda mesela üst paket almıştım çıktığında beyaz at ve destek paketleri kendi tr hesabımdan girdiğimde çıkmamıştı arkadaşta gözüküyordu sadece onlar, yine onda market acıktı bende içerik çıkmıyordu. Oyunun Alındığı hesapta açılıyor oyun içi store bu yüzden tr hesapta açmaz sanırım. Eso ile aynı muhabbet.

Akşam bende bi hesap açıp indireyim madem. Priest başlıcam hep healer oynamışımdır bu zamana kadar. Yarına yetisirse gireriz. Siz biliyorsunuz herhalde oyunu yardımlaşırız.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.