Şimdi Ara

TERA US SERVER'da OLANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herkesin yaptığı gibi ben de TERA'ya başladım ancak cahillik işte US server indirmişim geri de dönemiyorum (Bu arada hard noobum yani oyunu da pek bilmiyorum) İngilizce var ama Türk arkadaşlarla oynamak daha zevkli olur diye düşünüyorum. Eğer US server da oynayanlar bir araya toplanabilirsek daha zevkli güzel bir oyun olur diye düşünüyorum. Konu başlığı altında toplanacakların sayısının da 2 elin parmağını geçmeyeceğini düşünüyorum ama birlikten kuvvet dolar :D

• Beuzggria kullanıcısına yanıt
    @Beuzggria bende US serverda oynuyorum EU olduğunu bilmiyodum :) celestial hills de oynuyorum oyunu baya öğrendim sayılır gelirsen yardımcı olurum bende tek oynamaktan sıkıldım 45 level berserker nick:Kemalkrt [
  • valla ben 35 lvl im celestial hill de ancak bu yalnızlık beni eu ya geçmeye zorladı :D şu an eu server indiriyorum oraya geçicem artık :S
    @Beuzggria bende bugün eu indircem cumartesi öğleye inmiş olur. hangi serverde başlayacaksın bende gelim.
    bide utorrent olarak yükleyemezmiyiz link atarsan sevinirim yine yanlış indirmeyim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycrazyl

@Beuzggria bende bugün eu indircem cumartesi öğleye inmiş olur. hangi serverde başlayacaksın bende gelim.
    bide utorrent olarak yükleyemezmiyiz link atarsan sevinirim yine yanlış indirmeyim :))

enmasse.com değilde gameforge sitesinden indir eu ya geçtim ben veritas dayım nick hellyea eklersin ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beuzggria -- 20 Haziran 2014; 22:37:24 >
    tm saol berserkerdim bu defa sorcerer olarak başlıyacam güzeldir inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.