Terasımda kamp kurmaya başlayan kedileri uzaklaştırmak için ne yaptıysam başarılı olamadım. Internette yaptığım araştırmalar sonucu çeşitli marka ve modellerde ultrasonik kedi kovucu cihazlar buldum. Fakat bu cihazların verimi nasıldır ve gerçekten işe yarıyorlarmı emin olamadığım herhangi birine karar veremedim. Bu tür cihazlardan kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Marka ve model önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
Ben de sinek ve akrep kovucuları araştırıyorum :) aldım bir tane bakalım 2-3 güne elimde olur. Pek işe yarayacağına da inanmıyorum ama :) aslında kedi kovucu da bizim buralarda iş görür. Kedinin yavrularını da alıp gitmesi gerek :D denemek lazım... Bakalım kullananlar var mıymış? :S
arkadaslar kedi devamli geceleri cimene kakasini yapiyor kedinin kakasida asitli kakanin yapildigi alanin cimenleri oyuk oyuk yandi kurudu sabaha kadar kedi beklemek mümkünde diyil buna göre ne yapmam gerek yardimlarinizi rica ediyorum yani bir kurtulus yolu saygilar...
Aynen bende terasta kedilerden illallah dedim. Mutfağa girip çöpleri karıştırıyorlar nefret ettim. En sonunda alacağim bir tane mastif yutacak gleen kediyi. Devlet buna bir çözüm bulsun. Toplasın sokak kedilerini.