Şimdi Ara

terasımda koruma için köpek tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben yeniyim sormak itediğim bir sorum var ;
    ben 2 tür köepk arsında kararsız kaldım rottweiler, pitbull ve american staff terasda beslemek istiyorum benim için önemli olan bir kaç olayı anlatayım evde kimse yokken 3 kere hırsız girmeye çalıştı evde ben vardım yaşadığım korkulara inanamazsınız her an suçla burun buruna neyse asıl konumuz ben daha önce golden retrieveri,kangal,almankurdu besledim tecrübeliyim diyebilirim :)apartmanımızn en üst katında oturyoruz terasla beraber evimiz dublex olucak bende yukarda kalacağım ama sadık bir dosta ihtiyacım var eve hırsız girse bile korkmaycagım ona sığınacağım okul hariç bütün zamanımı onla geçireceğim bir yoldaş arıyorum lise öğrencisiyim 9 da okula gidiyorum 3 de geliyorum kalan 5 saatimi onla geçirip kalan zamndada test çözeceğim 1.200 lira bütçem var sadık güvenebileciğim bir dost arıyorum birde diyelimki geziyoruz önümüzü birisi kesti beni savunacak bana bağlı olacak bir dost işitiyorum en doğru seçim sizce hangisi olur biraz uzunoldu ama forumdaki abilerim üşenmeden okuyup bana yardımcı olacaklardır buna inanıyorum kolay gelsin

• S.S LERİ EKLEMEYİ UNUTMUŞUM :)

DEEP NOT : 1200 TL TÜM MASRAFLAR DOSTUM VE EŞYALARI İÇİN :)

ilk fotoğraf : american staff
    2.ci fotğraf : rottweiler
    3.cü fotoğraf : pitbull
     terasımda koruma için köpek tavsiyesi terasımda koruma için köpek tavsiyesi terasımda koruma için köpek tavsiyesi

• Biraz taksit taksit oldu ama mazur görün fiyatları hakkında en ufak bir bilgim yok ortalama nekadardır fiyatları ?

mama olarak bu 3.ünden şaşmadım asla sizce nasıllardır ?
    1-eukanuba
    2-royal canin
    3-acana
  • Teras diye konular açılıyor sürekli olarak ama kışın o hayvana orada mı bakmayı düşünüyorsunuz yağmur çamurda ? Eve sokmama düşüncesinde misiniz yani?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • teras dediğim 120 m2 alanın 80 m2 karesi ev kalanı bakon aloucak zazten o orda üşürken ben sıcak yatahımda yatamam havalar sıcakken balkonda istediği zaman hava soğukken eviniçerisinde
    zaten goldenımı evde beslemiştim
  • Dediğiniz ırklar korumacı köpekler ama asla evde ya da terasta bakılamaz. Golden gibi değil bu köpekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boxer düşünebilirsiniz o halde.Bende de var bir tane aileye çok düşkün ve şakalaşma maksadında bile vurmaya kalktığın anda araya girip üstüne atlıyor Yabancı bir kişiye neler yapar artık orasını siz düşünün ciddi bir durumda.Kaldı ki hırsız falan kapıdan içeri bile giremez.Kapı önüne birisi geldiği an kapıya koşturuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

•  terasımda koruma için köpek tavsiyesi terasımda koruma için köpek tavsiyesi

• Bahçeli bir evim veya teras şansım olsaydı doberman derdim. Hatta bir ara yutdışı kenneller vasıtası ile getirmeyi düşündüm ama bahçesiz evde bakılabilecek bir ırk değil. Ben de fransız bulldog tercihi yaptım.

Eğer gezdirme imkanınız varsa doberman düşünün derim. Çünkü çok enerjik bir ırk ama çok da akıllı.
  • Beraber ne kadar şirinler öyle. Mutluluklar.
  • Beraber yaşamıyorlar.Çakıl (boxer) arada bir geliyor.Birbirlerine dokunmadan anlaşıyorlar
  • Hepinize tesekur ederim rottweiler asigiyim boxer lara ailem pek sıcak bakmiyor biraz cirkinler günde 1 saat tüy bakımı 1 saat oyun 2 saat yürüyüş 30 dk yemek yedirme sürem varkalanida malum öğrenciyi, ders test vs. teras ev yani kendime ev arkadaşı arıyorum önerilere açığım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopeginiz çok tatliymis allah nazarladan esirgesin mutlu bir ömür gecirisiniz insallah boxer larin çirkin olmayanlarida varmış demekki. Fiyatları nekadardir bilginiz varmı ben beyaz tiger rengi veya sizin ki gibi olsun istiyorum

• Biz ücretli almadık.Almayada karşıyız açıkçası.Babasıda bizde çakılın.Onu çiftleştirdik onun yavrularından birisi.Sizde bu şekilde çiftleştirecek olanlarla iletişime geçebilirsiniz.
  • Vallahi ben köpeklerini hep ucretlli olarak almıştım çevremde köpek besleyen lerde yok açıkçası sizce benim için en iyi ırk boxer midir ?

• Diğer ırkların tam özelliklerini bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem ama boxerlar koruma olarak fazlasıyla sizi ve ailenizi fazlasıyla sahiplenir.Ben öneririm.Forumlardan çiftleştirip sahiplendirmek isteyen kişileri takip edebilirsin.Yavruları parayla satmayan bir sürü insan var.
  • yokmu bilgisi olan gören eden duyan vallahi köpek almam için sabırsızlanıyorum birde teufel bölüm yetkilisi nasıl oldunuz acaba köpekler değil ama muhabbet kuşlkarı ve balıklar hakkında bilgim var benimde bölümde yetkili olma şansuım varmı
  • Şuan için alımlar durduruldu.Başladığında forum genelinde konu açılıyor.Takip edip başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Sen terasına Pitbul ya da Çoban Köpeği seç çoban köpekleri çok vahşidir.Adına bakarak yorumlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Şuan için alımlar durduruldu.Başladığında forum genelinde konu açılıyor.Takip edip başvuruda bulunabilirsiniz.

teşekkür ederim şunu merak ettim ne zaman açılır nasıl başvurulur koşullar nelerdir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.