Şimdi Ara

Tercih edilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabayı fiyatına göre nasıl bilmem ama görünüşü özellikleri modeli km si fiyatına göre uygun tabi sanayiye göstermeden alma derim
  • araç 2007 model,27bın de,dizel 18bınytl ye de bırakırlar heralde..araç iyi gibi duruyor,bence alınır
  • fiyatı gayet uygun alınabilir bence
  • sanayiye göstereceğiz servisede soracağız birde sizlere danışmak istedim
    teşekkürler
  • birde araç active paket diğerlerinden ne farkı oluyor
  • Abs ve çift hava yastğı varsa fiyat uygun gibi ...
  • abs varda çift havayastığını bilemiyorum
  • arkadsaım ben senın yerınde olsam dobloya para vermem hergun kullanıyorum sıfırını aldı sırket bes para etmez parana yazın kamyonetten farkı yok kango al daha ıyı pisman olma
  • Bende eskiden Doblo yüzdefa tercih ederim diyordum hem kaslı duruşu hemde daha bir çekici diye ama o Kango ya bindim hakkaten konforlu ve sürüşü keyifli bir araçmış.
    arkadaşın dediği gibi Ticari bir amaç yoksa Kangoo. hem daha az yakar. ki sınıfının en az yakanı.
    connect =yakıt canavarı, Doblo 1.3 zorlamssan normal ama kasa ağır olduğu için yakar, KAngoo kasa - motor uyumu çok iyi.
    ama yine diyorum ticari amacın yoksa. eğer ticari veya yük taşıyacaksan doblo en iyisi.

quote:

Orjinalden alıntı: demir2008

arkadsaım ben senın yerınde olsam dobloya para vermem hergun kullanıyorum sıfırını aldı sırket bes para etmez parana yazın kamyonetten farkı yok kango al daha ıyı pisman olma
  • fiyat uygun aracı servise gösterdikten sonra alabilirsiniz
  • ARKA CAMLAR SONRADAN AÇMA OLABİLİR EĞER ÖYLEYSE ALMA DERİM NEDEN DERSEN PİYASADA BU TÜR ARABALAR PEK SEVİLMEMEKTE
  • Arkadaşlarım şuanki aracımız 2004 kangoo
    birde ticari kullanılmayacak

quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

Bende eskiden Doblo yüzdefa tercih ederim diyordum hem kaslı duruşu hemde daha bir çekici diye ama o Kango ya bindim hakkaten konforlu ve sürüşü keyifli bir araçmış.
    arkadaşın dediği gibi Ticari bir amaç yoksa Kangoo. hem daha az yakar. ki sınıfının en az yakanı.
    connect =yakıt canavarı, Doblo 1.3 zorlamssan normal ama kasa ağır olduğu için yakar, KAngoo kasa - motor uyumu çok iyi.
    ama yine diyorum ticari amacın yoksa. eğer ticari veya yük taşıyacaksan doblo en iyisi.

quote:

Orjinalden alıntı: demir2008

arkadsaım ben senın yerınde olsam dobloya para vermem hergun kullanıyorum sıfırını aldı sırket bes para etmez parana yazın kamyonetten farkı yok kango al daha ıyı pisman olma

• bence kangoon dursun.boşuna zarar etme.Bu aracı almak için aracını satman gerekiyorsa hemen satmaya çalışırsın bu yüzden düşük fiyata vermek zorunda kalırsın.Yok takas edeceksen takas teklifi de senden geldiyse gene aracın düşük sayılır.Herzaman teklif edenin aracını piyasaya göre düşük sayarlar.Piyasada para dönmezken bence böyle uğraşmaya değmez sonuçta 3 yaş genç ama şirket arabası alacaksın ve kendi arabanın geçmişini bu araçtan daha iyi biliyorsun.Üstüne almak ayrı bir para.Senin aracını üstüne alacaklarmı hemen hepsini düşünmek lazım.
  • 1.3 doblo çekmez diyorlar varmı öyle birşey
  • Kangoo'n varsa bence arkadaşın da söylediği gibi hiç karıştırma şimdi bu kriz ortamında bin arabana paşalar gibi ...
  • Araç satılmıs arkadasım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Araç satılmıs arkadasım.

Bu ilan sahibinden.com aracılığıyla satılmış / kiralanmıştır.

ACABA KONUYU AÇAN ARKADAŞMI ALDI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 14 Ocak 2009; 23:34:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.