Şimdi Ara

Tercih Edilen Siteler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum bu güne kadar bir çok site yayınladım fakathiç biri tam tutulmadı sizce internet kullanıcılarının şuan da tercih ettigi site türleri nelerdir.Bunu Tartışalım..

• copy- paste cimisin? sadece senin sitelerine özel olan bişeyler var mıydı?
  • her seferinde baska bir furya.
    bir ara wallpaper, resim siteleri gozde idi. sonra kari-kiz ayartan arkadaslik siteleri uctu. simdi de forumlar. her yer deli gibi forum. yok nuri alco hayranlari forumu yok yukari himmet uşağı köyü forumu. yakinda degil simdiden pili bitiyor forumlarin da. baakalim siradaki ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

her seferinde baska bir furya.
    bir ara wallpaper, resim siteleri gozde idi. sonra kari-kiz ayartan arkadaslik siteleri uctu. simdi de forumlar. her yer deli gibi forum. yok nuri alco hayranlari forumu yok yukari himmet uşağı köyü forumu. yakinda degil simdiden pili bitiyor forumlarin da. baakalim siradaki ne?

Bloglar, forumun çıkışının ortalarında fazlalaşmaya başladı.o da forum bittikten sonra kısa bir süre devam edecek gibi..
  • adult siteleri birinciliği bırakmaz kimseye
  • Öyle bir fikrim olsa önce ben yaparım site
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

adult siteleri birinciliği bırakmaz kimseye

Sanırım haklısın ama başka bir yoluda olmalı sizce dh nin bu kadar tutma nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt48 -- 16 Ağustos 2006; 21:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt48

quote:

Sanırım haklısın ama başka bir yoluda olmalı sizce dh nin bu kadar tutma nedeni nedir?

Sen bana DH gibi kaç tane site sayabilirsin ve sayıcaklarının Dh den geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt48

Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum bu güne kadar bir çok site yayınladım fakathiç biri tam tutulmadı sizce internet kullanıcılarının şuan da tercih ettigi site türleri nelerdir.Bunu Tartışalım..

para istemediğin her türlü beleş site

Türkiye nin kullanıcı profilini çıkartırsak biraz şaşma ile sanırım şu şekilde olurdu

%50 i internet i sadece mp3, adult, beleş hizmetler (sms vs) , eğlenmek
    %4-5 i webmaster bunların %60 ı beleşçi (yani beleş hizmet verebilirsin)
    %20 bilgi edinmek (mesela donanım forumları, araştırmalar)
    %20 kız bulmak, veya erkekleri kızım diye işletmek
    geri kalan bayan kullanıcılarda erkek bulmak için

yani anlıcan yapacağın sitede kullanıcı bi b*k bilmiyomuş gibi herşeyi anlat, seviyesiz konuş (demi arkadaşlar, la olm vs), biraz belden aşağı vur, sonra oyun moyun ekle ne bulursan ekle, keywordslerle doldur sayfayı, her türlü hileyi yap bu şekilde çok hitin olur ama ne için kullanırsın bilmem.

Piyasada yüksek hitli sitelerin bir çoğunda bunları görebilirsin

• Forum Siteleri.
  • kardes ilk önce kesin sadece bir kategrin olcak cep telefonumu tamam daha fazla uzatma başka birşey ekleme mp3 mü tamam baska bir seye gerek yok yani anlayacagın hedefin tek olcak ve bu hedef senin yapabildigin anladıgın özelleklere sahip olcak her neyse uzatmayalım sen en iyisi kendine bir konu belirle sonrada tum keyword ları doldur sitene ne biliyim tutmadımı site hemen bels bir adult forum kur iki üç tane resimin üstüne veya videonun damga bas site adını yaz bu içerikli tüm forumlarda bulabildigin kadar dagıt zaten artık hitin

55
    87
    121
    180
    280
    390

gider böyle o adult siteyede diger sitein reklamlarını koy o kadar ilerdede kapat o siteye yönlendir...
  • quote:

Adult site açıcak kadar beyinsiz,ahlaksız ve cahil bir toplumun yetişmemesi dileğiyle.
    Eltun haklı birinciliq onlarda.Birkaç eziq insan toplanıp birşey yaptıklarını sanıyor,zaman yakıyor,tüm öğrenmeye kapalı,bilinçsiz insanlarda bunlara takılıyor ortaya çıkan TÜRK toplumu.
    Görünen köy kılavuz istemez.Onlarla uğraşacaklarına yararlı şeyler yapsalar ne kadar gelişirdi bu ülke
    Bu söylediqlerimiz bizede geçerli tabiki böyle olmamalı,olmamaya çalışmalıyız

• Bu arada konuyu açan arkadaş;
    Yerinde olsam sitenin hitine değil içeriğine bakardım.
    200 Boş beleş insan bekliyeceğine;
    20 sağlam bilgili insan bekle derim.

Bu benim düşüncem herkezin kendine ben böyle düşünüyorum.
  • Eğer bir işte kalıcı olmak istiyorsanız yada tercih edilen olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler her zaman basit ama uygulaması bir okadar da zor şeylerdir.

1. Sadece belirli konulara odaklan, yani MP3 ile başladı isen hep orada kal yada arkadaşlık servisi yada forum.
    2. Site sadece 1 kişi tarafından yürütülmez. İyi bir kadron olmalı. Kadrosuz tek bir kişi ile sadece belirli bir yerlere kadar gidebilirsin.
    3. Hiç bir zaman büyük bütçeli kurulmuş portal lar ile yarışa girmeye kalkma. Sadece gücünü bilerek o doğrultuda hareket etmek gerekiyor.
    4. Seçeceğin konu ekibin ile doğru orantılı olmalı. Haber sitesi yapıyorsan kadron olmalı tek başına bir şey yapamazsın. NtvMsnbc gibi portallar ile kendini bir tutmaman gerekir.
    5. Senin siteden ne istediğin çok önemli. Hizmet mi ? Reklam mı ? Söhret mi ?, bu doğrultuda hareket etmen gerekiyor. Hizmet ise bir çok sitelerden toplayabileceğin dökümanları derleyip gerekli katogoriler altında yayımlayabilirsin. Reklam ise adult vs yada Forum tarzında site açabilirsin, Şöhret ise Ekşi sözlük tarzında ama yeni bir fikir meydana getirebilirsin. 3 ü bir arada olsun diyorsan iyi bir kadro kurmalısın. Bu da ekonomik nedenlerden dolayı bireylerin yapabilecekleri bir şey değil. Yada çok uzun senelerini harcaman gerekiyor.

Sonuçta maymun iştahlı olan Türklerin genel yapısı sende de var. Bir işte 2-3 ayda uzman olunmaz ve meyvalarını alamazsın. Bir ağacın bile ne kadar zamanda meyva verdiğini düşün.

• quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Eğer bir işte kalıcı olmak istiyorsanız yada tercih edilen olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler her zaman basit ama uygulaması bir okadar da zor şeylerdir.

1. Sadece belirli konulara odaklan, yani MP3 ile başladı isen hep orada kal yada arkadaşlık servisi yada forum.
    2. Site sadece 1 kişi tarafından yürütülmez. İyi bir kadron olmalı. Kadrosuz tek bir kişi ile sadece belirli bir yerlere kadar gidebilirsin.
    3. Hiç bir zaman büyük bütçeli kurulmuş portal lar ile yarışa girmeye kalkma. Sadece gücünü bilerek o doğrultuda hareket etmek gerekiyor.
    4. Seçeceğin konu ekibin ile doğru orantılı olmalı. Haber sitesi yapıyorsan kadron olmalı tek başına bir şey yapamazsın. NtvMsnbc gibi portallar ile kendini bir tutmaman gerekir.
    5. Senin siteden ne istediğin çok önemli. Hizmet mi ? Reklam mı ? Söhret mi ?, bu doğrultuda hareket etmen gerekiyor. Hizmet ise bir çok sitelerden toplayabileceğin dökümanları derleyip gerekli katogoriler altında yayımlayabilirsin. Reklam ise adult vs yada Forum tarzında site açabilirsin, Şöhret ise Ekşi sözlük tarzında ama yeni bir fikir meydana getirebilirsin. 3 ü bir arada olsun diyorsan iyi bir kadro kurmalısın. Bu da ekonomik nedenlerden dolayı bireylerin yapabilecekleri bir şey değil. Yada çok uzun senelerini harcaman gerekiyor.

Sonuçta maymun iştahlı olan Türklerin genel yapısı sende de var. Bir işte 2-3 ayda uzman olunmaz ve meyvalarını alamazsın. Bir ağacın bile ne kadar zamanda meyva verdiğini düşün.

sonuna kadar haklısın sanırım biraz daha sabırlı olmam gerekiyor.Ama hala ne yönde bir site yapıcagıma karar veremedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

yok nuri alco hayranlari forumu yok yukari himmet uşağı köyü forumu.

şu himmet köyünün sitesini verirmisin kardeş benim ismim himmet de valla merak ettim
  • ha pardon unutmuşum arkadaşın sorusunu bence geleceğin en çok tutulan siteleri tabiki günlük ihtiyaçları karşılayan ne biliyim nöbetçi eczane hava durumu otobüs saatleri halkın gereksinimleri yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sysroot

quote:

Adult site açıcak kadar beyinsiz,ahlaksız ve cahil bir toplumun yetişmemesi dileğiyle.
    Eltun haklı birinciliq onlarda.Birkaç eziq insan toplanıp birşey yaptıklarını sanıyor,zaman yakıyor,tüm öğrenmeye kapalı,bilinçsiz insanlarda bunlara takılıyor ortaya çıkan TÜRK toplumu.
    Görünen köy kılavuz istemez.Onlarla uğraşacaklarına yararlı şeyler yapsalar ne kadar gelişirdi bu ülke
    Bu söylediqlerimiz bizede geçerli tabiki böyle olmamalı,olmamaya çalışmalıyız

sonuna kadar haklısın kardeşelimde olsa hepsini hacklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.