Şimdi Ara

Tercih Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tercih listemi oluşturdum sizce hangisine kesin girerim? Puanim 494.6 dilim 0.1

1. İstanbul Erkek Lisesi (0,07) (Kont. 34 azaldı)
    2. İzmir Fen Lisesi (0,12) (Kont. 30 arttı)
    3. Kabataş Erkek Lisesi (Alm.) (0,14)
    4. Aydin Fen Lisesi (0,21)
    5. Buca Fen Lisesi (0,52)

1.İEL şansım çok düşük ama yine de yazayım dedim,
    2.İFL'nin kont. artacağı için KEL ile puanı sanırım aynı olacak sizce Kabataş'ı yazmama gerek var mı? (İkisi arasında terciğim İFL)
    3. Evet KAL ya da IAFL yerine Aydin Fen daha uygun olacak.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalaNari -- 25 Temmuz 2014; 11:36:08 >

• Sanırım dilimin 0.1'di. İFL kontenjanda artıracağı için muhtemelen İFL'ye girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

Sanırım dilimin 0.1'di. İFL kontenjanda artıracağı için muhtemelen İFL'ye girersin.

Sagolun hocam yorumunuz icin. Puani yazmayi unutmusum ama herkes herkesin puanini ezberledi artik :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 zor 2 olabilir diğerleri garanti bana göre
  • BalaNari kullanıcısına yanıt
    Kadıkoy anadolunun önüne aydın fen yaz bence .baya iyi okul çok başarılı bir sürü tanıdığım gidiyor .KAL vasat biraz .sen bilirsin tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer ailene yakınlık önemliyse(sen miydin bilmiyorum ama bir izmirli kardeşimiz ailesine yakın olmak istiyordu) 1.İEL 2.İFL 3.Aydın Fen 4.Buca Fen yazabilirsin
  • izmirde yaşıyorsan İAFL veya KAL için istanbula gelmene değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesen62 -- 25 Temmuz 2014; 10:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Hocam eğer ailene yakınlık önemliyse(sen miydin bilmiyorum ama bir izmirli kardeşimiz ailesine yakın olmak istiyordu) 1.İEL 2.İFL 3.Aydın Fen 4.Buca Fen yazabilirsin

Evet bendim :) KAL yerine Aydin Fen daha mantikli olacak.

Listeyi biraz duzenledim IAFL yerine Aydin Fen yazdim cevaplar icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalaNari -- 25 Temmuz 2014; 11:39:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Erkek girersin gibi giremesende canını sıkma bence.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.