Şimdi Ara

Tercih listem hakkında yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF-4 sıralamam 49.471, MF-1 sıralamam 51.458
    1. Atılım Üniversitesi Tam burslu Bilgisayar Mühendisliği 40.400 (Kontenjan 1 artmış)
    2. Atılım Üniversitesi Tam burslu Yazılım mühendisliği 46.100 (Kontenjan 1 artmış)
    3. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (İÖ) 47.200
    4. ODTÜ Matematik 33.000 (Şu formasyon falan belki düşüş olur diye buralara yazdım.)
    5. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 38.200

Sizce hangilerinin gelme ihtimali var arkadaşlar?

• 3. belki ama hiçbirinin gelmeme ihtimalide var..seneye kalmayı mı düşünüyosun? yani olsada olur olmasa da olur gibi mi?
    odtü mat. düşmez bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketballer_

3. belki ama hiçbirinin gelmeme ihtimalide var..seneye kalmayı mı düşünüyosun? yani olsada olur olmasa da olur gibi mi?
    odtü mat. düşmez bence..

Evet o yüzden sadece istediğim yerleri yazdım bunlardan biri gelmezse yapacak bir şey yok.
  • hayırlısı o zaman ;)
  • Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • Hiç mi gelme ihtimali yok ilk üçünün?
  • gelmesin zaten. Seneye kalman için çok iyi olur
  • 2 Gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_z_THE_END

gelmesin zaten. Seneye kalman için çok iyi olur

hayırdır?
  • Yanlış anlama. Hayırlısı neyse senin için o olsun. Vakıf üniversitelerini tavsiye etmiyorum.
  • Anladım, burslardan dolayı falan sanırım. Ama Atılım'da burslar kesilmiyor 4 sene ve hazırlık boyunca diye biliyorum.
  • 2 veya 3 gelir ama 65k lara kadar in ne olur ne olmaz.
  • Peki kardeşim teşekkürler yorumun için. Az önce parlakbirgelecek.com'dan baktım 2 kişi yazmış yazılımı ve benden 20 puan yüksek ikisi de, tedirgin oldum biraz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.