hemen hepsi özel zannedersem, biz ne bilek beyim, böyükler bilir. |
tercih listem nasıl (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam ben de düşündüm tercih dönemi boğaziçi inşaat'ı ama konuştuğum kişiler asgari ücretten hallice para alıyordu veya iş bulamıyordu
-
13.tercih
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Azicik çevre+bolumde sivrilecegine güven lazim, bende ikisi de vardi
kanatlı hayvan yetiştiriciliği de yazmışsınız patladım jsjsjjs
ayın karanlık yüzü her bölümde var. şimdi karanlık yüz muhabbetine gireceksek zaten türkiyede kaç tane meslek garantisi yüksek olan bölüm var ? ee, ceng, tıp dışında var mı garantin ? veya iyi şartlarda iyi maaşlarda çalışma garantisi diyelim. tıp bile iyi şart mı ? her ceng mezunu iyi para kazanıyor mu ? eğer meslek garantisi muhabbetine gireceksek zaten matematik mühendisliği son senelerde hep revaçta. geçen seneki tüik verileri de ortada (ne kadar güvenilir olduğu tartışılır tabi de).
kendini geliştiren işini seven her insan okuduğu bölümde başarılı olur parasını kazanır keyfine bakar. hele bi de okuduğu bölüm temel bilim veya temel mühendislikse ucu bucağı yok gidebileceği noktanın. alır okuduğu bölümü evirir çevirir istediği noktaya getirir. sonuç olarak (başlık sahibinden vermiyorum örneği) top tier ünilerde temel bilim yazmak isteyen adama "ooo yeni öğretmen geliyor eheheheh" falan yapmak saçma çünkü öyle değil tabi ki olay. bilmeden sallamayın yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 2 Temmuz 2023; 23:17:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yok estağfuruşlah süper olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tkrnin tıp okuduğu evren
Yks 2022 gunlugum [y-ts:1]
bu konuyu nerden buldun da hortlattın aw, başka bir evrende tkr ile Çemişgezek acil saat 2de uykusuz sigara keyfi yapıyoruz
Tercih zamanları feci özlendi ya
Yok ya ee okuyan tıpı da hallederdi
20 dakika kaldi bu evrende yapmamiza
Zootekni çok iyi bolummus yaw bende olmamasi kiskandirdi
Ve gsu bilgisayarin uzerindekiler
Hak ettigi yerde diye yorumladim
En son mangalim beni kan tuttugu için 1 saat boyunca bana 5 kisinin prenses treatmentinda bulunmasi ile biraz geciktiydi yani tıp harbiden olmaz
hocam çok kıyak adamsınız valla. Hayatımın bir döneminde sizin gibi tiplerle yan yana olmak isterdim. Saygılar
-
Buraya tercihimi attığımı bile unutmuşum vaaay be ne günlerdi
özyeğin ne alaka knk ben yazmamıştım bile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X