Bildirim
TERCİH LİSTEM SİZCE NERESİ GELİR SSLİ(7408)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hacı bayram ho -
İstanbul iö geldi bile -
Yapmayın hocam inanırım -
Bu sene sınav kolay olduğu için EA sıralamalarının 2020ye benzeyeceğini düşünüyorum şahsen
-
İstanbul Hukuk İkinci Öğretim hayırlı olsun
-
Tahminim orası umarım olur -
Daha kotu olmaz umarım -
Umarım hocam -
Up -
Uppp -
Bence hbv ama neden marmarayı biraz daha geriye yazdın? -
İstanbul'da diye. Ankara'da daha rahat ve güzel bir öğrencilik yaşarım diye düşündüm ama Marmara çok fark yaratır mı diye de düşünüyorum -
Uppo -
Maddi yönden sorun yoksa Marmarayı İstanbulun altına yazmanızı tavsiye ederim. -
hacı bayram veli lakin istanbul iö de gelebilir hiç belli olmaz.
-
marmarayı öne al gaziden 1-2 gömlek daha üsttür maddi açıdan ikisinede şehir dışından gideceksen çok fark olmaz -
Sorun yok ama aradaki farka o kadar da değmez gibi gelmişti o yüzden alta almıştım. Değer mi sizce ? -
İstanbul İO gelse havalara uçarım. -
niye iktisat işletme düşünmüyorsun
Benzer içerikler
- hangi bölümlerden tıpa geçiş var
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- l"hospital yasak mı
- eşit ağırlıktan sayısala geçmek
- altuğ güneş kimdir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X