Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM SİZCE NERESİ GELİR SSLİ(7408) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hukuk kötü demiyorum yanlış anlama sadece direkt ben hukuk okuyacağımın altındaki motivasyonu merak ettim

• 1-2 gömlek üst olması eğitimine göre mi yoksa sektördeki durumuna göre mi ?
    Gazinin akademik kadrosu oldukça sağlam geldi bana. İstanbulda yurt ev vs oldukça pahalı. Her ne kadar karşılayacak durumumuz olsa da aradaki farka değer mi sizce ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur2021 kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle değer Marmara bir markadır size şöyle örnek vereyim en basitinden avukat arayan bazı hukuk büroları sadece Ankara İstanbul ve Marmara mezunlarını alıyor.

• Ben ilk meslek araştırmalarımdan beri aktif görev yapabileceğim hareketli bir meslek istiyordum bu noktada hukuk diyince akla gelen ilk üç meslek olan avukat-hakim-savcılıktan hakimler bile haftada bir keşfe çıkıyorlar bu beni tatmin eden bir nokta.

Bunun dışında hukuk mezunları devlette İİBF mezunlarının girdiği bir çok yere girebilirler.

Avukatlık bi şirkette işe girmenin yanında eğer sermayen ve çevren varsa kendi işini yapabileceğin bir meslek bu da güzel bir nokta ama çevre yapmak lazım.

Benim asıl motivasyonum ve beni hukuka iten asıl şey savcılık ama olmadığı takdirde olana kadar yapılacak bir çok şey var. Tabii çokkk fazla da mezun var ama başa çıkmaya çalışacağım.

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    Evet bunu çok defa duydum tekrar düşüneceğim Marmarayı ama İstanbul'da yaşama fikrine çok sıcak bakmıyorum. Siz Marmara hukukta mısınız ?

• Bu devirde hukuk okunur mu hocam

Yok değilim ama Marmara Hukuk istiyorum sıralamam 10.9 k bana gelse gelse 2. Öğretimi gelir oda biraz düşük ihtimal. Siz yinede her yönüyle değerlendirip öyle karar verin ben kendi fikrimi belirttim sizi etkilemek istemem.

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım hocam fikirleriniz için teşekkür ederim. Umarım size de Marmara hukuk gelir :)

Rica ederim güzel temenniniz için bende teşekkür ederim sağ olun.

• Hacı Bayram gelirse şaşma. Listeni de ona göre düzenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver Temren kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen böyle kalır ama belki marmarayı üste alabilirim.

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

boş iş ama ben karışmam okuyan okusun bugün tobb mezunu arkadaşım bile okuduğuna pişmandı

• braigon kullanıcısına yanıt

hacı bayram asla hayırlı olamaz gaziyken girdim 2 sene okudum daha lanet iğrenç bir okul olamaz 4 sene depresyon garantili

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsunuz ? Gördüğüm kadarıyla akademik kadrosu gayet sağlam ve yeri de Ankara'nın merkezinde. Sıkıntı olarak kampüsün olmadığını söyleyebiliriz başka ne var ?

• Hacı gelir bence de. Savcılık istiyorsan en doğru yer hakimlik savcılık sınavı ortalaması en yüksek okul burası ki oldukça kalabalık bir okul olmasına rağmen. Demek ki gerçekten iyi bir temel veriyorlar o tip sınavlar için diye düşünüyorum ben şahsen yoksa üniversite sınavında girişte Ankara İstanbul daha önde ve oradan da çok giren oluyor ama onlar daha geride bu sınavın sıralamasında, demek ki orada bir fark oluyor olmalı ki istikrarlı bir şekilde sonuçlar böyle. Marmara iyi ama İstanbul istemeyen bir insan için çile bir şehir ve gerçekten aşırı pahalı. Allah’ın kartalında(ki orada oturuyorum bence katlanılabilir mesafedeki son yer) geçen kiralara baktım 7-8 civarı gidiyor 2+1 evler 1+1 ilanı pek görmedim gerçi ama ne kadar fark eder emin değilim, yurt çıkmazsa devlette ortalama vatandaş için fazla pahalı. Trafik çilesine değinmek bile istemiyorum. Evden okula 2 saatte gidiyordum. Marmaray tıklım tıklım olacak diye yorgun olsam bile dersim bitse de 4-7 arası okuldan çıkmıyordum insanlar evlerine gitsin de oturarak gideyim yolu diye. Sabah zaten hiçbir şekilde kurtuluşum olmadı. Sabah 6 trenini denedim anca o kurtarıyordu da kim kalkacak o saate işte. Aradaki fark beni öldürmez ben çekerim diyorsan Marmara fena okul değil ama bir İstabul hukuk da değil bence arada o kadar da fark yok. Hatta devlet kurumlarının hepsi Ankara’da ben olsam Ankara’da devlet stajı kovalardım çevrem kaliteli insanlardan oluşsun diye. Rekabet kurumu olsun adalet bakanlığı olsun bunlar 2. Sınıftan itibaren stajyer alıyorlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serenatay S kullanıcısına yanıt
    Detaylıca anlatmışsınız çok teşekkür ederim hocam

Ortam çöp
    Hocalar cok egolu
    Sinavlari sistemi hukuk anlayisi tum ulkeye ters salakca bi ekolu var
    Kampusu yok
    Binasi leş yemekhanesi ter kokuyor
    Ulkuculer cok
    Binasi o kadar les ki tuvaletinde bile sira var wcler her daim leş gibi kokuyor

Allahin akil fikir verdigi hicbir kul gazi hukuk yeni adiyla haci bayramül veliül şakşakiye hukukta okumaz

Hukuk zaten çöp bir bölüm avukatlik stajim 19 agustosta bitecek ne yapacam diye düşünüyorum kara kara

Bu okul yerine istanbul hukuk iö yada marmara yazsaydim daha mutlu olurdum 2. Sinifta yatay gecis yapmazdim muhtemelen

Hayatının hatasi olur gazze hukuk benden demesi böyle igrenc 2. Bir uni gormedim tam bir gazze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zerre kadar aklın varsa bi gazi binasini git gor ondan sonra marmarayi kendin uste alırsın zaten

İlk okul binam oradan daha iyiydi

Klimasiz siniflarda 200 kisi ter kokulu egitim oh yeah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk sizce bu sene kaç k kapatır?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam sağ olun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.