Bildirim
TERCİH LİSTEME BAKAR MISINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dostum Ege dişi neden yazmadn onun sıralamas da 15k . bence izmir katip çelebi dişi sil ankaranın üstüne Ege dişi yaz. Ankara diş teorikte çok zorlayıcı gereksz yani.Ege ise pratikte çok iyi. sanada pratik lazm. ve egenin en büyük hastanesi Ege dir. gayet güzel ama bi de aydın tıp neden %25 yazdnki %50 yaz .bnm sıralama da 21k bn %50 yazdm mesela. -
Ahi Evran Tıpı da ekle bence yeni açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi aydın tıp %25 yerleşsem de ücretli yerleşsem de ilk 20 binde olduğum için %50 burs desteği sağlıyo o yuzden 50 yüksek olabilir diye 25 yazıp garantiledim seninki kalsın
Sıralamanın benim kadar gerileyeceğini düşünmüyorum ya yazsam mı acaba
bunu bilmiordm . iyi yapmşsn o zman hayırlı olsn :) -
Teşekkür ederim:) ege 15.2k ile almış ihtimali var mı egeyi hocamla neyin yerine yazsak diye düşünüyoduk biz de
rica ederm dostm. :) ankaranın üstüne yaz. EGEden bahsediyoruzzz :) bnce gelir. tabii Tıp istiorsan inşAllah o gelir :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X