8790 ben de böyle bir şey düşünüyorum hacettepe diş düşünmedin mi hiç?
önceliğim tıp olduğu için araya hacettepe yazmadım, yazsam ölü tercih olacak
tıplardan sonra hacettepe diş yazsan ölü tercih falan olmaz ki :) yanlış mı düşünüyorum acaba burak kılaç böyle demişti.
quote:
Orijinalden alıntı: g.walker
tıplardan sonra hacettepe diş yazsan ölü tercih falan olmaz ki :) yanlış mı düşünüyorum acaba burak kılaç böyle demişti.
şimdi kardeş van tıp 11028, hacettepe diş 10505 ondan dolayı dedim
anladım seni kardeş :) açıkcası bende sivas tıp tan sonra hacettepe diş yazmayı düşünüyordum yanlış mı yapmış oluurum yani anlayamadım
quote:
anladım seni kardeş :) açıkcası bende sivas tıp tan sonra hacettepe diş yazmayı düşünüyordum yanlış mı yapmış oluurum yani anlayamadım
şimdi sivas tıp 10700 hacettepe diş 10500, hacettepeyi önce yazman gerekir, tersini yaparsan, atıyorum sivas gelmezse hacettepe hiç gelmez. sıralaman kaç nasıl bir tercih yapacaksın?
sıralamam 11.339 ilk on tercihime yüksek tıpları yazdım içimde kalmasın diye :D sonra erzurum tıp sivas tıp hacettepe diş çapa diş ankara diş diye sıralayacaktım , benimde önceliğim tıp hacettepeyi çıkarayım mı yani ?
quote:
sıralamam 11.339 ilk on tercihime yüksek tıpları yazdım içimde kalmasın diye :D sonra erzurum tıp sivas tıp hacettepe diş çapa diş ankara diş diye sıralayacaktım , benimde önceliğim tıp hacettepeyi çıkarayım mı yani ?
yani hacettepe orda saçma olur, sivas gelmezse hacettepe hiç gelmez, ama sivas gelirse hacettepeye gerek yok.
umarım gelir sivas
quote:
umarım gelir sivas
inşallah kardeş, herşey gönlünce olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme