Şimdi Ara

Tercih listesi(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben tercih listemi rehberlik hocamla bu şekilde oluşturdum.Ama tercih sıralamaları fazla mantıklı gelmedi bana.Sizce nasıl olmalı.Başlara fen bilgisi öğretmenliğimi yoksa tm bölümlerinimi yazmak daha mantıklı olur.Bu listeden sizce hangi bölümler gelir.Hiç gelmeme ihtimali de varmıdır ?
    Önerebileceğiniz başka bölümler de varmı ? TM 1-2-3.....MF 2-3...
    Bir sene daha kalmak kesinlikle aklımda yok :) Alta sıralamayı da verdim..
    Yorumlar için teşekkürler.

Tercih listesi(resimli) Tercih listesi(resimli)
     Tercih listesi(resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal1907 -- 15 Temmuz 2014; 2:15:05 >

• Güncel.Arkadaşlar biriniz mesaj atsın bari kaç kişi bakmış hiç yazan yok :)
  • Ekonomimetri = Matematiği daha yoğun olan iktisat.
    Aklında bulunsun kardeşim.
  • Evet biliyorum.Gelmesi durumunda da üzülmeyeceğim kesinlikle.Ama kafam karışık bu listeden hangisi keinlikle gelir yada gelme ihtimali yüksek.Nasıl sıraya koymak daha mantıklı olur. 2. yılım.Onun için tekrar kalmayı kesinlikle düşünmüyorum.Hiçbir yerin gelmemesinden korkuyorum..
  • Konu güncel...
  • Konu güncellendi.Cevaplarnızı bekliyorum :)
  • Konu güncel.O kadar kişi bakmış hiç cevap yok nerdeyse.Cevaplarınızı bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Freeware listesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıralamalar artarsa gelmeme ihtimali var ama bence gelir illa birtanesi benimde sıralamam 272 k tm 1 bakcaz artık
  • Artar mı acaba :) Tek korkum o şuan.En azından adnan menderes işletme,iktisat falan geliyor şuan.
  • ekonometri hakkında hiç de güzel duyumlar almadım,bir de sen gidip ingilizce yazmışsın bence bir kere daha düşün o ekonometrileri.Matematiğinin feci iyi olması lazım
  • Mf 4 ve mf 1 neden hesaplanmadı hocam..Çok farklı alan hem fen bilgisi öğretmenliği hemde iibf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf 1 ve mf 4 te barajı geçemedim işte.Çok farklı alanlar olmasının sebebi de kesinlikle gitmek istemem.Size göre bunlardan hiçbirinin gelmeme ihtimali yüksek midir ? Yada tahmini olarak hangileri gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal1907

mf 1 ve mf 4 te barajı geçemedim işte.Çok farklı alanlar olmasının sebebi de kesinlikle gitmek istemem.Size göre bunlardan hiçbirinin gelmeme ihtimali yüksek midir ? Yada tahmini olarak hangileri gelir ?

Hocam açıkta kalmazsın muğla aydın iö ler gelirde risk bence, birkaç yer daha eklemeni tavsiye ederim bankolardan.Sıralamana göre daha aşağıda yerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş senin de önerebileceğin yerler var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.