Şimdi Ara

Tercih. Sıralama 10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf4 sıralamam 10115 ve kesinlikle mf4ten tercih yapacağım. İlk üç tercihim belli. İtü endüstri türkçe, itü işletme mühendisliği ingilizce, itü işletme mühendisliği türkçe. Devamında bunları da göze alarak siz neler önerirsiniz? Bunlar tutmayacak da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MutGunes -- 9 Temmuz 2013; 15:26:23 >

• İTÜ Gemi Makineleri İşletme öneririm.Mezun olduktan sonra 3 sene çalışıp Baş Mühendislik sınavlarına giriyorsun.Maaşların da bayağı artıyor.Fakat bazı sıkıntıları var.Aileni uzun süre görememek gibi,düzenli bir yaşamın olmaz.Aylarca denizlerde kalırsın.
    Örnek olarak Amerika-Çin seferi 6 ay sürüyor.
  • 6 ay mı yüzerek mi gidecez hemşerim
    ben bir belgeselde izlemiştim karaya çıkmadan max 42 gün yolculuk yapılıyormuş
  • Birkaç tanıdığım "şahit olduğum en uzun sefer ABD-Çin" arasını göstermişti.6 ay
  • hocam biraz uzak kalıyor sanki 20k ile alıyor bildiğim kadarıyla. Çok büyük bi ilgim olmadığı için pek düşünmem. Teşekkür ettim yine de
  • işletme mühendisleri ne iş yapar yahu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General G -- 9 Temmuz 2013; 22:13:11 >
  • General G kullanıcısına yanıt
    Bir işletmenin işletmecilik ve mühendislik anlayışına uygun biçimde yönetilmesini üretimden satışa kadar olan sürecin denetlenmesini sağlayan hem mühendislik hem işletme yöneticiliği konusunda bilgi sahibi olan kişilerin yetiştirilmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.