Şimdi Ara

TERCİH SONUÇLARINA SAATLER KALA -TERCİH MASASI(edit-7) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam hafta sonu yatip piknik yapma vakti. Sadece tusa basma yetse yine yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    ama kanka veri güvenliği nedeniyle veri yüklemelerinden en fazla 12-16 saat sonrasında açıklamaları lazım. eğer bu 3 tb yükleme yks tercihyüklemesi ise 12 saat içinde o yayınla tuşuna basmaları gerek.
  • doctorpyshoc D kullanıcısına yanıt
    Veriyi yuklediklerini nerden biliyoruz ki
    Ayrıca 12 16 saatte yayinlanma gerekmesi sacmalik bence, yüklendikten sonra server gocene kadar durucak orada veriler. 1 gun ertelemek cok mu

• hes kodu güncellemesiydi, ama bakalım
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    kanka veriyi yüklediklerini bilmiyorum zaten. twitter hesabının yalancısıyım. bu hesabında dötü yemez yalan haber fırlatmaya demek ki bir veri girişi var eğer bu eri girişi yks-tercihleri içinse 12-16 saat içinde yaynılamaları lazım neden mi. çünkü serverde kapalı olan linkler bulunabilir hale gelebilir. yani önceden sızdırılabilir o yüzden sonuçlar hazır olsa bile genelde böyle 12-16 saat öncesinden yükleyip . site akışı yavaşladığında linki aktif ediyorlar. yks sına osnuçlarında gördük 4'e kadar site verileri uçtu çünkü herkes saat 4'e kadar nöbetteydi saat 8 gibi site akışı kesilince açıkladılar.
  • ockham.s_katana kullanıcısına yanıt
    güncelleme mi hes kodu içindi ?
  • doctorpyshoc D kullanıcısına yanıt
    evet hocam
  • .hatalı girdi)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockham.s_katana -- 21 Ağustos 2020; 21:58:48 >
  • Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Bu heyecan biraz yaşama amacı katıyor. Çarkıfelek usulü güzel olabilir.

• Blackflioww kullanıcısına yanıt
    ben seçim usülü olmasını isterdim. misal istanbul hukuk kaçtan kapanmış son giren kaçtan girmiş. tek tek okul okul il il açıklansa dehşet reyting alırlar haberleri yok :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.