Şimdi Ara

TERCİH SONUÇLARINA SAATLER KALA -TERCİH MASASI(edit-7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 10 dakika önce veri kaydı bitmiş . yani saat 00.00'da açıklayabilirler . saat 11-12'ye de sarkıtabilirler. sonuçlarda yaptıkları gibi herkese şimdiden hayırlı olsun . nöbete başlayabiliriz. TERCİH SONUÇLARINA SAATLER KALA -TERCİH MASASI(edit-7)
    hayırlı NÖBETLER

olum siz akılsız mısınız ? elimdeki bilgiyi paylaşıyorum, laf ediyorsunuz. kaynağıda attım hala salak salak entryler .

edt-1 : Adam bütün entryleri silip benide engelleyip kayıplara karışmış şimdi iki ihtimal var :

1. bu adam normal site veri akışını kaynak gösterip troll haber çıkardı. sonra DH tayfa olaya müdahale edip iş ciddiye binince kayıplara karıştı.

2. bu adam sitedeki yüklemeyi izledi bilgi vermek istedi. yüksek görüntülenme alınca kendini korumak için yalan haber çıkarsa kendimi korumaya alayım diye entryleri sildi.

hakkımızda hayırlısı !!!

edit-2

adam kendi hesabına geçiş yapmış bilgilendirdi hukukunturevi nickli arkadaş sağolsun .

EDİT-3

arkadaşlar veri güvenliği nedeniyle genelde bu tür yüklemeleri son saatlere bırakıyorlar. yani 12-16 saat içinde tercih sonuçları açık linklere geçiş yapar büyük ihtimalle .

EDİT - 4

arkadaşlar ais.ösym uygulamalarına güncelleme gelmiş. veri optimzasyonu paketi filandır büyük ihtimalle . oğunluk azaltıcı önlemler olabilir. sonuçlarda gece saatlerinde değil ama gececilerin uyku saati olan 8 gibi açıkladılar. demekki bu sabah 8-12 arası tehlikeli sular. dikkat etmek gerekiyor.

edit - 5

ockham.s_katana bildirdi. uygulama güncellemesi HES kodu içinmiş. yanlış alarm !

edit - 6

arkadaşlar e kayıt tarihleri ile tercih sonuçlarının açıklanması arasındaki bağlantıya baktım .

2017'de 8'inde açıklanan tercih sonuçları 12'sinde kayıt tarihi vermiş
    2019'da 6'sında açıklanmış , e kayıt tarihini 16'sı için vermiş.

bu sene 29'unda başlayacak oluduğuna göre en geç 24^ünde açıklamaları gerekir.

edit- 7

TERCİH SONUÇLARINA SAATLER KALA -TERCİH MASASI(edit-7)

arkadaşlar istanbul (öSYM) binası resmi reel sizin şehrinizde varsa pm'den ulaştırın bana. anlık olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorpyshoc -- 21 Ağustos 2020; 22:19:5 >

• doctorpyshoc D kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün başıma güneş geçti ama sürüne sürüne nöbet tutucaz artık....
  • Gece aciklanacaginj sanmam
  • HAYDİ BİSSS
  • Beyler elimde az kullanılmış boğaz manzaralı bir köprü var ilgilenirseniz fiyatta yardımcı olurum
  • Siz akıllanmazsınız
  • Siz kafayı yemişsiniz
  • Adamlar para istese millet IBAN'a para yatıracak o derece.
  • Marmara 2. Öğretim gel hadi banaaaaaa
  • Hocam adam kendi hesabına geçmiş. Oradan tweet attı az önce yani kaybolduğu falan yok
  • Günlerce bekliyoruz sonucu ögrenmemiz 1 saniye sürmüyor.Sonraki günlerde gram heyecan yok.Bence çarkıfelek usulü harf vere vere açıklanmalı.
  • Buna inanan var mı sahiden
  • hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    giderken de beni engelleyip geçmiş :Dd diğer hesabı alabilir miyim canım senden ?
  • "Hepinizi çok güzel kandırdım kendimi kutluyorum Hepinizi çok güzel kandırdım kendimi kutluyorum Hepinizi çok güzel kandırdım kendimi kutluyorum"
  • Pazartesi aciklanicak
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    hocam haftasonu açıkladıkları şeyler var niye bu olmasın ?
    Kaynagim twitterdaki arkadaslarla ayni hocam guvenilir yani
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    totom diyorsun yani :D knka ingiltere de yaşamadığımız için ben devlet olsun özel sektör olsun kitapdışı ihtimallere kitabi ihtimallerden daha çok güveniyorum. diyorsan orası devlet kurumu haftasonu yalan olur diye. burası türkiye adamlar millet 3. köprüyü kullansın diye istanul tabelasını silivri yönüne değil 3. köprü yönüne koyuyorlar :D istanbulun yerini değiştiren adamlardan bahsediyoruz. bence gayet gutarlı olur yarın açıklanması :D
  • NedLance N kullanıcısına yanıt
    şehir şehir açıklasalar ne güzel olur youtube canlı yayını yapsınlar. izmir ege üniversitesi gelsin safghgsdhsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorpyshoc -- 21 Ağustos 2020; 21:17:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.