Şimdi Ara

Tercih yapacağım , yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Açıköğretim hakkında bazı sorularım var. Tercih yapacağım da. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben ilk önce İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'ni düşünüyordum. Fakat orada okuyan arkadaşların olumsuz tepkileri olsun , benim araştırmalarımdan sonra edindiğim bilgiler olsun , AUZEF'e soğuk bakmamı sağladı. Böylelikle Anadolü Üniversitesi su anki tercihim olacak gibi.

-Sizin tercihiniz hangisi olurdu ? Acaba yanlış mı düşünüyorum bu konuda. Önerilere açığım arkadaşlar. Sizlerin de yorumlarını dikkate alacağım.

- İstanbul Üniv. de kurumlar arası yatay geçiş varmış. Aynı şey Anadolü Üniversitesinde de geçerli mi , bilen var mı?

- Tercihimi yaptıktan sonra , kayıt nereye yapılıyor ? Açıköğretim Bürosuna mı gidip yapacağız?

- Açıköğretimde staj yapılıyor mu örgün öğretim gibi ?

- Açıktan atıyorum Sosyoloji okurken , aynı zamanda yine açıktan 2. üniversitemi okuyabilir miyim ? Cevap hayır ise ne zaman okuma hakkını elde edebilirim?
    .
    - Bu yıl açıktan tercih yaparsam , seneye yeniden üniversite sınavına girecek olsam okul puanım gider mi? -kimi açıköğretim olduğu için puan gitmez diyor , kimileri de gider diyor, kafam karıştı. :/ -

- Açıköğretimden mezun olduktan sonra örgün üniversitelerinden herhangi birinde yüksek lisans yapabilir miyim?

Sorularım biraz fazla , farkındayım. Kusura bakmayın. Ama tercih yapacağım malum. Ve buradaki insanların , sizlerin görüşlerine saygı duyuyorum. Sorularımı bildiğiniz kadarıyla cevaplarsanız çok mutlu olurum , şimdiden sonsuz teşekkürler.

• Hiç mi açıköğretim de okuyan birileri yok arkadaşlar :/ ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.