Hesaplarıma göre ortalama 512 513 puan geliyor. Geçen sene 11bin olunmuş bu puanla. Benim istediğim tek şey odtü makine. Odtü makine 8binle aldı geçen sene.
Yazarsam gelir mi gelmez mi.. Aylardır bu soruyu düşünüyorum. Milattan kalma hesabımı tekrar aktif hale getirdim sırf düşüncelerinizi öğrenmek için.
Yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.
503'le yerleşen arkadaşım var, raad ol gelir.
sorunun cevabını 9 saat 18 dk sonra öğreniceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: KartezyeNX
503'le yerleşen arkadaşım var, raad ol gelir.
nasıl bi hesap o. arkadaşın okul birincisidir muhtemelen yoksa imkansız
quote:
Orijinalden alıntı: gil_arenas
Yazarsam gelir mi gelmez mi.. Aylardır bu soruyu düşünüyorum. Milattan kalma hesabımı tekrar aktif hale getirdim sırf düşüncelerinizi öğrenmek için.
Şu kısım duygulandırdı beni be. Düşüncelerime bu kadar değer verildiğini bilmek...
Ama naçizane fikrim : tercih yapma!!1! Onbirbininci olarak girilen odtü makinadan hayır gelmez. Sakın tercih yapma bak oranın da bi adı var bi karizması var. Senin yüzünden yerle bir olacak
quote:
Orijinalden alıntı: PunisherLord
quote:
Orijinalden alıntı: gil_arenas
Şu kısım duygulandırdı beni be. Düşüncelerime bu kadar değer verildiğini bilmek...
Ama naçizane fikrim : tercih yapma!!1! Onbirbininci olarak girilen odtü makinadan hayır gelmez. Sakın tercih yapma bak oranın da bi adı var bi karizması var. Senin yüzünden yerle bir olacak
Bu nasıl bir mantıktır hocam.. Adam girdi diye mi düşecek odtü makinanın puanı o girmezse daha düşük puanlı biri girecek daha çok düşecek.. düşeceği varsa düşer sen merak etme..
alırlar benim arkadaşım girdi geçen sene odtü makineye pek kastığıda söylenemez. sen tercih yap yinede ama istedğin bi yer olsun istemediğin yer yazıp tutmasından iyidir
11binde tek ben yokum sonuçta başka biri yazar o girer 11binle. Tabi o kadar oynarsa sıralama, ki ben hiç inanmıyorum ama.. Makinenin karizması bana bağlı değildir gibi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme