Şimdi Ara

Tercih yaptım gitmeyeceğim, her hangi bir sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu sene çalışamadım, zaten seneye hazırlanmayı düşünüyordum, ailemede söylemiştim tamam demişleri.

Bu gerizekalı akrabalar,komşular bik bik bik konuşup kafalarını karıştırmışlar.

İlla tercih yap dediler. Hep boktan bölümler geliyordu 2 tane yazdım.

Ancak gitmeyeceğim. Tercihimi gönderdim. Gitmesem bir sorun olur mu?

Arkadaşlarım şaşırıyo niye tercih yaptın falan anlamadım?

• seneye okul puanın düşer diyolar, gitmezsem.
  • okul puanın yarıya düşüyor diye biliyorum ama kesinlikle düşüyor.tercihlerini internetten kaldır bence
  • Seneye kesin gireceksen sınava sakın tercih yapma.Tutarsa seneye okul puanın yarıya düşer ki buda seni sıralamada bayağı geriye götürür.Bu yüzden tercih süresi bitmeden silmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

okul puanın yarıya düşüyor diye biliyorum ama kesinlikle düşüyor.tercihlerini internetten kaldır bence

tercihleri geri alma gibi bi imkanım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

okul puanın yarıya düşüyor diye biliyorum ama kesinlikle düşüyor.tercihlerini internetten kaldır bence

tercih süresi devam ediyorsa sitesinden kaldırabiliyorsun
  • quote:

quote:

Var. Tercihler kaldıramasan bile tutmayacak bölüm yaz tercihlerde yerleşemezsen puanın düşmüyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RossoNeroBianco -- 15 Temmuz 2013; 15:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RossoNeroBianco

quote:

quote:

Var. Tercihler kaldıramasan bile tutmayacak bölüm yaz tercihlerde yerleşemezsen puanın düşmüyor diye biliyorum

evet yerleşme olmayınca puanın düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RossoNeroBianco

quote:

quote:

yoğunluk var sanırım hat verip duruyor
  • Tercihlerin kaldırılabiliyor kafana takma sistemde şuan sorun var gece dene iptal et,yoksa seneye okul puanın yarıya düşer, 50 geliyorsa 25 gelir 6-7 matematik sorusu gibi eksiğin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Tercihlerin kaldırılabiliyor kafana takma sistemde şuan sorun var gece dene iptal et,yoksa seneye okul puanın yarıya düşer, 50 geliyorsa 25 gelir 6-7 matematik sorusu gibi eksiğin olur.

puanımın az kaldığı bi bölümü yazdım sanırım gelmez, bu durumda diploma notumda düşüklük olmaz değil mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Tercihlerin kaldırılabiliyor kafana takma sistemde şuan sorun var gece dene iptal et,yoksa seneye okul puanın yarıya düşer, 50 geliyorsa 25 gelir 6-7 matematik sorusu gibi eksiğin olur.

puanımın az kaldığı bi bölümü yazdım sanırım gelmez, bu durumda diploma notumda düşüklük olmaz değil mi

Biryere yerleşmediğin sürece düşmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.