Şimdi Ara

Tercih Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen C3, Fiat Grande Punto-Punto Evo, Seat İbiza, Skoda Fabia
    Arkadaşlar seçeneklerim bunlar ve aralarından kafama en çok yatan Skoda Fabia oldu. Araç, 4 kişilik küçük çocuksuz ailede kullanılacak ve B sınıfı araç seçimi daha mantıklı geldi tabi fiyatlarının da etkisiyle. Bu araçları kullanan veya kullanma şansı bulmuş arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Son bir sorum da Grande Punto yerine Punto Evo almak doğru bir tercih mi sizce ayrıca?
    Bütçe 29000 TL civarı ve '0' km almayı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn8 -- 24 Ekim 2010; 12:37:47 >

• Bütçe ?
  • Bütçe max. 29.000 civarı olucak.
  • Öncelikle dizel almanızı tavsiye ederim. İki aracında dizel motoru oldukça başarılıdır.

C3 ve Grande Punto - Punto EVO hakkında bilgim var sadece.

Grande Punto alacağınıza Punto EVO almak daha mantıklıdır tabiiki.

Bu arada hangi motor seçenekleri düşünüyordunuz siz ? Bu iki araç hakkında yeterli bilgiye sahibim , siz sorun ben yanıtlıyim.
  • 1.4 benzinli düşünüyoruz, dizeli amorti edecek kadar kilometre yapamayacağımız ve dizellerin fiyatlarının bütçenin üstünde olmasından dolayı.Puntolardaki malzeme kalitesi ve işçiliği nasıl acaba?Direksiyon simidi ve radyo vs gibi yerlerde soyulmalar oluşmuş Grando Punto sahibi bir arkadaşımda.Punto Evo'da da aynı sourunlar var mı acaba? Bunların dışında Punto Evo mu yoksa C3 mü tavsiye edersin? Kullandığın bu iki modelin performans, yakıt tüketimi ve konfor bakımından değerlendirir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.