Şimdi Ara

TERCİH YARDIMCISI (TUTAR MI? TUTMAZ MI?) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
11
Favori
15.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersahin191

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
    MF-4 174 bin sıralama ile hangi aralıktan tercih yapmalıyım mesela 160-170 bin arası tutma olasılıgı ne kadar olur?

şuna bir baksanız...
  • MF4 123k sıralamam

Bunların olma olasalığı nedir ? Hepsi 2.öğretim olacak
    makina ve mekatronik öncelikli
    Sakarya Üni.
    Elektrik-elektronik 113k
    bilgisayar 120k
    Makina 108k
    Mekatronik 111 k
  • kocaeli gelir derken makina gelir mi ?
  • TM3 sıralamam 37bin. Herhangi bir devlet üniversitesinde hukuk fakültesi için yeterli olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anesthesiapp

mf2 puan:223 başarı sıralaması:247k dokuz Eylül Üniversitesi kimya bölümü geçen sene puan:225 sıralama:223k sizce gelme ihtimali nedir?

kardeş bende dokuz eylül fen öğretmenligi istiorum benmde sennle aynı durum sıralama tutmuyo puan tutuyo inş. yerleşiriz kardeş
  • Lucifuge Rofocale L kullanıcısına yanıt
    Kardesim ayni durumdayiz tercihini yap kazandigina dair belgeyi al ve eski unine git ilisik kes diplomani al transkriptini al ders saydirabilmen adina. Git yeni universtene kaydini yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veteriner hekimlik istiyorum sıralama 126 k 122 k lık yer gelebilir mi??? Bir de arkadaşlar burdur ve afyon veteriner hekimlik arasında karşılaştırma yapılırsa hangisi dersiniz???
  • ysnncyln Y kullanıcısına yanıt
    Konya Necmettin Erbakan üni diş hekimliği en son 18.000 ile kapatmış. 18.880 sıralama ile bu sene olma ihtimali nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

erciyes bilgisayar müh. 132k

benim sıralamam ise 133,980

sence gelirmi hocam? çok önemli benim için

Merhaba benim de sıralamam 139k ben üni sıralamalarına baktığımda erciyes bilgisayar müh ün sıralamasını daha yükseklerde hatırlıyorum sıralamalara nerden baktınız ben yanlış yerden bakıyorum galiba
  • Hocam sıralamam 220 bin 145 binde kapatmış geçen seneki pilotaja giremem değilmi o zaman seneye kalır eğer giremezsem.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 2 Temmuz 2015; 17:41:48 >
  • benim mf3 12.700 kardeş, muğla tıp 12.100 le kapamış ve bu sene kontenjan arttırarak 55ten 80e çıkaracak öğrenci sayısını , şans var mı ?
  • Bilgisayar mühendisliği (mf4)

istediğim yer 85.400 sıralamam 103 bin ihtimal kaç acaba ?

Şimdiden teşekkürler
  • Tm2 12900
    Tm3 10400
    Gazi hukuk gelir mi? Geçen sene 13600le kapatmış.
    Bu sene kontenjanlar azaldı, tm3e geçti kafam karıştı içim
    rahat değil. Sizce gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erzurumli

Kardesim ayni durumdayiz tercihini yap kazandigina dair belgeyi al ve eski unine git ilisik kes diplomani al transkriptini al ders saydirabilmen adina. Git yeni universtene kaydini yap.

Anladım, teşekkürler.
    Şu anki bölümde devam edersem zaten mezun olamam, atılırım okuldan böyle giderse. Bi kaçyıldır okula gitmiyorum hiç :)
    Transkripte gerek yok sanırım, zaten sürekli kalıp duruyordum.

Yalnız ben aynı üniversitede yeni bölüme kayıt yaptıracağım. Bunun için de ilişik kesmem gerekiyor mu?
    Yoksa sadece söylesem onlar benim yerime fakülteler arası geçişi yaparlar mı?
  • Hocam kolay gelsin ben mf3 14.300 deyim tıp istiyorum giresunda 14.300 de kontenjanı artmış van 15 binde kontenjanı artmış bütün tutan tıpları yazıcam zatende büyük ünilerin kontenjan azaltması beni etkiler mi 14.300 le tıpa girebilir miyim

• Yeditepe isletme 270 le kapatmis ben 301 gelir mi

• hocam tobb etu iktisat %50 burslu 102.700 ile kapatmış benim sıralamam 103.246 durum nedir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmajevi

quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

erciyes bilgisayar müh. 132k

benim sıralamam ise 133,980

sence gelirmi hocam? çok önemli benim için

Merhaba benim de sıralamam 139k ben üni sıralamalarına baktığımda erciyes bilgisayar müh ün sıralamasını daha yükseklerde hatırlıyorum sıralamalara nerden baktınız ben yanlış yerden bakıyorum galiba

Ösymnin sitesindeki kılavuzdan baktım hocam

• http://forum.donanimhaber.com/m_107556965/f_//tm.htm#107556965 hocam şu konuma bir göz atıp yanıtlayabilir misiniz acaba
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.