Şimdi Ara

TERCİH YARDIMCISI (TUTAR MI? TUTMAZ MI?) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
11
Favori
15.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıram 12.800 çapa diş 13.800 olur gibi duruyor fakat kontenjan 35 kişi azalmış olur mu hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mf3te 13.343 sıralamam. namık kemal tıp 12.600 ile düzce tıp 13.000 ile kapatmış gelme ihtimalleri var mı bunlardan birinin.
  • mf4 60546 hocam Sabancı Burssuz istiyorum geçen sene 128 bin ile kapatmış bu sene kontenjanları biraz azalacak burssuz olanın. Sizce gelir mi ?
  • Hocam ben tercihte universiteyi kazaniyim yeter 1 sene okula gitmiycem sonra yurt disi eger tercihte kazandim diyelim okula gidip ne demem gerek parayi felan odemeden dondurabiliyormuyuz

• kardeşim atatürk üniversite açıköğretimde sosyal hizmetler 4 yıllıkk 316,50529 almış geçen sene benım ygs 3 299 sence gelme ihtimali var mı? yerleştirmeli puanım sıralmam 422201 gelir mi sence
  • kardeş benim mf4 3335 bilşkent bilgisayar tam burslu 2800 sence tutarmı
  • Dün sordum cevap gelmedi tekrar soruyorum
    Merhabalar mf4 274 puan 143 bin sıralama yaptım kütahya dumlupınar olur mu acaba geçen sene en son 279 , 135 bin le almış
  • Hayır, kayıt olmadan önce parayı yatırıp dekont alıyorsun. Okula giderken yanında oluyor.

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
    MF-4 174 bin sıralama ile hangi aralıktan tercih yapmalıyım mesela 160-170 bin arası tutma olasılıgı ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumblr_koylusu

Hayır, kayıt olmadan önce parayı yatırıp dekont alıyorsun. Okula giderken yanında oluyor.

Dönemlik mi yatırıliyor hocam?

• Hocam mf4 50.625 im kocaeli ü. inşaat 46.400 endüstri 47.700 sizce bunların gelme ihtimali nedir ?
  • Mf4 2500, Sabancı Mühendislik ve Doğa Bilimleri istiyorum. Geçen sene 1870 ile kapattı ve kontenjanında 8 kişilik artış var. (20 den 28 e yükseldi)

• 102 bin endüstri mühendisliği

nereler gelir aceba ?
  • tivibik kullanıcısına yanıt
    Bir dönemde 2 defa ödüyorsunuz. Mesela 100 TL ilk dönem 100 TL ikinci dönem. Tercih kılavuzunda o bölümün ikinci öğretiminde kaç tl isteniyor yazar.
  • Hocam sıralamam 14322 İstanbul İ.Ö 14400 ile kapatmış girme şansım nedir?
  • Yıldız Teknik Üniversitesi türkçe öğretmenliği bölümü geçen sene 8570 sıra ile almış benim sıram 8535

• MF4 248bin sıralamam. Yazıp gidicem bi üniversiteye mühendislik olursa iyi olur yardımcı olur msınız maden orman gıda mühendisliği fln ne olursa yardım ltfn

• Ya benim sorum tercih değil de, üniversite değiştirme ile alakalı.
    Şu anda bir üniversitede okuyorum, yeniden LYS'ye girdim. Tercih yapacağım, tercihim tutarsa üniversiteyi değiştirmek (kaydımı taşımak) için ne yapmam gerekiyor, bilen var mı?
  • Sıralamam 235 k acaba 184 k da hemşirelik %50 tutar mı ? Kont. 44 hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlıHa_41 -- 2 Temmuz 2015; 12:43:07 >
  • Beyler allah rızası için yardım edin. 138366 mf4 siralamam. Selcuk io elektrik elektronik 119.000 de ve her sene düşmüş. Bu yil yazsam tutar mi ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.