Şimdi Ara

TERCİH YARDIMCISI (TUTAR MI? TUTMAZ MI?) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
11
Favori
15.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kontenjan işi olmasa garanti verirdim ama şu an girmen %50
  • cerkesh C kullanıcısına yanıt
    hocam üzülerek olmaz diyorum çünkü sıralama pek değişmiycek
  • Hocam sordum ama cevap alAmadim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21bin TM3 Dokuz Eylül veya Anadolu Hukuk gelir mi?
  • kardeşim sınıf öğretmenlikleri tm2 den alıyor biliyorsun.Hukuk'un tm3 e geçmesi nasıl etkiler 70binle alan yer 60bin mi olur 80bine geriler mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 18:48:34 >
  • Ts-1 113 bindeyim
    İstediğim bölümler 95-96 bin istiyor şansım nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahcin

Tm3: 19.800
    Tm2: 26.900
    Antalya hukuk tm2: 23.500
    Adana hukuk tm2: 25.100
    Sizce durum nasıl ?

hocam büyük ihtimal hukuklar gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqqeR5798

mf3 1800, Cerrahpaşa olur mu ki

garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaMechanix

Tm2 48bin 370puan hacettepe uluslarasi iliskiler 43bin 382 puan (gecen sene ) tutar mi yoksa yedek olarak 9eylulu de yazayim mi sizce

Hocam gormedin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizer41

Merhaba istedigim bölüm akdeniz turizm tm1 258 puanla 263 binde almış ben 260 puanla 268 bindeyim girebilme şansım nedir?

girme şansın yüksek o sıralamalarda %55 derim
  • Hocam kıbrıs uluslararası Pdr(tam burslu) gecen sene 79binle kapatmıs benim sıralama 94 bin olma ihtimali varmı 12 kişi alıyor.
  • ben özel bi üniversitede uluslar arası ingilizce okuyucamda bu hazırlık sınıfında ingilizce ögrenebilirmiyim çok az ingilizce biliyorum özel üniversitede okuyan varsa yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan7754

Hocam 246k dayım puanim 220 fırat üniversitesi geçen sen otomotiv mühendisliğinde 232k da almış ama puan 220 girebilme ihtimalim var mi acaba? Tesekkurler

girme ihtimalin kesinlikle var sıralama büyük ihtimal düşer bence bir %50 şansın var
  • Sıralamam 76K geçen sene 66k ile kapatmıs kıbrıs ydü. orda bu sene 40k barajı yok. 2013de 62k 2014de 66k. Gelme ihtimali ?

BÖLÜM TIP FAKÜLTESİ
  • Hocam pm attımda bir bakabilirsen sevinirim

• Yeditepe insaat 29.800 ve abdullah gül insaat 29.300 . siralamam 30.500 tutar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

Ben tm 3 te 55 bindeyim geçen sene aynı bölüm 52800 ile almış giriş ihtimalim nedir

hocam çok uzak değilsiniz girme ihtimaliniz var birde bölümü belitirseniz daha iyi yorum yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnncyln

quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

Ben tm 3 te 55 bindeyim geçen sene aynı bölüm 52800 ile almış giriş ihtimalim nedir

hocam çok uzak değilsiniz girme ihtimaliniz var birde bölümü belitirseniz daha iyi yorum yaparım

Pdr hocam bölümm

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnncyln

quote:

Orijinalden alıntı: dogan7754

Hocam 246k dayım puanim 220 fırat üniversitesi geçen sen otomotiv mühendisliğinde 232k da almış ama puan 220 girebilme ihtimalim var mi acaba? Tesekkurler

girme ihtimalin kesinlikle var sıralama büyük ihtimal düşer bence bir %50 şansın var

kardeş şuna da bak: tekrar yazayım sınıf öğretmenlikleri tm2 den alıyor biliyorsun.Hukuk'un tm3 e geçmesi nasıl etkiler 70binle alan yer 60bin mi olur 80bine geriler mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.