Şimdi Ara

TERCİH YARDIMCISI (TUTAR MI? TUTMAZ MI?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
11
Favori
15.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecen yil 125k ile 36 kişi almış bu yıl 39 kişi alıyor. Gelir mi ikilemde kaldım... ayrica 2013te 128k ile kapatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

gebze yüksek teknoloji enstitüsünü istiyorum. 374,20319 puanla almış sıralamada 53.300 olmuş.
    benim puanım 357,76459 sıralamamda 57696 sizce girebilir miyim?

hocam gelme olasılığı düşük bence %30 civarı derim
    ama belli de olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnncyln

Öncelikle şunu belirtiyim yapıcağım yorumlar her şeyden önce bir tahmindir ama gerçeklik payıda yüksektir.
    Arkadaşları istediğiniz bölümü, bölüm için yaptığınız puanı ve bölümün taban puanını yazın.(Kontenjan değişimi varsa bunuda belirtin)
    Herkese geri dönmeye çalışacağım.

Hocam mesaj atmıştım ama gözden kaçma ihtimaline karşı yine atayım Ankara Hukuk istiyorum sıralama tm3 5239 olma ihtimali nedir ?
  • sınıf öğretmenlikleri tm2 den alıyor biliyorsunuz.Hukuk'un tm3 e geçmesi nasıl etkiler 70binle alan yer 60bin mi olur 80bine geriler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Reaper

dil1 sıralamam 16 k,istediğim yer geçen sene 13.8 k ile kapatmış tutar mı bu sene

hocam büyük ihtimalle gelmez
  • PM kutunuza bakabilir misiniz ?
  • Tm2 28bin deyim gecen ank siyasal sene 29la kapatmis ama kont azaltmis girebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtuysal1917 -- 1 Temmuz 2015; 3:01:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaMechanix

Tm2 48bin 370puan hacettepe uluslarasi iliskiler 43bin 382 puan (gecen sene ) tutar mi yoksa yedek olarak 9eylulu de yazayim mi sizce

hocam tutmama olasılığı yüksek kesinlikle yazın yedekleri ayrıca bir tane yedek de yazmayın
  • yns kardeşim sorumu cevaplandırır mısın?
    sınıf öğretmenlikleri tm2 den alıyor biliyorsun.Hukuk'un tm3 e geçmesi nasıl etkiler 70binle alan yer 60bin mi olur 80bine geriler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Tm-3 de 60bindeyim 53 binlik %25 burslu hukuk gelme sansi nedir beyler bi yardimci olun

hocam burslunun ne olacağı belli değil bence %50 şansın var
  • sıralamam 156k puan 270 yerleşmek istedigim bölüm sıralama 150k puan 267 veterinerlik kontenjan 140 sence ne olur
  • 19813 sıralamam var 19496 yı almis gecen sene dis gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnncyln

quote:

Orijinalden alıntı: MegaMechanix

Tm2 48bin 370puan hacettepe uluslarasi iliskiler 43bin 382 puan (gecen sene ) tutar mi yoksa yedek olarak 9eylulu de yazayim mi sizce

hocam tutmama olasılığı yüksek kesinlikle yazın yedekleri ayrıca bir tane yedek de yazmayın

Tamam hocam yazayim tesekkurler

• mf4 sıralamam 7623
    itü elektronik haberleşme geçen seneden önceki sene 6580miş 7250yle kapamış geçen sene
    gelir mi ????????????
  • Mf3 13.480
    Namık Kemal ve Muğla gelebilir mi? Zonguldak Bülent Ecevit sizce gelir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.700 geldi. 9.500 luk yer gelir mi? Teşekkürler.

• 11400 deyim kaç bine kadar tıp tercih etmeliyim
  • Karabük Üni. Türk Dili ve Edebiyatı TS-2 82 328,30974 tabanla almış
    benim 318 sıralama 115 k
  • Ts1 17 372 detim anadolu üniversitesi gastronomi geçen sene 22 900 le almış rahat bir şekilde girebilirmiyim bölüm sıralamasında öne çekme olurmu

• 4500deyim gecen sene Gazi İng. tıp 4800le almış kontenjan değişikliklerini göz önüne alırsak girme ihtimalim nedir?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.