saolasın. dün akşam depoyu doldurdum. İçinde biraz benzin vardı, 145 milyonluk benzin aldı araba. bakalım kaç km götürecek beni bu benzin.
550
quote:
Orjinalden alıntı: electro_g
quote:
Orjinalden alıntı: gokiii
saolasın. dün akşam depoyu doldurdum. İçinde biraz benzin vardı, 145 milyonluk benzin aldı araba. bakalım kaç km götürecek beni bu benzin.
550
hayır olamaz şaka bi yana herkes aynı şeyi sölüyo en az 10 bini bulur diyolar yakıt tüketiminin oturması. o zamana kadar kesenin ağzını açacaz maaleseff
ondan sonra da açacan... Yani hep açık kalacak
kasasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..
aynı araba arkadaşımdada var gayet güzel bir tercih olmuş..
iyi günlerde kullan Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin
Crein haklısın arkadaşım bundan sonra keseyi hiç kapatamayacaz. nadirgürece, alysenter sizlerde saolun arkadaşlar. teşekkürler.
arac sanırım 75 bg değilmi bide 98 oktan almışsınızdır şimdi. 75 liklerde kitapçığınıza bakın da siz yine !!! 98 kullanmaya gereNq yoq... yakıtın oturması(tüketiminin )olayıda 1 seneyi buluyor yaklaşıq tabi kullanımınıza göre değişiyor. neyse takmayın bunları bakın keyfinize çok yakmasınada gelince dur-kalk arabası hiç değil tam uzun yol arabası çok güzel bi araba, kazasız belasız inşallah...
Evet 75 bg araba. depo kapağında yazıyo zaten 95 oktan diye ama pompacı çocuğa baktım TOTAL de 97 koyuyo, dedim 95 koysaydın. Abi bunlarda 95 yazdığına bakma, 98 konuluyo bunlara dedi çok bilmiş edasıyla, bende iş işden geçti artık nasip dedim. Ne diyim ben daha bu adama, sanki arabayı kendi yapmış gibi. Yurdum pompacısı işte
+1
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
hayırlı olsun kazasız belasız günler...
Araba alınmış sanırım.
Geç oldu biraz ama güle güle kullanın , Allah daha iyilerini nasip etsin.
Saol kardeş , cümlemize daha da iyileri nasip olur inşallah. Şimdilik istediğim arabayı aldım ilerde abisi golf ü alacam Allah nasip ederse. Allah kimseye kaza bela vermesin.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun kardeş...
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
haırlı olsun.
Bende almayı düşünüyorum. Arabanın özelliklerini yazabilirmisin.. Mesela metalik bir renk mi?. Bir de bu arabayı 10000 den fazla kullanan varsa kilometrede ortalama ne kadar yakıyor ?
sanırım trendline aldın...arabaya hangi opsiyonları eklettin?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: electro_g
quote:
550
hayır olamaz şaka bi yana herkes aynı şeyi sölüyo en az 10 bini bulur diyolar yakıt tüketiminin oturması. o zamana kadar kesenin ağzını açacaz maaleseff
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Ben de 2 yıl önce 0 aldığım poloyu kullanıyorum. Yakıtından oldukça memnunum. 145 Ytllik benzinle 600-650 km yapacağını tahmin ediyorum.
Hayırlı olsun kardeş. Kazasız belasıs kullan.
Lotus1, arkadaşım. 1.4 75 bg, 16 v,TRENDLINE+ ABS, OPAK KIRMIZI Ben artı opsiyon olarak alarm taktırdım. birde yukarıda yazdığım gibi bu modeller normal cd yanında mp3 de çalıyo. VW POLO dan comfor , şıklık, güvenlik ve keyifli bir sürüş dışında başka bişey beklemebilmem anlatabildimmi. ve yakıt konusunda da çok üzeceğini zannetmiyorum. mllm 71 bilgiler için saol. Yazışmaya devam edelim.
Evet son aldığımız habere göre polo 500 ytl indrim yapmış Allah a şükür arabamı alırken çok iyi indirim yaptırdım. Yoksa fena zarar etmiştim. Ben ise hala baya baya karlıyım.
quote:
Evet son aldığımız habere göre polo 500 ytl indrim yapmış Allah a şükür arabamı alırken çok iyi indirim yaptırdım. Yoksa fena zarar etmiştim. Ben ise hala baya baya karlıyım.
Hayırlı olsun. Eğer indirim yapmamış olsaydın giden 500YTL'ye acırdım doğrusu. Onuda benzin parası yapar doya doya gezersin artık