Şimdi Ara

TERCİHİMİ YAPTIM VW POLO ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet getz dizel mi, corsa mı, polo mu derken hep daha sıcak baktığım VW Polo yu aldım. Nasipse yarın arabamı teslim alacağım.
    Polo yu tercih etmemde ki nedenler :
    1 VW kalitesine duyduğum güven
    2 VW deki sürüş keyfini diğer otomobillerde hissedememem
    3 Daha önce de VW grubu arabalarını kullanmış olmam. ( Skoda Octavia, Golf, Polo)
    Bu benim ilk şahsi arabam olacak; o nedenle biraz heyecanlıyım. Aslında aynı paraya getz dizel de alabilirdim ama hep aklım polo da kalacaktı.

VW POLO 1.4 ABS BENZİNLİ

• Bence polo tip olarak sınıfının en iyisi Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Bence polo tip olarak sınıfının en iyisi Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...
    saolun bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

saolun bencede

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun bence en iyi seçimi yaptın sorması ayıp kaça aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemy32tr

hayırlı olsun bence en iyi seçimi yaptın sorması ayıp kaça aldın

Alıntıları Göster
    en dogru karari vermissin arkadasim.
    hayirli olsun. nereden, hangi bayiden ve
    kaca aldin ? pesin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: compaq

en dogru karari vermissin arkadasim.
    hayirli olsun. nereden, hangi bayiden ve
    kaca aldin ? pesin mi ?

Alıntıları Göster
    ben Tokatta oturuyorum. ama arabayı Samsun da Özön den aldım. biraz indirim yaptılar 24.150 ye maloldu abslisi alarmla. 14 binine kredi kullandım.
  • quote:

ben Tokatta oturuyorum. ama arabayı Samsun da Özön den aldım. biraz indirim yaptılar 24.150 ye maloldu abslisi alarmla. 14 binine kredi kullandım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun Ben ce de güzel seçim yapmışsın Küçük sınıfta alınası en güzel araba bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Hayırlı uğurlu olsun Ben ce de güzel seçim yapmışsın Küçük sınıfta alınası en güzel araba bence

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun kardeş bende bir polo kullanıcı olarak harika bir karar aldığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Hayırlısı olsun kardeş bende bir polo kullanıcı olarak harika bir karar aldığını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

Hayirli olsun dostum

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun kazasız belesız günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz

Hayırlı olsun kazasız belesız günler

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. seat ibizaya bakmışmıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkinen

hayırlı olsun. seat ibizaya bakmışmıydın

Alıntıları Göster
    Polo dizel düşünüyodum ama motor çok gürültülü diye bir takım yazılar okuyunca vazgeçtim..Aksi görüşü olan var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HKN-

Polo dizel düşünüyodum ama motor çok gürültülü diye bir takım yazılar okuyunca vazgeçtim..Aksi görüşü olan var mı acaba??

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kazasız belasız günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

hayırlı olsun kazasız belasız günler...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güzel bir seçim.
    BU arada resim isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Hayırlı olsun güzel bir seçim.
    BU arada resim isteriz

Alıntıları Göster
    iyi temennileriniz için teşekkür ederim. bugün aldım arabamı yaklaşık 300 km yol katettim. uykusuzluğun vermiş olduğu yorgunluktan başka hiçbir yorgunluk hissi vermedi. sürüş çok keyifli, hızlanma ii ama yinede yakıt tasarrufu açısından fazla hız yapmamak gerekiyo sanırım:) bu arada müzik sistemi çok çok iyi ve bu modellerde mp3 player da var.yalnızca track çalmıyo.
    seat ibiza ya bakmadım açıkcası.
    fotoğraflar da gelecek.

• quote:

iyi temennileriniz için teşekkür ederim. bugün aldım arabamı yaklaşık 300 km yol katettim. uykusuzluğun vermiş olduğu yorgunluktan başka hiçbir yorgunluk hissi vermedi. sürüş çok keyifli, hızlanma ii ama yinede yakıt tasarrufu açısından fazla hız yapmamak gerekiyo sanırım:) bu arada müzik sistemi çok çok iyi ve bu modellerde mp3 player da var.yalnızca track çalmıyo.
    fotoğraflar da gelecek.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kaliteyi seçmişsin!!!

• quote:

fotoğraflar da gelecek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gokiii

fotoğraflar da gelecek.

track çalmayan cd player ilk defa gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: gokiii

fotoğraflar da gelecek.

track çalmayan cd player ilk defa gördüm

Alıntıları Göster
    afedersiniz benim noktalama hatamdan kaynaklanan bir sorun cd player sadece track çalmıyo, mp3 de çalıyo.

• quote:

afedersiniz benim noktalama hatamdan kaynaklanan bir sorun cd player sadece track çalmıyo, mp3 de çalıyo.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun küçük sınıf için küsell seçimlerden bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity!

hayırlı olsun küçük sınıf için küsell seçimlerden bir

Alıntıları Göster
    saolasın. dün akşam depoyu doldurdum. İçinde biraz benzin vardı, 145 milyonluk benzin aldı araba.
    bakalım kaç km götürecek beni bu benzin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.