Şimdi Ara

TERCİHLER ARASINDA KARAR VEREMİYORUM ARKADAŞLAR YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Malum tercih dönemindeyiz ve birçok belirsizlik içindeyim. Öncelikle ben ticaret meslek lisesi'nden henüz bu yıl lojistik bölümünden mezun oldum. Bizim bölüm 4 yıllıkları TM1 VE YGS 6'dan alıyor. Diploma ortalamam 81.73 olduğundan normalde 196 olan YGS 6 puanım 269'a çıktı ve ek puanlı sıralamam 92bine yükseldi. ÖSYM'nin tercih listesi tablo 4'den detaylı bi araştırma yaptım ve sıralamamın yetebileceği veya zorlayacağım üniversiteler şunlar;

- PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ - ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK (İÖ) (normal öğretim 81binden kapatmış 2. öğretim bu yıl açılmış şansım olabilir)
    - KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ - ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK (YENİ AÇILMIŞ ŞANSIM OLABİLİR)
    - BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ - ULUSLARARASI TİCARET (İÖ) 94binden kapatmış şansım var
    - İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ - LOJİSTİK %75 BURSLU ( 75 burs bu yıl açılmış 100 ve 50 bursların sıralamalarına bakılırsa şansım olabilir)
    - İSTANBUL ESENYURT ÜNİ. - ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK %75 BURS ( Bölüm bu yıl açılmış 75 için şansım olabilir zorda olsa 100de yazabilirim)
    - ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİ. - ULUSLARARASI TİC. LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK (İÖ 84binden kapatmış şansımı deneyeceğim)
    - AFYON KOCATEPE ÜNİ. LOJİSTİK ( Her iki öğretimede sıralamam tutuyor)
    - UŞAK ÜNİ. LOJİSTİK (İÖ SIRALAMA TUTUYOR)
    - ERCİYES ÜNİ. ULUSLARARASI TİCARET VE LOJ. (İÖ Sıralamam tutuyor)
    - NECMETTİN ERBAKAN ÜNİ. (KONYA) 90Binle kapatmış şansım olabilir

Arkadaşlar İstanbul'da yaşıyorum ve aralarında en çok gitmek istediklerim; Çanakkale, Balıkesir, Pamukkale en kötü ihtimalde gelişim 75burs veya kırklareli düşünüyorum.
    Açıkcası Esenyurt, Afyon, Erciyes ve Uşak'ı şuanlık yazmayı düşünmüyorum. Çok fazla seçme şansım yok tabi ama en azından Okul kalitesi ve İstanbul'a yakınlığı önemli olduğundan böyle düşünüyorum. Üniversiteye kesinlikle sırf ortam için gitmiyorum. Sıkı arkadaşlıklar dostluklar önemli tabii. Bu yazdığım üniversitede okuyan arkadaşlar veya o ilde bulunan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Sizce hangileri öncelikli olmalı veya sakın yazma diyecekleriniz var mı. Bütün önerilere ve tavsiyelere açığım.
    Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
    dipnot: bu yazdığım bölümler ygs6'dan alıyor. tm1'den şansım yok. 2 yıllık ve İstanbul'da 50 burs 4 yıllık yazmayı düşünmüyorum.

• up up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slugg -- 11 Temmuz 2015; 20:23:24 >
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.