Şimdi Ara

Arkadaşlarım arasında neden boşveriliyorum sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce kendimden bahsetmek istiyorum , hiç bir arkadaşım için kötü düşünmem , iyiliğini isterim onların hep , topluluk içinde hiç birini rencide etmem yani sevilmeyen biri değilim ama sınıfda 4-5 erkek bi araya gelince ne zaman bir şey anlatsam yada tek kişiye bişey anlatmaya kalkışsam dikkatlice dinlemiyorlar ama ben onları dinliyorum , diğer kişiler de dinliyor

biraz karışık oldu galiba ama herkes demek istediğimi anlamıştır umarım , sizce neden böyle davranıyolar dersiniz ?

• bazı insanlar köle olarak doğar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

bazı insanlar köle olarak doğar

Seni insalığa davet ediyorum

Arkadaşım takma kafana.Tek tabanca takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlessmen -- 2 Kasım 2009; 19:47:41 >
  • ben arkadaşlarıma iyi davranıyorum , ne kadar iyi davransam o kadar eziyorlar nerdeyse , ama kötü davranamıyorum hiç birine
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

bazı insanlar köle olarak doğar

Bazılarıda senin gibi zihinsel engelli.
  • Bir sürü elektrikli ev eşyan olmuş işte.
  • Bırak onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SaLLA gitsin
    yadaa blki saçma sapan şeyler anlatıyondurr
  • 2 tanesini patakla seni konferans veriyomuşun gibi dinlerler
  • Seni umarsamıyanı sen hiç umursama tak kulağına bi kulaklık aç bi müzik keyfine bak....
  • ben zamanı gelince kızıorum , bozuyorum , eziyorum ama bişi anlatmaya kalksam herkes surar dinler yani . bişi yap desem kim olsa yapar
  • sıkıcısındır başka ne olabilirki?
  • Deveye diken insana s... yaranır.
  • bir de arada , 3-4 aynı arkadaşa bişey anlatırken , hepsi birbirlerinin suratına bakıp gülüyorlar , bunun nedeninide bilmiyorum

bir de şişman biri var , ben zayıf olmadığım hâlde kemik diyor bana bende ona pek uymak istemiyorum ama arada yağlı falan diyorum bende ona , yani fırsat buldukça eziyorlar beni
  • Yaş kaç?
  • Sen arkadaşlarına ne anlatıyorsun ? Eğer onları sıkan birşeyse bu normal.Bu dediklerini bende cok yaşıyorum arkadaş çevremde hiç dikkate alınmıyorum.Ancak ben hayatımdan memnunum
  • Sürekli dert yanıyorsan senden sıkılmış olabilirler ne kadar yakının olursa olsunlar dertde bir süre sonra insanı sıkar.
  • Dostum arkadaşların seni dinlemiyorsa sen de onlarla takılma, başka çevre yap veya sözünü kesen arkadaşına bir tane yapıştır

İşin aslı olgun bir insan olan sen, olgunlaşmamış bu tür insanların yanında eğlence anlayışı olmayan biri olarak kabul ediliyorsundur büyük ihtimalle.Bu da onları senden uzaklaştırır ama insanları sadece eğlence katsayılarına göre değerlendirmek yanlış olur.Senin arkadaşların sadece eğlence için arkadaş oluyorsa zaten onlardan bir halt olmaz.2 günde satarlar birbirlerini.Arkadaşlık demek birlikte eğlenmek, birlikte üzülmek demek.Bana sorarsan ya sende biraz onlar gibi ol ama aradaki dengeye dikkat et ya da en başta dediğim gibi seni bu halinle seven arkadaşlar bul.

Bu durum lise için böyledir.Güven bana askerde, üniversitede veya ilerde iş hayatında kendine daha adam akıllı insanlar bulacağın için böyle bir durum olmaz.Sende hiçbir sorun yok asıl sorunlu olan arkadaşların.

Ekleme:
    Ben bunları seni normal bir insan olduğunu düşünerek yazdım ama eğer kendine de evet biraz sıkıcı oluyorum bazen ama ne yapabilirim diyorsan mizah dergileri al ve oku.2-3 tane alıp okuduktan sonra farkı göreceksin.(Tecrübeyle sabit değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 2 Kasım 2009; 20:13:22 >

• belkide anlatış tarzında bi sorun vardır ...

ayrıca diyelimki böyle bir durum yok , sen rahatsız olduğunu ince davranışlarla belli et insan olan anlar ve dikkat eder ...
  • yaş 17 (lise3)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.