Şimdi Ara

bomboş 8 ayım var sizce ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bahçeşehir üniversitesinde hazırlık okuyordum eylülden beri . ocak ayında proficiency sınavını 76 alarak geçtim .

Tıp fakültesi okuduğum için 2. dönem bölüme başlayamıyorum . Okulu dondurdum yani . Tıp fakültesi %100 ingilizce bu arada

7 eylül 2016 ya kadar (yaklaşık 8 ay ) boşum . evet bomboşum avarayım belkide hayatımın boş geçecek son ayları ( sonuçta tıp okucaz )

ingilizcemin tıp için yeterli olduğunu düşünmüyorum çünkü hala altyazısız dizi falan izlemek benim için hayal gibi

şimdi bu süreçte ingilizcemi nasıl geliştirebilirim sizce ? dizi altyazısı çevirisi falan mı yapsam ? ya da özellikle tıp ingilizcesine mi çalışmalı ( oxfordun kitapları var sadece tıp için) . Kursa gitmek istemiyorum çünkü yarı bursluyum okula 7500 tl verdim daha fazla harcama yapmak istemiyorum yani tabi uygun olursa kursa falan gidebilirim

önerilerinize açığım kendinizi bennim yerime koyun terrrtemiz 8 ay var naparsınız ?

• http://www.interpals.net/

Bu siteye kayıt ol ve kız erkek demeden herkesle konuşmayı dene. Gün ve gün tekrar et. Çok zevkli sohbetler ortaya çıkıyor. Oradan bi kaç kız arkadaş edinmiştim.
  • vaay burası baya iyiymiş hocam teşekkürler sağolun valla işime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

vaay burası baya iyiymiş hocam teşekkürler sağolun valla işime yarar
    Keşke benimde önümde boş 8 ay olsa.
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    derslere girebilirsen girip dinle, 1.sınıf derslerine biraz bak hazırlıklı olursun seneye, üni. 1.sınıfa iyi başlamak çok önemlidir, iyi başlarsan iyi sonunu getirirsin, TUS var sonunda.
  • İngilizce seviyen ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vaay burası baya iyiymiş hocam teşekkürler sağolun valla işime yarar

Türklere karşı önyargılı olanlar çok var geçen "Turkish guy? Not interested with them sry." diyen çıktı. Kızlar çok yapıyor erkeklerle arkadaş olmayı deniyorum bende kimisi bırakıyor yarıda kimisi güzel muhabbet ediyor geçen oyun arkadaşı falan bulmuştum. Güzel ve yararlı bi site bende tavsiye ederim.
  • Upper- intermediate seviyesindeyken geçtim prof'u . ( B2 ) . gramerde falan sıkıntım yok da hani hoca sınıfta ingilizce anlatacak ya dersleri bide tıp yani korkuyorum açıkcası ya anlamazsam diye
  • quote:

Upper- intermediate seviyesindeyken geçtim prof'u . ( B2 ) . gramerde falan sıkıntım yok da hani hoca sınıfta ingilizce anlatacak ya dersleri bide tıp yani korkuyorum açıkcası ya anlamazsam diye

Senin daha çok yolun var. B2 az bir seviye. 8 ay çok iyi çalışman lazım. Şimdiden başla bence. Yoksa hocanın hi lafından başka birşey anlamayacaksın. Ben 11. Sınıf öğrencisiyim. İngilizce seviyem b1.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede yeterince abaza mevcut zaten, oradan bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlarda bıkmış Türklerden açmayın-bağıran-karı 'nın dediği gibi. Dil geliştirmek için güzel bir site ancak bunu suistimal edip kız düşürmeye çalışanların sonu vahim, çünkü ilişki arayanlar minimum düzeyde. Bazıları da fakedir doğal olarak. İngilizceniz sıfırsa bu siteyi denemeyin, geliştirmek için deneyin derim. Rus bir arkadaştan her türlü küfürü öğrenmiştim örneğin

Bende sular seller gibi ingilizce konuşmuyorum ama amerikan ingilizcesi konuşanları rahatlıkla anlayabiliyorum, ingiliz ingilizcesi için geçerli değil bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 16 Ocak 2016; 23:59:23 >
  • haklysynyz aslynda çünkü ben hissediyorum ingilizcemin yeterli olmady?yny birde typ fakültesi .. ?u an aklymdan altyazysyz yabancy dizi izlemek geçiyor artyk 2. sn bi durdurup google translateden kelime bulmaya çaly?yrym listening i geli?tirmek için ba?ka öneriler var my acaba bu yabancy dizi olayyndan ba?ka ?
  • Up

• quote:

Arkadaşlar bahçeşehir üniversitesinde hazırlık okuyordum eylülden beri . ocak ayında proficiency sınavını 76 alarak geçtim .

Tıp fakültesi okuduğum için 2. dönem bölüme başlayamıyorum . Okulu dondurdum yani . Tıp fakültesi %100 ingilizce bu arada

7 eylül 2016 ya kadar (yaklaşık 8 ay ) boşum . evet bomboşum avarayım belkide hayatımın boş geçecek son ayları ( sonuçta tıp okucaz )

ingilizcemin tıp için yeterli olduğunu düşünmüyorum çünkü hala altyazısız dizi falan izlemek benim için hayal gibi

şimdi bu süreçte ingilizcemi nasıl geliştirebilirim sizce ? dizi altyazısı çevirisi falan mı yapsam ? ya da özellikle tıp ingilizcesine mi çalışmalı ( oxfordun kitapları var sadece tıp için) . Kursa gitmek istemiyorum çünkü yarı bursluyum okula 7500 tl verdim daha fazla harcama yapmak istemiyorum yani tabi uygun olursa kursa falan gidebilirim

önerilerinize açığım kendinizi bennim yerime koyun terrrtemiz 8 ay var naparsınız ?

Telefonuna voscreen kur. uygulama filmlerden 1 konusmalik sahneyi alip dinletiyor. Sonra sana turkcesini soruyor 2 tane şık veriyor. Dinledikten sonra ingilizcesini gosterip gostermemesini isteyebiliyorsun. Benim cok isime yaradi.

• ben bayadır üyeyim çok cevap veren yokki öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hello002

ben bayadır üyeyim çok cevap veren yokki öyle
    aslında listeneng imi gelişitirmek istiyorum tavsiyeleriniz var mı ? ( yabancı dizi izlemek dışında
  • quote:

aslında listeneng imi gelişitirmek istiyorum tavsiyeleriniz var mı ? ( yabancı dizi izlemek dışında

Alıntıları Göster
    ingilizcen iyiyse dr najeeb in videolarını izle,ingilicen iyi değilse geliştir
  • quote:

haklysynyz aslynda çünkü ben hissediyorum ingilizcemin yeterli olmady?yny birde typ fakültesi .. ?u an aklymdan altyazysyz yabancy dizi izlemek geçiyor artyk 2. sn bi durdurup google translateden kelime bulmaya çaly?yrym listening i geli?tirmek için ba?ka öneriler var my acaba bu yabancy dizi olayyndan ba?ka ?

Hocam afedersiniz, çarpıldınız mı? O nasıl yazı öyle.

• Wüste kullanıcısına yanıt
    dün gece foruma bişey oldu ya kısa süreliğine o aralıkta youm atanlar böyle çıkıyordu sonra düzeldi hemen
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    vaay bu iyiymiş aslında ama adamda çok ağır hint aksanı var anlamakta zorlanıyorum birde daha fakülteye başlamadım ben bunları seneye falan bakarım inşAllah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.