Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim.. Şimdi benim Puan:487.6 Sıralama:5408 kadıköy bu sene taban puan:489.2.. Ve ben 143.yedek olarak bekliyorum.. Sizce okulu kazanabilir miyim? Her iki kişiden biri kazanırsın diğeri kazanamazsın diyor.. Bir yardımcı olun beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istedigim lisede 312. yedekteyim. Okulun kontenjanı 180. Samiha ayverdi A.L-İstanbul.
    Sizce girebilir miyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

beyler kardeşim aşığı olduğu KAL'a giremedi bu tercihte.yedeklerde 529. okulun kontenjanı 300..okulun kontenjanı en geniş lise sanırsam.sizce girebilir mi ?

Abi ben 143.yedeğim.. Sıralaması kaç kardeşinin?

8650li bişeydi diye hatırlıyorum kardeşim

Hocam işin aslı pek mümkün değil gibi maalesef.. Çünkü geçen sene en son 7300 almıştı KAL.. Ama umudunuzu da koparmayın.. Şansı yok değil.. Sabırla bekleyin yedekleri..

aynen kardeşim ben de bakmıştım da bir umut bekliyoruz işte kardeşim mutlu olsun diye dolu tarafını anlatmak zorundayım biraz çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: the one and only ursula

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Bazıları için 5 sene...

Gece uzun olacak, umarım saat 01 gibi koyarlar siteye...

Aynen serbes amca :) Benim garanti 5 sene, ilk iki tercih bahçeşehir-İEL

iyi iyi bende iel deyim bahçeşehire gitme hayatının hatası olur bizim okul cidden bi başka

Niye öyle dedin ki şimdi? Bahçeşehir oldu bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tıpkı geçmiş senelerde olduğu gibi okulumuzu yeni kazanıp da gelen arkadaşlara yardımcı olmak adına kurduğumuz sayfa ve gruplara hepinizi bekliyoruz.Yeni gelen arkadaşlara bilgilendirme ve yol gösterme yardımları bu sayfalarda mevcuttur.Okulumuza yönelik her türlü sorularınızı dile getirebilirsiniz.Hepinizi tebrik ederim üniversite hayatınızda başarılar...

https://www.facebook.com/groups/ytu2012
    https://www.facebook.com/yildizteknik2012

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar tıpkı geçmiş senelerde olduğu gibi okulumuzu yeni kazanıp da gelen arkadaşlara yardımcı olmak adına kurduğumuz sayfa ve gruplara hepinizi bekliyoruz.Yeni gelen arkadaşlara bilgilendirme ve yol gösterme yardımları bu sayfalarda mevcuttur.Okulumuza yönelik her türlü sorularınızı dile getirebilirsiniz.Hepinizi tebrik ederim üniversite hayatınızda başarılar...

https://www.facebook.com/groups/ytu2012
    https://www.facebook.com/yildizteknik2012

Ağabey burası SBS.

• Ben tevfik ercanı asil kazandım.Vali muammerde 50. yedeğim.Girme şansım var mı ?
  • Arkadaslar ben bursada 492-493 le kapatan bi ozel okula yerlestim. Yine bursada Nilfur IMKB fen lisesi var gecen sene puani dusuk diye gitmemistim bu sene puani yukselmis. Sizce dogru mu yapmisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: super355

Ben tevfik ercanı asil kazandım.Vali muammerde 50. yedeğim.Girme şansım var mı ?

okulun kontenjanına bağlı kontenjanı söyle yardımcı olabileyim

• İzmir İnönü Anadolu kazanan varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcey

Ben istedigim lisede 312. yedekteyim. Okulun kontenjanı 180. Samiha ayverdi A.L-İstanbul.

imkansız.Bu arada CAL var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Ben istedigim lisede 312. yedekteyim. Okulun kontenjanı 180. Samiha ayverdi A.L-İstanbul.

hocam peki benim şansım var mi? Bir baksanız

• quote:

quote:

quote:

Kal için 143. yedek mi? girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.quaresma7

Arkadaşlar okulların taban-tavan puanları açıklanmış.
    http://www.meb.gov.tr/sinavlar/dokumanlar/2012/duyuru/kontenjan_taban_tavan_puanlar.xlsx

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kal için 143. yedek mi? girersin

evet kal 143.. hocam çok sağolun rahatladım az da olsa

• quote:

Ya arkadaslar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim.. Şimdi benim Puan:487.6 Sıralama:5408 kadıköy bu sene taban puan:489.2.. Ve ben 143.yedek olarak bekliyorum.. Sizce okulu kazanabilir miyim? Her iki kişiden biri kazanırsın diğeri kazanamazsın diyor.. Bir yardımcı olun beyler..

Sevgili kardeşim siz de benim yeğenimle hemen hemen benzer durumdasınız.Onun puanı 487.101 ve Cağaloğlu Anadolu(Kontenjan 180) da 112. sırada yedek.
    Şimdi üst sırada GSL,İEL ve Kabataşlar var.GSL ve İEL e girenlerin tercihlerini pek değiştireceklerini düşünmüyorum.Yani orada çok oynama olmaz.Kontenjan boşalımı Kabataş'la başlar.
    Burada devreye özel okulları tercih edenler giriyor.Ama çok farklı başka etmenler de var.Sistem yeni ve herkesi bir yerlere yerleştirdi.Yedekleri de otomatik olarak yerleştiriyor.YGS/LYS de anadolu ve fen liselerinin puan avantajı kalktı,tercih edilmeyebilirler.
    Geçen seneki gibi olsaydı sizin ve yeğenimin az da olsa girme ihtimali var derdim.Ama şu an için olay ne yönde gelişir bilemiyorum.En doğrusu fazla umutlanmadan beklemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Ya arkadaslar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim.. Şimdi benim Puan:487.6 Sıralama:5408 kadıköy bu sene taban puan:489.2.. Ve ben 143.yedek olarak bekliyorum.. Sizce okulu kazanabilir miyim? Her iki kişiden biri kazanırsın diğeri kazanamazsın diyor.. Bir yardımcı olun beyler..

Sevgili kardeşim siz de benim yeğenimle hemen hemen benzer durumdasınız.Onun puanı 487.101 ve Cağaloğlu Anadolu(Kontenjan 180) da 112. sırada yedek.
    Şimdi üst sırada GSL,İEL ve Kabataşlar var.GSL ve İEL e girenlerin tercihlerini pek değiştireceklerini düşünmüyorum.Yani orada çok oynama olmaz.Kontenjan boşalımı Kabataş'la başlar.
    Burada devreye özel okulları tercih edenler giriyor.Ama çok farklı başka etmenler de var.Sistem yeni ve herkesi bir yerlere yerleştirdi.Yedekleri de otomatik olarak yerleştiriyor.YGS/LYS de anadolu ve fen liselerinin puan avantajı kalktı,tercih edilmeyebilirler.
    Geçen seneki gibi olsaydı sizin ve yeğenimin az da olsa girme ihtimali var derdim.Ama şu an için olay ne yönde gelişir bilemiyorum.En doğrusu fazla umutlanmadan beklemek.

sizin yeğeniniz yüzde 60 girer ama arkadaş Kala garanti girer bence.Bu arada 487 ile 112. yedek mi ben 484 ile 33. yedektim okulun taban puanı 490 oldu heralde

• Taban puan 488 olmuş.Arada sadece 1 puan var ama 112 kişi sırada.Puanlar üst sıralarda sıkışmış bu onu gösteriyor.
    Sizin girdiğiniz sene en son kaçıncı yedek alınmıştı,biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Arkadaşlar bir arkadaşımız cevap verdi ama tekrar sorayım, daha doğrusu ayrıntılı sorayım.

OYP = 487.519 - Yüzdelik dilimim %0.53

Aslında kabataşa hayalimdi ama yedek bile olamadım Ardından gelen Cağaloğluna yedeğim 74. sıradan. Asil olarak Yaşar Acar Fen Lisesine girdim. Okuduğum kadarıyla 120. yedeğe hatta daha fazlasına gelir diyorlar. Ben yinede doğrulamak istiyorum. Yedekler daha nasıl oluyor bilmiyorum ilk lise tercihim Lütfen artık alıntılamasanızda olur, cevap verin yeter :)

CAL'a hosgeldin hazirlik 3. Yedekte girersin

Valla hocam 3. son mu oluyor şimdi ? Tırstım hafiften. Ama cağaloğlunun yurdu da varmış doğru mu ? Birde ben o söylemlerden sonra artık cağaloğluluyum diye bakıyorum kendime, bi aksilik olmaz değil mi ?

• Cağaloğlu'nun yurdu kız öğrencilere.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.