Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meb ve oges sitesinde kasılmalar var sanırım yüklüyorlar 4+4+4 dolayısıyla öğretmen atamaları filan bizi aradan cıkartmak için erkene almışlar hala çalışılıyormuş sabaha dogru anca diyorlar öyle bir söylenti var
  • Hadi be ya :D
  • Inşallah gece açıklarlar sabaha kalp dayanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

Inşallah gece açıklarlar sabaha kalp dayanmaz

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği okulu kazanacağından emin olan var mı aranızda... (Elbette hata payı ve ya tutmazsa kuşku da olabilir içinizde)
  • Herkes msnsini falan yazsın bence msnde toplu konuşma yaparak bekleriz :D
  • ben kırıkkalede oturuyorum.Kırıkkale anadolu öğretmen lisesi kesin fen lisesinide zorlarım gibi
  • Ben bile heyecanlandım benden küçük arkadaşlar için.

Çapa Anadolu Öğretmen çıkan olursa söyleyin ilk gün beni bulun
  • Arkadaşlar bana facebook'dan saat 10:00 da açıklancak diyolar doğruluk payı var mı?
  • ben de kardeşim için bekleyeceğim bakalım, 380 puanı vardı pek umut yoktu ya hayırlısı :) bu arada ankara'da olup nermin mehmet çekiç veya atatürk anadolu kazanan olursa her türlü yardım ederim, oralarda okudum :)
  • 8.sınıf sbs puanım 484 ama karne ortalaması düşük diye tam 478 e düştü şok oldum 481 gelse fen lisesi olacaktı çok yanlış bir sistem teknoloji tasarımda zayıfım resimde zayıfım diye neden sbs puanımı etkiler anlamış değilim şimdi bide üstüne imam hatip liseleri çıktı saçmaladıklarının farkında değil hükumet babam müdür yardımcısı şehirde en iyi idarecilerden biridir idarecilere kurs verir onlar bile 4+4+4 nedir bilmiyorlar bilgilendirme yok 5.5 yasındaki cocuk okula baslıcak annesi avutamıyor daha cocugu yazım cok yanlıs yere gidiyor ülke
  • quote:

Orijinalden alıntı: punchc3

Arkadaşlar bana facebook'dan saat 10:00 da açıklancak diyolar doğruluk payı var mı?

Meb demiyorsa pek güvenilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Orijinalden alıntı: punchc3

Arkadaşlar bana facebook'dan saat 10:00 da açıklancak diyolar doğruluk payı var mı?

Meb demiyorsa pek güvenilmez

Evet 10 deniyor şimdi açıklansaydı iyidi.
  • Şu saatte açıklanacak deselerdi keşke böyle olaylara gizem katmayı ne çok seviyorlar yav

• Haxball odası mı kursak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biologisto

Şu saatte açıklanacak deselerdi keşke böyle olaylara gizem katmayı ne çok seviyorlar yav

Aynen yav.. Kurtlar Vadisi mübarek Gerilim dolu dakikalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biologisto

Şu saatte açıklanacak deselerdi keşke böyle olaylara gizem katmayı ne çok seviyorlar yav

gizem kattıkları yok çalışmalar daha bitmediği için kesin saat veremiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

Haxball odası mı kursak?

kur hocam gelirim
  • Sahura kadar heyecaninizi paylasiyorum gencler :)

• 4 sene sonra ösym size merhaba dicek. size önerim 4sene üni okuyun kurtulun. tabi önce lise
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.