Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

Haxball odası mı kursak?

Olur stres azalır ama mobil arkadaşlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: punchc3

quote:

Haxball odası mı kursak?

kur hocam gelirim

Kur Kur

• 3 sene ne kadar çabuk geçmiş yav.. İlk girdiğim gün aklımda hala Korka korka girip 1 yanlış yapmıştım Sonraki sene korkmadan girince gördük ne olduğunu 4 yanlış
  • Androids hasbal var mi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.quaresma7

Sahura kadar heyecaninizi paylasiyorum gencler :)

Sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Haxball odası mı kursak?

Olur stres azalır ama mobil arkadaşlar da var

Aynen mobiller var olmaz o yüzden. Mobilken haxballa girememek çok içime oturuyordu

• quote:

3 sene ne kadar çabuk geçmiş yav.. İlk girdiğim gün aklımda hala Korka korka girip 1 yanlış yapmıştım Sonraki sene korkmadan girince gördük ne olduğunu 4 yanlış

Ben de ilk sene korkarak en dandik soruda bir boş, ikinci sene korkmadan 5 yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

3 sene ne kadar çabuk geçmiş yav.. İlk girdiğim gün aklımda hala Korka korka girip 1 yanlış yapmıştım Sonraki sene korkmadan girince gördük ne olduğunu 4 yanlış

Ben de ilk sene korkarak en dandik soruda bir boş, ikinci sene korkmadan 5 yanlış.

Bir boş yine iyi.. Abi ben en dandik soruyu yanlış yaptım.. Gögüsümüz sorusu vardı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

Bir boş yine iyi.. Abi ben en dandik soruyu yanlış yaptım.. Gögüsümüz sorusu vardı..

Ben de hangisi doğru açıdır sorusunu yapamadım

• Beyler itiraf ediyorum ben bu sene bir tane Türkçe sorusu vardı cümleler numaralıydı hani ben o soruda hangi numara hangi cümleye ait anlayamadığım için yanlış yaptım.

• Şimdi sabahlıyoruz ama sabah uyurken açıklanırsa çok koyar yav.
  • quote:

Beyler itiraf ediyorum ben bu sene bir tane Türkçe sorusu vardı cümleler numaralıydı hani ben o soruda hangi numara hangi cümleye ait anlayamadığım için yanlış yaptım.

Ben fen'de rüzgar sorusunu.. Nem ile ilişkilendirerek dünya saçmalık rekorunu kırdım.. Nem ile ilgili hiçbir şey yok soruda.. Ne kafayla çözdüysem artık

• Abi o değilde ben İngilizcede Filli soru vardı geçen sene okumadım soruyu direk fil mi ne işaretlemiştim :D
  • Ben de geçen sene Sosyalde, sit alanı ne demek bilmediğim için yanlış yapmıştım, başka yanlış yok, çok şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionhearTM

Abi o değilde ben İngilizcede Filli soru vardı geçen sene okumadım soruyu direk fil mi ne işaretlemiştim :D

Sorulara sazan gibi atlamışız hep.. Yoksa DH ailesi çok daha başarılı olurmuş
  • quote:

Abi o değilde ben İngilizcede Filli soru vardı geçen sene okumadım soruyu direk fil mi ne işaretlemiştim :D

Filli soru deyince aklıma hep şu geliyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=y_AVtYr4IQc&feature=youtube_gdata_player

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmayin kafaniza ben de zamaninda cok basit sorular kacirmistim, hicbir onemi yok o sorularin zira sizin bilginizi olcen sorular degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Filli soru deyince aklıma hep şu geliyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=y_AVtYr4IQc&feature=youtube_gdata_player

+1

• ana bir de saat istiyorsunuz la
    oğlum biz napalım hayatımızın geri kalanın nasıl geçeğini belirleycek olan üniverite yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz..
    2 hafta oldu tercihler biteli
  • Beyler İzmir'li var mı aramızda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.