Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden puanı düşük olan adam yedeklerde benden ileride yedeklerde.
    Ahh neyse kime anlatılıyorum ben.
  • YEDEK SIRAN GELMEDEN OKULA GIDIP KAYIT YAPTIRABILIYORMUSUNUZ
    YANI YEDEK 129.SIRADASINIZ
    SU ANA KADAR 40YEDEK ALMIS
    12 EYLULE KADAR NE OLUR NE OLMAZ DIYE KAYI YAPTIRABILIYORMUSUNUZ
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Benden puanı düşük olan adam yedeklerde benden ileride yedeklerde.
    Ahh neyse kime anlatılıyorum ben.

Dostum öyle birşey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Rahatladım

/>

Vay, hayırlı olsun dostum, geç de olsa tatilin tadını çıkar artık

Aynen ama okul'un baslamasına da az kaldı. Neyse yav. Allah'a şükür bu olayı da atlattık

Kayıt hamlen bitmiştir herhalde...

• Evet beyler girme şansım nedir metin nuran çakallıklıya

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yedeklerde 200. Yüm kontenjan hakkı 70 de 20 boş var şansım nedir birde okul babamın iş yerine ćok yakın diyo ki çevresi çok pis ama eğitimi de iyi eğer olursa öncelik eğitimmidir çevre midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam itibariyle bizimki de kayıt hakkı kazandı.Sanırım buradan olayı anlık takip edenler arasında en zorlu süreç bizimki oldu.Sonu mutlu bitti ama bizi de bitirdi.
    Yedekte bekleyenlere 1 gün içinde olsa bol şans diliyorum.Ancak bu sene özel okullar daha fazla tercih edildiğinden boş kontenjanlar oluşacak.Yedekte bekleyenlerin okullar açıldıktan sonra okullarla irtibat halinde olurlarsa ve MEB sitesini sık sık ziyaret ederlerse bu boş kontenjanlara yerleşbileceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Dün akşam itibariyle bizimki de kayıt hakkı kazandı.Sanırım buradan olayı anlık takip edenler arasında en zorlu süreç bizimki oldu.Sonu mutlu bitti ama bizi de bitirdi.
    Yedekte bekleyenlere 1 gün içinde olsa bol şans diliyorum.Ancak bu sene özel okullar daha fazla tercih edildiğinden boş kontenjanlar oluşacak.Yedekte bekleyenlerin okullar açıldıktan sonra okullarla irtibat halinde olurlarsa ve MEB sitesini sık sık ziyaret ederlerse bu boş kontenjanlara yerleşbileceklerini düşünüyorum.

Güzel haber...

Lise hayatında başarılar dilerim yeğeninize...
  • Teşekkür ediyorum.Sizin çocuğunuza da GSL de başarılar dilerim.Burada güzel paylaşımlar yaptık birbirimize destek olduk.Umarım faydalı olabilmişizdir.Yanlış bir bilgi vermişsekte kusura bakmayın.Bütün gençlere eğitim hayatında başarılar dilerim.
  • http://imageshack.us/f/13/qqqsa.png/

Şansım var mıdır sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mademan12 -- 12 Eylül 2012; 12:00:52 >
  • quote:

Teşekkür ediyorum.Sizin çocuğunuza da GSL de başarılar dilerim.Burada güzel paylaşımlar yaptık birbirimize destek olduk.Umarım faydalı olabilmişizdir.Yanlış bir bilgi vermişsekte kusura bakmayın.Bütün gençlere eğitim hayatında başarılar dilerim.

Çok teşekkürler...

Hep birlikte paylaşımlarımız devam edecek...

Daha üniversite/bölüm seçimleri, belki yurtdışı eğitim olanakları...

Farkındaysanız daha yolun başında sayılırız veliler/ebeveynler olarak...
  • Herkes de bir yedek heyecanı var. Bir tek ben hiçbir yere yedek değilim galiba .
  • quote:

Dün akşam itibariyle bizimki de kayıt hakkı kazandı.Sanırım buradan olayı anlık takip edenler arasında en zorlu süreç bizimki oldu.Sonu mutlu bitti ama bizi de bitirdi.

Hayırlı olsun hocam
  • Sağol @Rage,
    Takipte olanların çoğu senin ve yeğenim gibi yedeklerlerden kazandı.Düşünebiliyor musun;180 kontenjanlı CAL de 127. yedek kayıt hakkı kazandı.Hala da 25 boş kontenjan duruyor.Kabataş'ta da durum benzer yönde.Bence sizlerin kayıt hakkı kazanmasında özel okulları tercih edenlerin payı büyük.Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Rahatladım

/>

Vay, hayırlı olsun dostum, geç de olsa tatilin tadını çıkar artık

Aynen ama okul'un baslamasına da az kaldı. Neyse yav. Allah'a şükür bu olayı da atlattık

Kayıt hamlen bitmiştir herhalde...

Aynı günde bitirdim hocam kayıdı. ama yurt işleri filanla ugrasıyoruz şimdi

• quote:

Sağol @Rage,
    Takipte olanların çoğu senin ve yeğenim gibi yedeklerlerden kazandı.Düşünebiliyor musun;180 kontenjanlı CAL de 127. yedek kayıt hakkı kazandı.Hala da 25 boş kontenjan duruyor.Kabataş'ta da durum benzer yönde.Bence sizlerin kayıt hakkı kazanmasında özel okulları tercih edenlerin payı büyük.Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası.

Umarım herkes mutlu olmustur..
  • quote:

Aynı günde bitirdim hocam kayıdı. ama yurt işleri filanla ugrasıyoruz şimdi

Yanılmıyorsam kendi yatakhanesi vardı okulun...

Kadıköyde PTT aralığındaki kumpirciden tam kumpir, az yanındaki Baylan pastanesinden Kup-griye ve mus şokola yemeyi sakın unutma...

Kuzguncuğa geçersen Dilim pastanesinin (cadde üstünde) meyveli pastası ve ay çöreği enfestir...

Kadıköydeki Beyaz fırın ürünleri de güzeldir... Mercandan da midye tava (çeyrek ekmek içi bol taratorlu) tadmayı unutma...

• Mobil Anadolu Lisesi
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.