Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serbes

quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

Aynı günde bitirdim hocam kayıdı. ama yurt işleri filanla ugrasıyoruz şimdi

Yanılmıyorsam kendi yatakhanesi vardı okulun...

Kadıköyde PTT aralığındaki kumpirciden tam kumpir, az yanındaki Baylan pastanesinden Kup-griye ve mus şokola yemeyi sakın unutma...

Kuzguncuğa geçersen Dilim pastanesinin (cadde üstünde) meyveli pastası ve ay çöreği enfestir...

Kadıköydeki Beyaz fırın ürünleri de güzeldir... Mercandan da midye tava (çeyrek ekmek içi bol taratorlu) tadmayı unutma...

Var.. Güzel yer hocam.. Bir inci pastanesine gittim iyiydi Bir de bogayı biliyorum.. Büyük semt kadıköy.. Daha tam çözemedim işin gerceği.. Ama dediğiniz yerlere gidip yorumumu ekleyebilirim ileride..

• quote:

quote:

quote:

Kadıköyde PTT aralığındaki kumpirciden tam kumpir, az yanındaki Baylan pastanesinden Kup-griye ve mus şokola yemeyi sakın unutma...

Kuzguncuğa geçersen Dilim pastanesinin (cadde üstünde) meyveli pastası ve ay çöreği enfestir...

Kadıköydeki Beyaz fırın ürünleri de güzeldir... Mercandan da midye tava (çeyrek ekmek içi bol taratorlu) tadmayı unutma...

Var.. Güzel yer hocam.. Bir inci pastanesine gittim iyiydi Bir de bogayı biliyorum.. Büyük semt kadıköy.. Daha tam çözemedim işin gerceği.. Ama dediğiniz yerlere gidip yorumumu ekleyebilirim ileride..

@Rage senin adın baran özdemir galiba baktım yatılıyı kazanmışsın http://www.kadikoyanadolulisesi.k12.tr/haberler.asp?haber_id=411

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyen -- 15 Eylül 2012; 0:53:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyen

quote:

quote:

quote:

@Rage senin adın baran özdemir galiba baktım yatılıyı kazanmışsın http://www.kadikoy****.k12.tr/haberler.asp?haber_id=411

Dogrudur.

• quote:

quote:

Hocam, ben de dün İstanbul'a geldim (okul öncesi kaynaştırma çalışmaları vs. için :D) Bahçeşehir, veya yurdun bulunduğu avcılar tarafında nereleri önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada hepimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

• Urla Anadolu'ya gidiyorum Bu arada
  • İnşallah bu sene iyi bir yer tuttururum Allah'ım nasip eder inşallah.Amin

• KONTENJANI 340 OLAN BİR OKULA 140. YEDEKTEN GİREBİLİR MİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

istanbul 210 kontejyanlı okula en fazla kaçıncı sıradan yedek girilir

630

hayır 3 katı olduğunu biliyorum ancak kaçıncı sıradan yedek girebilirim diye soruyorum.

HOCAM İSTANBUL ERKEK 54. YEDEK OLUR MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Ya arkadaslar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim.. Şimdi benim Puan:487.6 Sıralama:5408 kadıköy bu sene taban puan:489.2.. Ve ben 143.yedek olarak bekliyorum.. Sizce okulu kazanabilir miyim? Her iki kişiden biri kazanırsın diğeri kazanamazsın diyor.. Bir yardımcı olun beyler..

Sevgili kardeşim siz de benim yeğenimle hemen hemen benzer durumdasınız.Onun puanı 487.101 ve Cağaloğlu Anadolu(Kontenjan 180) da 112. sırada yedek.
    Şimdi üst sırada GSL,İEL ve Kabataşlar var.GSL ve İEL e girenlerin tercihlerini pek değiştireceklerini düşünmüyorum.Yani orada çok oynama olmaz.Kontenjan boşalımı Kabataş'la başlar.
    Burada devreye özel okulları tercih edenler giriyor.Ama çok farklı başka etmenler de var.Sistem yeni ve herkesi bir yerlere yerleştirdi.Yedekleri de otomatik olarak yerleştiriyor.YGS/LYS de anadolu ve fen liselerinin puan avantajı kalktı,tercih edilmeyebilirler.
    Geçen seneki gibi olsaydı sizin ve yeğenimin az da olsa girme ihtimali var derdim.Ama şu an için olay ne yönde gelişir bilemiyorum.En doğrusu fazla umutlanmadan beklemek.

HOCAM İSTANBUL ERKEK 54. YEDEĞİM. GİRER MİYİM?

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Urla Anadolu'ya gidiyorum Bu arada

Konuyu hortlatmışssın ya helal :)
    Heyecandan sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlive4life -- 6 Ağustos 2013; 5:10:35 >
  • Geçen seneki konuya girmişsin.Ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım:
    İEL den vazgeçip özel lise olarak girilecek bir Robert var.Bir de özel liselerin burs vs vererek aklını çelebileceği öğrenciler olacaktır.Belki İstanbul dışı illerden puanı tutup da gelemeyenler de olabilir.Bu boşalmalar sana yeter mi bilemiyorum.Zira hedeflediğin okul 2. sırada ve İEL den vazgeçip daha üste girilecek okul yok gibi.
    Ama kontenjanlar arttı(İEL 204 olmuş galiba.İlginçtir GSL artmamış), umudu kaybetmemek lazım.
    Benim yeğen geçen sene 180 kontenjanlı CAL'ne 127. yedekten girmişti.Zor ama imkansız diyemem.
    Başarılar diliyorum.Umarım hedeflediğin yeri kazanırsın.

Şurayı bir incele istersen:

http://www.egitimajansi.com/a/b/Ekran%20Resmi%202013-07-18%2011.27.24.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 7 Ağustos 2013; 0:13:15 >

• merhaba ben de gsl 73. yedeğim sizce girebilir miyim? @Mr.Blof

• miss0wiwi M kullanıcısına yanıt
    Sizin şansınız @pasoumut'tan daha zor.Ama özel okulların cazip olanaklar sunduğu şimdiki sistemde imkansız diye bir şey yok.İkinci yerleştirmede zaten durumunuz az çok belli olur.
  • BAL / Almanca' ya asilden girdim mutluyum
  • sancaktepe anadolu lisesi orayı kazanan varsa konuşalım tanışalım
  • Bekledigim eskisehir salih zeki idi ahmet kanatli geldi sevincden havaya uctum cok sasirdim

• cağaloğlu anadolu var mı
  •  TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] . Ergün Öner Mehmet Önere Girme Şansım Nedir? . Yahya Kemal Beyatlıyı Sormuyorum Bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] . Ergün Öner Mehmet Önere Girme Şansım Nedir? . Yahya Kemal Beyatlıyı Sormuyorum Bile :)

girme şansın yüksek gibi bir şey bence .. girebilirsin yani

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.