Bildirim
TERCİHLERİMİ YAPTIM SIRALAMA SİZE AİT (SS'Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi üniversiteyi daha çok istiyorsan üste yazıyorsun, bu kadar. -
Bahçeşehiri en öne al. Okul güzel -
haklısınız arkadaşlarr ama bir de 1. öğretim diyetetik ya da 2. öğretim ftr var onu napcaz çok kararsızım -
quote:
Orijinalden alıntı: ArockCı
haklısınız arkadaşlarr ama bir de 1. öğretim diyetetik ya da 2. öğretim ftr var onu napcaz çok kararsızım
FTR leri öne yaz derim. Onları kendi içinde bir istek sırası yap puan önemli değil. FTR bence diyetetikten daha önü açık bir alan -
quote:
Orijinalden alıntı: ManikD
quote:
haklısınız arkadaşlarr ama bir de 1. öğretim diyetetik ya da 2. öğretim ftr var onu napcaz çok kararsızım
FTR leri öne yaz derim. Onları kendi içinde bir istek sırası yap puan önemli değil. FTR bence diyetetikten daha önü açık bir alan
doğru diyosun arkadaşım ama puanım kaliteli ftrlee yetmiyo acaba 2. öğretim kalitesiz bi okulda ftr okumak mı yoksa kaliteli bi diyetisyenlikde okumak mı bu ikisi arasında kaldım -
quote:
quote:
quote:
FTR leri öne yaz derim. Onları kendi içinde bir istek sırası yap puan önemli değil. FTR bence diyetetikten daha önü açık bir alan
doğru diyosun arkadaşım ama puanım kaliteli ftrlee yetmiyo acaba 2. öğretim kalitesiz bi okulda ftr okumak mı yoksa kaliteli bi diyetisyenlikde okumak mı bu ikisi arasında kaldım
Doğru bilgi midir bilmem çünkü ben bu işlerle uğraşalı çok oldu ama hala ftr konusunda piyasadan talep var. Piyasa talebe doyana kadar kaliteli olması pek önem içermez. Piyasa doyduğunda ise zaten deneyimin olacak o zaman deneyim avantajın olacak. Tabi bu şahsi ve eski bilgiye dayalı bir görüş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
doğru diyosun arkadaşım ama puanım kaliteli ftrlee yetmiyo acaba 2. öğretim kalitesiz bi okulda ftr okumak mı yoksa kaliteli bi diyetisyenlikde okumak mı bu ikisi arasında kaldım
Doğru bilgi midir bilmem çünkü ben bu işlerle uğraşalı çok oldu ama hala ftr konusunda piyasadan talep var. Piyasa talebe doyana kadar kaliteli olması pek önem içermez. Piyasa doyduğunda ise zaten deneyimin olacak o zaman deneyim avantajın olacak. Tabi bu şahsi ve eski bilgiye dayalı bir görüş
diploma yeterli diyosun yani doğrudur konuştuğum herkez öyle söylüyor yine de araştırmak lazım saol :)
-
İlk sıraya Bahçeşehir'i yaz okul gerçekten güzel.Ama fizyoterapistlik'te kabul gören bir meslek. -
ne oldu hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tahmin mi yapacaksın knk : -
quote:
Orijinalden alıntı: KABIZATÖR
tahmin mi yapacaksın knk :
yok hocam lazım :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X