Şimdi Ara

Tercihlerimi Yaptım (SS'li) (SONUÇ BELLİ OLDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tercihleri gönderdim. Aşağıdaki programlardan herhangi birine %100 yerleşir miyim? Yoksa açıkta kalabilir miyim

Sonuç: ZONGULDAK-KİMYA

Tercihlerimi Yaptım (SS'li) (SONUÇ BELLİ OLDU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 12 Ağustos 2009; 10:54:46 >

• Afyon zonguldak ya da karabük muhtemelen gelir açıkta kalma ihtimaliniz çok az (fizik bölümleri )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Temmuz 2009; 18:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Afyon zonguldak ya da karabük muhtemelen gelir açıkta kalma ihtimaliniz çok az (fizik bölümleri )

Saol usta içimi rahatlattın

Başka yorumlar da bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 30 Temmuz 2009; 18:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Afyon zonguldak ya da karabük muhtemelen gelir açıkta kalma ihtimaliniz çok az (fizik bölümleri )

Biraz daha rahatlatayım Muğla,balıkesir,kütahya nın da gelme ihtimalleri var %60 şeklinde bir oranlama yapabilirim

İnşa ALLAH hayırlısı olur sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Temmuz 2009; 18:31:10 >

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha rahatlatayım Muğla,balıkesir,kütahya nın da gelme ihtimalleri var %60 şeklinde bir oranlama yapabilirim

Hayırlı olsun şimdiden diyorum,inşa ALLAH hayırlısı olur sizin için

öpücemmmm

• 0,3 puanlı say 1 puanınız kaçtı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öpücemmmm

Muğla ya da Balıkesir olursa öğrenci yemeği yemeye gelirim artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

0,3 puanlı say 1 puanınız kaçtı acaba?

ÖSYM'ye giriş yapamıom hocam, PC de kayıtlı değil

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öpücemmmm

Muğla ya da Balıkesir olursa öğrenci yemeği yemeye gelirim artık

İnşallah

• muğla fizikten sonrasında bir bölüm mutlaka gelir.İçiniz rahat olsun.
  • quote:

muğla fizikten sonrasında bir bölüm mutlaka gelir.İçiniz rahat olsun.

Hocam peki bu sene sıralamalar ya tam tersi olursa, az veya çok bir artma olursa yani geçen sene 200.000le alan bu sene 180.000'e gerilerse?

• up
  • iyi düşündün mü fizik bölümü için
  • quote:

quote:

muğla fizikten sonrasında bir bölüm mutlaka gelir.İçiniz rahat olsun.

Hocam peki bu sene sıralamalar ya tam tersi olursa, az veya çok bir artma olursa yani geçen sene 200.000le alan bu sene 180.000'e gerilerse?

O kadar olmaz bu sene geçmiş 3-4 sene içerisindeki en az sayıda giren öğrenci mevcudu var.Ben o durumun seneye olacağını düşünüyorum ya da 2011'de.İçiniz rahat olsun.Yerleşememe gibi durumunuz yok şu anda görünen o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Temmuz 2009; 20:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

iyi düşündün mü fizik bölümü için

Evet dostum

quote:

O kadar olmaz bu sene geçmiş 3-4 sene içerisindeki en az sayıda giren öğrenci mevcudu var.Ben o durumun seneye olacağını düşünüyorum ya da 2011'de.İçiniz rahat olsun.Yerleşememe gibi durumunuz yok şu anda görünen o

Yuppi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 30 Temmuz 2009; 20:48:20 >

• up
  • zonguldak gelir
  • Peki tutmata ihtimali nedir?
  • Afyon gelirse haberim olsun sana yardımcı olabilirim az çok.2 yıl orada kimya okudum bende.Fiziğinide biliyorum
  • quote:

Afyon gelirse haberim olsun sana yardımcı olabilirim az çok.2 yıl orada kimya okudum bende.Fiziğinide biliyorum

Saol dostum eksik olma ama ya hiçbiri tutmazsa diye burda kendimi kemiriyorum
  • fizik okuyup ne yapmayı planlıyorsun o yazdıgın üniversitelere abbas güçlünün tabela üniversiteler dedigini biliyor musun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.