Şimdi Ara

Tercihlerimi Yaptım (SS'li) (SONUÇ BELLİ OLDU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

fizik okuyup ne yapmayı planlıyorsun o yazdıgın üniversitelere abbas güçlünün tabela üniversiteler dedigini biliyor musun.

Onsekiz mart,osmangazi,karaelmas,süleyman demirel tabela üniversitelerinden mi ? Yukarıda onlarında isimleri var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

fizik okuyup ne yapmayı planlıyorsun o yazdıgın üniversitelere abbas güçlünün tabela üniversiteler dedigini biliyor musun.

Valla hocam ister tabela desin ister pano sonuçta üniversite. Tezsiz yüksek lisans yapıp öğretmen adayı olmak amacım
  • up
  • tekirdağ fizik veya biyo gelebilir onlar da yeni açılmış çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damacon

tekirdağ fizik veya biyo gelebilir onlar da yeni açılmış çünkü

İnş hocam
  • bilecik gelmesinde,sonra çok ağlarsın ben nerdeyim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

bilecik gelmesinde,sonra çok ağlarsın ben nerdeyim diye

Yapma be ustam Biraz bilgi verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

tek bir caddesi olan,caddeyide 15 dk bitirebildiğin bir yer..mağaza filan unut abidik gubidik dükkanlar var,2-3 cafeden başka birşey yok zaten el mahkun onlardan birine gidiceksin.pizza pizza,mcdonalds gibi bir yerler yok.gençlerinin çoğu ülkücüdür yani rahat rahat kız arkadasınla sarmaş dolaş olamazsın onlara batar,üniv öğrencilerini kıskanırlar kolayca yok yere çatabilirler,kızları yem olarak görürler.esnafı kazıkçı ama ev kiraları çok çok ucuzdur bana kalırsa tek iyi yönü eskişehre 1.5 bursaya 2 saat mesafe olması,tabi oralarada gitmekte her zaman olmuyor

• açıkta kalmazsın ama hayatından 5 sene gibi bir süre kaybetmiş olacaksın büyük ihtimal ayrıca bir sürü de para. Gerçek bu bence biraz realist olalım.
  • quote:

quote:

quote:

tek bir caddesi olan,caddeyide 15 dk bitirebildiğin bir yer..mağaza filan unut abidik gubidik dükkanlar var,2-3 cafeden başka birşey yok zaten el mahkun onlardan birine gidiceksin.pizza pizza,mcdonalds gibi bir yerler yok.gençlerinin çoğu ülkücüdür yani rahat rahat kız arkadasınla sarmaş dolaş olamazsın onlara batar,üniv öğrencilerini kıskanırlar kolayca yok yere çatabilirler,kızları yem olarak görürler.esnafı kazıkçı ama ev kiraları çok çok ucuzdur bana kalırsa tek iyi yönü eskişehre 1.5 bursaya 2 saat mesafe olması,tabi oralarada gitmekte her zaman olmuyor

Ya o tutarsa

Araştırmadan tercih yapan kafama...

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

açıkta kalmazsın ama hayatından 5 sene gibi bir süre kaybetmiş olacaksın büyük ihtimal ayrıca bir sürü de para. Gerçek bu bence biraz realist olalım.

Hocam haklı gibi de olabilirsin lakin boşuna kaybedeceğimi düşünmüyorum. Fakülte mezunu olmak lise mezunu olmaktan çok daha iyidir bölüm iyi veya kötü. Biyoloji veya kimya gelirse işte o zaman gerçekten çok daha iyi olacaktır

• quote:

quote:

açıkta kalmazsın ama hayatından 5 sene gibi bir süre kaybetmiş olacaksın büyük ihtimal ayrıca bir sürü de para. Gerçek bu bence biraz realist olalım.

Hocam haklı gibi de olabilirsin lakin boşuna kaybedeceğimi düşünmüyorum. Fakülte mezunu olmak lise mezunu olmaktan çok daha iyidir bölüm iyi veya kötü. Biyoloji veya kimya gelirse işte o zaman gerçekten çok daha iyi olacaktır

Yazdıklarından fizik gelirse ki öyle olur sanırım gerçekten iş imkanı çok kısıtlı bunları biliyorsundur zaten. Aynı şekilde bence biyoloji de öyle. Kimya okuyabilirsen bişey diyemem biraz daha iyi. Ama şunu unutma 1 sene daha össye çalışmak inan sana çok şey kaybettirmez. Sayısal yapamıyorum dersen de TM veya sözel bölümleri var ve artık her mesleği yazabliyorsun. Onlardan da deneyebilirsin. Ama eğer tercihlerini vermediysen bir daha düşün.

edit : tercihlerini girmişsin artık hayırlısı olsun diyelim Umarım istediğin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 31 Temmuz 2009; 20:32:52 >

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarından fizik gelirse ki öyle olur sanırım gerçekten iş imkanı çok kısıtlı bunları biliyorsundur zaten. Aynı şekilde bence biyoloji de öyle. Kimya okuyabilirsen bişey diyemem biraz daha iyi. Ama şunu unutma 1 sene daha össye çalışmak inan sana çok şey kaybettirmez. Sayısal yapamıyorum dersen de TM veya sözel bölümleri var ve artık her mesleği yazabliyorsun. Onlardan da deneyebilirsin. Ama eğer tercihlerini vermediysen bir daha düşün.

edit : tercihlerini girmişsin artık hayırlısı olsun diyelim Umarım istediğin olur.

4 kere denedim çıkabildiğim max skor budur. Bunu da artık kullanmalıyım hocam. İyi dileklerin için teşekkürler :) İş konusunda haklısın senle aynı fikirdeyim ama yıllar bakalım neleri getirecek neleri götürecek :)

• BALIKESİR GELİR İNŞLLH
  • Merakla bekliyorum
  • buraya yazmayı unutma ha merak ettim gerçekten.
  • Ah be kardeşim keşke fizik bölümlerini hiç yazmasaydın yazık olmuş bence....

Abbas Güçlü hocamız cok doğru söylemiş..

İnşallah fizik bölümleri gelmezz.Kafanı duvarlara vurmazsın.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa7771

Ah be kardeşim keşke fizik bölümlerini hiç yazmasaydın yazık olmuş bence....
    Abbas Güçlü hocamız cok doğru söylemiş..
    İnşallah fizik bölümleri gelmezz.Kafanı duvarlara vurmazsın.....

biz çok söyledik hocam.Arkadaş kendisi çok istiyormuş o sebeple yazdı.Bende kimya okuyorum ve pişmanım ama artık elden gelen bişey yok
  • Arkadaşlar zonguldak kimya geldi 5. tercih. Fizik gelseydi var ya harbiden taşlara vururdum kafayı.
  • hadi hayırlı olsun kimyacı
  • Eyvalla Bir sürü bölüm açıkta kalmış fizikten. Eskişehir fizik bile tutuo yuh be bu kadar iyi yaptığımı bilmiyodum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.