Şimdi Ara

Tercüman, Webmaster...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bana iki tercüman ve bir grafiker ve olursa bir de webmaster lazım...
    Başvurmak isteyenler pm atsın lütfen. Ben seçim yapıp msn'mi veririm. Ekleyincede proje hakkında bilgi alırsınız...

• Cidden Gerçekleşçekmi
  • Cidden gerçekleşmiycek :)
  • Grafiker olanbilerem
  • tercüman veya grafiker olabilirem :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Aralık 2007; 21:25:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Cidden gerçekleşmiycek :)

1 siten var diye havalanma havanı indirirler ok?

İndiremezler veya indiremezsin fazla heveslenme ? bu siteden hiç birşey cıkmadı.Daha önce cok proje meydana sürüldü ama bir tane bile yapılmadı.Her zaman tek yapan aranel oldu.İnanmıyorum dersin sen birde şimdi bi arama yap istersen
  • Smirdon kaale almana gerek yok 10-11 yaşındaki anime rp' den ve setbb' den öteye gidemeyenleri. :)

1 sitem yok onlarca domaine sahibim yada sahiptim uzun süredir aktif olarak ilgilenmiyorum. Elimden nice server ve domainler geçti ama bunu senin gözünde yükselmek için söylemiyorum söylemem çünkü kaliten belli düzeyde. Benim de öyle ama fark var her neyse bu tarz çok projeler oldu eğer grafiker arıyosan scriptini kendin yazıcaksın. Kendin yazdığın script sağlam ise en az 5000-6000 $ ediyor zaten eğer kendin yazmış olsan zaten bu bölümden grafiker aramazdın. :) Nice webmaster bölümleri var nice forumlarda DH' nin webmaster bölümüde oldukça büyük ve kaliteli eğer gerçekten belli düzeyde olsan oralarda görürdük seni heralde. :) Her neyse takılın. Proje bitiminde görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 13 Aralık 2007; 0:38:34 >
  • Beyler bana pm atarsanız iyi olur :)
  • Webmaster veya tercüman olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 13 Aralık 2007; 17:11:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Aralık 2007; 21:25:28 >
  • Uğraşmıyorsan yazmıceksin :)

1000 küsür mesajın mevcut ve bunlara az da olsa göz attım. Anlamsız, sayı artırımı için yapılmış boş faaliyetler. :) Ben günde 3-4 mesaj atarım ve bunların çoğu sataşma, cevap yetiştirmek içindir ama asla çocukca ve mantıksızca yazmadım senin yazmış olduğun gibi. :) Dediğim gibi farklar var.

" 1 ben webmaster vb. aramıyorum
    2 ben onlar gibi rpyle uğraşmıyorum daha doğrusu rp sevmiyorum bni bilen bilir
    3 10-11 yaşında olanları görüyorz sanki kendisi sitesine 5000-6000 $ para yatırmış gibi konuşma
    4 smirdon fazla heveslenme demişsin ben böyle kendisini birşey sanan tiplerle uğraşmıyorum "

4ü de anlamsız ama bazı şeyleri kanıtlamam için açıklama yapmam gerekiyor.
    1- Webmaster arayan sen değilsin ve sözü sana hitaben yazmadım. :) Demekki gerçekten ciddi manada okumadan cevap yazmışsın.
    2- Rp ile uğraşmıyorsan kurgu oyunlarında n'örüyon?
    3- 5000-6000 verdiğimi söylemedim sadece hükümdarları övdüm ve bunu gerçekten hakediyorlar. Ayrıca 5000-6000 $ vermesemde vereninkini yönettim meraklanma. :D
    4- Uğraşmıyosan yazmıceksin. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.