Şimdi Ara

Terfi ettim. [Deneme Süresi Bitti. Yer Kesinleşti.] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
4.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sensation +

Tamam maaşı söylemiyosunda artış nedir 100 200 lira falan mı olacak onu söyle bari.

Bu arada hayırlısı olsun

Terfiden sonrali ilk 6 ay 100-120 lira gibi olacak. Ve daha çok hak/imkan olacak. Daha sonra 350-400 gibi olacak.
  • Tamam güllükteyim kutlamak lazım sonra deme vayy efendim kimse kutlamadı vay efenim böyle gel rakı içecez:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Ray Malifalitiko -- 7 Mart 2013; 14:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

quote:

kaç ğaibe alıyon?

Ruslar ile evlenen gördün mü?Rusça biliyor musun? Şahin paradise gitmiştim.O tarz otel varmı? (Uygun) 2014 yaz tatili için şimdiden yer ayırtmak mantıklı mı?

Kaç ğaibe aldığım bana kalsın
    Rus ile evlenen gördüm. Kayınpederim rus ile evli. Ben Avrupalılar ile çalışıyorum. Daha çok o dillere yöneldim. Ama evet Rusça da konuşabiliyorum
    Şahin Paradise'a nasıl gittin? Ulaşımı nasıl sağladın yani? Gelip aldılar mı?
    Neden o tarz arıyorsun? Aynı paraya daha iyileri var. Mantık işine girmeyeceğim ama gereksiz. Türkiye'de yaşıyorsun hocam. Her an herşey değişir. 2013 Eylül-Ekim-Kasım gibi yaparsın.

Teşekkür ederim bilgileriniz için.Şahin ilk kez 2009 yada 2010 yılında Ramazan'da fiyat düşürdü.O zaman gitmiştik kendi aracımızla.

Kayın pederiniz hayatından memnun mu? Kayınpederinizşn eşi, Rus olan, 35 yaşından sonra çirkin oluyorlarmış.Doğru mu? Ve Müslüman mı? Kusura bakmayın gelecek hayat Memat meselesi de.Şese pm den görüşelim

Hocam memnun olduğu kısımda var olmadığı kısımda. Genel olarak memnun.
    Eşi 35-40 yaşlarında. Ben 3 yıldır onları tanıyorum. Öncesini bilmiyorum. Bu yüzden birşey diyemeyeceğim.
    Dini ile hiç mi hiç ilgilenmedim. Sormadım da.

Not: genel olarak Ruslar ile ilgili kişisel fikrim ise hiç olumlu değil.
    Ben de 40lardan sonra çirkinleştiklerini düşünüyorum.
    Resimlerde vb. durumlarda temiz görünüyorlar ancak hiç öyle değiller.
    Ama bu fiziksel özelliklerden çok kişilik olarak değerlendiriyorum. Ve iğrençler.
    Ne minnet duyguları var, ne yardımseverlikleri. Bir iyilik yap 'sağol' bile demezler.
    Kendimi, eli yüzün düzgün, kişiliği düzgün bir Türk kızı bulduğum için şanslı sayıyorum.
    Son olarak; en kötüsü olsun Türk olsun diyorum. Tavsiye etmem.

Not2: pm'ye gerek yok hocam. Buradan okuyup, birşey düşünecek adam zaten örümcek beyinlidir.

Teşekkür ederim.Son olarak ABD'li biri düşünüyorum ona ne diyorsun?

Terfi ettim. [Deneme Süresi Bitti. Yer Kesinleşti.]

gibi

Yabancı düşünüyorsan; rencide edilmeye, evde yemek bulamamaya, çocukların pis vb. durumlarda olmasına, aldatılmaya ve aileler arasında sıkışıp kalmaya hazır olmalısın hocam. Bizim adetlerimize ayak uyduramıyorlar. Ama genelleme yapmak yanlış tabii Amerikalı diye bakmaktansa, o kişinin özelinde değerlendirmek gerekir. Ama ben tavsiye etmiyorum. Sana, kişiliğine, aile yapına bağlı herşey.

Hocam, Kısmetse abd de yaşayaağım için sormuştum.Teşekkür ederim.

• Tebrik ederim, şimdi bütün donanım haber ahalisine %99 indirimli tatil ayarlaman lazım.
  • Maas ne kadardi ne oldu

Millet bunu merak ediyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Maas ne kadardi ne oldu

Maaşı yüksek olsa söylerdi zaten çok bir şey almadığı belli.
  • biletleri bekleriz efenim.

hayırlara vesile olsun daha nice terfilere insallah yolunuz açık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Maas ne kadardi ne oldu

Maaşı yüksek olsa söylerdi zaten çok bir şey almadığı belli.

İşte bu düşük yüksek tartışması açılmasın diye birşey demedim çünkü konuyu açma sebebim bu değil. Aldığım maaş kimine göre yüksektir kimine göre değildir. Ama tebrik ederim ben rakam zikretmeme rağmen, düşüktür yüksektir olayına girdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 7 Mart 2013; 15:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

Gazi üniversitesi turizm işletmeciliği okuyorum.Bizim bölüm maşallah turizmle ilgili her bölümü kapsıyor.İş hayatında önümüz açık bu sebepten diye düşünüyorum.Yazın Antalya'da bin tl'ye 8 saat çalışarak garsonluk yapmıştım ben de. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim. Nerede yapmıştın? Benim de turizm işletmeciliği okumak gibi bir şansım vardı ama ben daha çok seyahat kısmına yöneldim işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Tebrik ederim, şimdi bütün donanım haber ahalisine %99 indirimli tatil ayarlaman lazım.

%99 ???
  • quote:

quote:

quote:

Gazi üniversitesi turizm işletmeciliği okuyorum.Bizim bölüm maşallah turizmle ilgili her bölümü kapsıyor.İş hayatında önümüz açık bu sebepten diye düşünüyorum.Yazın Antalya'da bin tl'ye 8 saat çalışarak garsonluk yapmıştım ben de. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim. Nerede yapmıştın? Benim de turizm işletmeciliği okumak gibi bir şansım vardı ama ben daha çok seyahat kısmına yöneldim işin.

Belek Güral Premier'de.Keşke o şansını değerlendirseydin çünkü seyehat kısmını da kapsıyor o bölüm.Orası olmazsa turizme başka bölüme kayardın.Ama güzel yine sonuçta turizmciyiz.

Seyahat olacağından eminim

• Maas nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

biletleri bekleriz efenim.

hayırlara vesile olsun daha nice terfilere insallah yolunuz açık olur

Teşekkür ederim mesajının ikinci satırı için zira ilk satırı görünmüyor bende
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belek Güral Premier'de.Keşke o şansını değerlendirseydin çünkü seyehat kısmını da kapsıyor o bölüm.Orası olmazsa turizme başka bölüme kayardın.Ama güzel yine sonuçta turizmciyiz.

Seyahat olacağından eminim

Hocam Allah gönlüne göre versin.

Hepimizin gönlüne göre olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

Maas nasil?

Şaka mı bu?
  • quote:

quote:

Maas nasil?

Şaka mı bu?

Hayirli olsun en iyi yerlere gelesin.

• quote:

quote:

quote:

Maas nasil?

Şaka mı bu?

Hocam yanlış anlama beni. Ama forumda konularda görüyorum herşey uzatılıp tartışılıyor. O yüzden bir rakam söylemiyorum ki bu konu tartışılmasın diye. Maaş bana yetiyor, tatmin ediyor.
    Konunun açılma amacı maaş değil. Bu yüzden söylemiyorum birşey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maas nasil?

Şaka mı bu?

Hocam yanlış anlama beni. Ama forumda konularda görüyorum herşey uzatılıp tartışılıyor. O yüzden bir rakam söylemiyorum ki bu konu tartışılmasın diye. Maaş bana yetiyor, tatmin ediyor.
    Konunun açılma amacı maaş değil. Bu yüzden söylemiyorum birşey.

Ben de miktar beklemiyordum sadece iyi yada kotu cevabini beklitordum hayirli olsun yeniden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?

Mesajını yeni gördüm hocam. 4 yıllık okuyorum. Temel olarak Sejour kullanıyoruz. Havalimanı ofis ise Sejour ve bir program daha kullanıyor. Ama ben o programı bilmiyorum.
    15 Mart'ta iki ofisten birine geçeceğim. Bir hafta orada, bir hafta diğerinde çalışacağım. Hangisine uyum sağlarsam orada kalacağım.
    Umarım ana ofis olur. Çünkü 9-5 çalışma saatleri.

sedna olmasın ? sen hangi acentada çalışıyosun bakim çok mu sert oldu hayırlı olsun bende Antalyalıyımda o yüzden sordum hangi acenta diye, bu arada turizm nankördür terfi ettim diye sevinip koyverme yoksa seni koyverirler kapının önüne

• quote:

Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?

Mesajını yeni gördüm hocam. 4 yıllık okuyorum. Temel olarak Sejour kullanıyoruz. Havalimanı ofis ise Sejour ve bir program daha kullanıyor. Ama ben o programı bilmiyorum.
    15 Mart'ta iki ofisten birine geçeceğim. Bir hafta orada, bir hafta diğerinde çalışacağım. Hangisine uyum sağlarsam orada kalacağım.
    Umarım ana ofis olur. Çünkü 9-5 çalışma saatleri.

sedna olmasın ? sen hangi acentada çalışıyosun bakim çok mu sert oldu hayırlı olsun bende Antalyalıyımda o yüzden sordum hangi acenta diye, bu arada turizm nankördür terfi ettim diye sevinip koyverme yoksa seni koyverirler kapının önüne

Ah hocam ah bilmez miyim o nankörlüğü
    Sedna'dan kastınız program sanırım. Sedna'yı oteller kullanmıyor muydu? Siz hangi acentadasınız?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.