Şimdi Ara

Terfi ettim. [Deneme Süresi Bitti. Yer Kesinleşti.] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
4.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer arkaşların üzülmedimi sen terfi edince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahun

Diğer arkaşların üzülmedimi sen terfi edince...

Bilmiyorum. Geçen yıl biri, benim bu yılki konumumdaydı. Ben üzülmemiştim. Aksine sevinmiştim. Çünkü benim arkadaşımdı ve ofisle iletişimim daha kolay olacaktı o orada olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

quote:

Bilmiyorum. Geçen yıl biri, benim bu yılki konumumdaydı. Ben üzülmemiştim. Aksine sevinmiştim. Çünkü benim arkadaşımdı ve ofisle iletişimim daha kolay olacaktı o orada olduğu için.

Şimdi merak ettim..O arkadaşın nerde şimdi...
  • quote:

quote:

quote:

Devam ediyor çalışmaya.

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Antalya'da bir seyahat acentasında çalışıyorum. İki yıllık çalışmamdan sonra ya havalimanı ofise ya merkez ofise terfi etmiş bulunuyorum. Net olarak Nisan sonu, Mayıs başı belli olacak. Şuan çok mutluyum. Bu terfiyi öğrenciliğim devam ederken yaşıyor olmam daha da mutluluk verici. Siz forumdaşlarım ile paylaşmak istedim.

Not: Tebriklere açığım

Hayirli olsun. Orda Rus turist var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Devam ediyor çalışmaya.

Okey... tebrikler..terfiniz için...Eleman çalıştıran bir yönetici olarak..Eğer daha da yükselmek istersen en az iki şeyi yapman lazım..
    (tabi iş koşuularına göre değişir.)

1.Hep doğruyu söyler imajını vereceksin..
    2.İş bitim saatin de hemen iş bırakıp gitmeyeceksin, biraz daha çalışacaksın yani bedevadan..
    ( Ama servis falan sizi götürüyorsa bunu yapamazsın.)

• erken gelen terfii gelecekte daha iyi şeyler olacağının habercisi olabilir. başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

Arkadaşlar merhaba. Antalya'da bir seyahat acentasında çalışıyorum. İki yıllık çalışmamdan sonra ya havalimanı ofise ya merkez ofise terfi etmiş bulunuyorum. Net olarak Nisan sonu, Mayıs başı belli olacak. Şuan çok mutluyum. Bu terfiyi öğrenciliğim devam ederken yaşıyor olmam daha da mutluluk verici. Siz forumdaşlarım ile paylaşmak istedim.

Hayirli olsun. Orda Rus turist var mi?

Antalya'dayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?

Mesajını yeni gördüm hocam. 4 yıllık okuyorum. Temel olarak Sejour kullanıyoruz. Havalimanı ofis ise Sejour ve bir program daha kullanıyor. Ama ben o programı bilmiyorum.
    15 Mart'ta iki ofisten birine geçeceğim. Bir hafta orada, bir hafta diğerinde çalışacağım. Hangisine uyum sağlarsam orada kalacağım.
    Umarım ana ofis olur. Çünkü 9-5 çalışma saatleri.

sedna olmasın ? sen hangi acentada çalışıyosun bakim çok mu sert oldu hayırlı olsun bende Antalyalıyımda o yüzden sordum hangi acenta diye, bu arada turizm nankördür terfi ettim diye sevinip koyverme yoksa seni koyverirler kapının önüne

Ah hocam ah bilmez miyim o nankörlüğü
    Sedna'dan kastınız program sanırım. Sedna'yı oteller kullanmıyor muydu? Siz hangi acentadasınız?

Ben noter katibiyim :) sedna-sejour entgre çalışır sejour rezervasyon kısmıdır sedna muhasebe kısmıdır, siz sejourdan rezervasyonu girersiniz muhasebe faturası gelince kontrolünü yapar işlemi kilitler ve sednaya girer... Bunları nereden biliyosun dersen 10 yıllık muhasebe geçmişim var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Devam ediyor çalışmaya.

Okey... tebrikler..terfiniz için...Eleman çalıştıran bir yönetici olarak..Eğer daha da yükselmek istersen en az iki şeyi yapman lazım..
    (tabi iş koşuularına göre değişir.)

1.Hep doğruyu söyler imajını vereceksin..
    2.İş bitim saatin de hemen iş bırakıp gitmeyeceksin, biraz daha çalışacaksın yani bedevadan..
    ( Ama servis falan sizi götürüyorsa bunu yapamazsın.)

Teşekkür ederim.
    1. Hep doğruyu söyler imajını vermiyorum. Zira hep doğruyu söylüyorum. Kendim gibi davranıyorum yani. Bazen onların hatalarını bile, düzgün bir üslupla, söylüyorum
    2. Servis ile değil de şirketin araçları ile döneceğiz, binek araçlarla yani. Ve bu dediğiniz bazen mümkün bazen değil.

Not: düşünceme ve tecrübelerime (her ne kadar dağlar gibi olmasalar da) göre; bu şekilde devam edersem, zamanı geldiğinde yeni terfileri alacağım. Ama eğer merkez ofisteki pozisyona geçebilirsem; o bile beni bir süre idare eder. Bir başka nokta da; havalimanı ofisteki pozisyon için çağrılacağımı düşünüyordum 2-3 aydır. Ama merkez ofisteki kadro yeterli olur diye düşünüp, hiç ümitlenmemiştim. Sürpriz oldu benim için. Hatta olursa; piyango olmuş olacak.
    İşte böyle

• Hayirli olsun. iyi calismalar ve basarilarin daim olsun.

• Zamanla Title konusunun bir önemi olmadığını anlayacaksın. Maaşın zamanında yatıyorsa, akşam 5 te çıkabiliyorsan o işten daha iyi bir iş yoktur.
  • Len biz sana terfi veriyoz sen bizi forumlarda rezilmi ediyosun.Muhasebeye git çkıışnı versinler!.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?

Mesajını yeni gördüm hocam. 4 yıllık okuyorum. Temel olarak Sejour kullanıyoruz. Havalimanı ofis ise Sejour ve bir program daha kullanıyor. Ama ben o programı bilmiyorum.
    15 Mart'ta iki ofisten birine geçeceğim. Bir hafta orada, bir hafta diğerinde çalışacağım. Hangisine uyum sağlarsam orada kalacağım.
    Umarım ana ofis olur. Çünkü 9-5 çalışma saatleri.

sedna olmasın ? sen hangi acentada çalışıyosun bakim çok mu sert oldu hayırlı olsun bende Antalyalıyımda o yüzden sordum hangi acenta diye, bu arada turizm nankördür terfi ettim diye sevinip koyverme yoksa seni koyverirler kapının önüne

Ah hocam ah bilmez miyim o nankörlüğü
    Sedna'dan kastınız program sanırım. Sedna'yı oteller kullanmıyor muydu? Siz hangi acentadasınız?

Ben noter katibiyim :) sedna-sejour entgre çalışır sejour rezervasyon kısmıdır sedna muhasebe kısmıdır, siz sejourdan rezervasyonu girersiniz muhasebe faturası gelince kontrolünü yapar işlemi kilitler ve sednaya girer... Bunları nereden biliyosun dersen 10 yıllık muhasebe geçmişim var

Evet biz Sejour kullanıyoruz. En azından benim geçeceğim pozisyon Sejour kullanıyor. Ben de muhasebede çalışmıştım. Biz NETSIS kullanıyorduk. 2000lerin başlarıydı. Ben Sedna'yı bilmiyorum.

• Hayirli olsun forumdas

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Zamanla Title konusunun bir önemi olmadığını anlayacaksın. Maaşın zamanında yatıyorsa, akşam 5 te çıkabiliyorsan o işten daha iyi bir iş yoktur.

Title konusunun önemli olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum. Title'a takıldığımı da hatırlamıyorum. Maaşım, Allah'a şükür, zamanında yatıyor. Merkez ofise geçebilirsem, 9'dan 5'e çalışacağım ki terfinin en büyük getirisi bu, şuan benim için. Yoksa kazandığım para bana yetiyor, mevcut Title'ımda.

Not: milletin ağzında bir "Title" gidiyor bakalım. Pozisyon diyelim, kademe, mevki diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

Hayirli olsun forumdas

Teşekkür ederim hocam.

Not: birkaç hafta önce, bir konu görmüştüm, bir üye forumu bırakacağını yazıyordu. Ve orada "forumdaşşaklarım" yazmıştı. Sen şimdi "forumdaş" yazınca onu hatırladım. Koptum gene gülmekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 7 Mart 2013; 17:43:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

Hayirli olsun forumdas

Teşekkür ederim hocam.

Not: birkaç hafta önce, bir konu görmüştüm, bir üye forumu bırakacağını yazıyordu. Ve orada "forumdaşşaklarım" yazmıştı. Sen şimdi "forumdaş" yazınca onu hatırladım. Koptum gene gülmekten.

Sende gülmüs oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

Len biz sana terfi veriyoz sen bizi forumlarda rezilmi ediyosun.Muhasebeye git çkıışnı versinler!.

Müdür'üm... Iııı.... Ben ıııı... Şey... Yani şimdi...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.