Şimdi Ara

Terhisime 10 gün kala kavgadan mahkemelik oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayin fazla detayina inmeye gerek yok. Kavga ettigim eleman, yanimda ki arkadasla tartisirken (ufak capli itis kakis da oldu) ben de "ikiniz de ayni haltsiniz" dedim bunun disinda herhangi bir küfür,hakaret yada agir tahrik edici bir söz söylemedigim halde ben otururken (kendisi ayakta) adam bogazima sarilip vurmaya basladi. Bende dayanamayip kalkip buna giristim. Sol gözü baya sisti. Bende hicbir sey yok. Olayi goren sahit arkadaslarda benim kendimi savunmak icin vurdugumu soyluyorlar. Velhasil kelam komutan mahkemeye verecegini söyledi. Buyuk ihtimal sivile yansicak. Bu durum da ne olur? ne çikar sonuc olarak? Suana kadar sivilde sicilimi birakin karakola dahi gitmisligim yok. Tertemiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askeri hastahaneye sevk var mı ? Darp raporu alındı mı ? Olay Tespit Tutanağı tutuldu mu ? Bunlardan herhangi birisi yapılmadan mahkemeye veremez.Verse de sivilde problem yaşayacağın bir durum söz konusu olmaz.
  • Aynısı kuzenime oldu 45 gün mahkeme salonlarını falan sildi kamu hizmeti

• @ TeXaS_StOrM

Olaydan 2 gün sonra darp raporu almaya gitti eleman. Onun disinda herhangi bir tutanak, savunma falan gelmedi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.