fatih terimin milli takımın başında olması beni rahatsız etmiyor sadece terimin yarattığı olay değil onu buralara getiren sebep ve şahıslar da önemli
başta hıncal olmak üzere
erman toroğlu şansal kemal belgin osman tanburacı ahmet çakar adnan aybaba ömer çavuşoğlu erdoğan şenay
ve şuan hatırlayamadığım bi kaç isim daha birileri bu şahısların futbol ile olan alakalı kesmedikçe ülke futbolundan bi şeyler beklemek pek mümkün olmaz bunlara futbol yorumcusu veya spor adamı gibi yakıştırmaların yapıldığını görmek gerçekten insan da psikolojik rahatsızlıklara yol açıyor
İnanmak istemiyorum açıkçası.
Fatih Terim gibi bir adam durduk yere böyle küfür etmez, olayın arkasında birşeyler vardır açığa çıkmayan.
Ama demeden de geçemicem iyi sövmüş he bıyık fantezisi yapmış muhah
quote:
Orjinalden alıntı: bullshi7
Fatih Terim gibi bir adam durduk yere böyle küfür etmez, olayın arkasında birşeyler vardır açığa çıkmayan.
Sevdiğimiz insansa hatayı yapan,bir şekilde haklı çıkarmaya çabalarız.Bugün görüntüleri izledim.Rakip teknik adam sahaya top atıyor.Fatih Terim'de önüne düşen bir topu alıp rakip yedek kulübesine degajlıyor.Sonra da yayınca kanala çıkıp bizim yaptıklarımızı değil,onlarınkileri de gösterin diyor.Kendisi bile yaptığının farkında değil. İsviçre maçından sonra çıkan olaylardan bir insan ders alır.Bunda ki bilinç ders almama üstüne kurulu tabi;hep ders verme. Belçika maçı öncesi basın toplantısında diyor ki;sporda kibire yer yoktur.Ölürmüsün;öldürürmüsün.Bu lafı diyecek en son insan sensin. Ettiği küfürlerinde savunulacak bir tarafı yok.Belli bir makama gelmiş insan,bazı şeyleri aşmış olacak.Hala daha mahalle kabadayısı edası ile.
quote:
Orjinalden alıntı: Gücdevani
quote:
Sevdiğimiz insansa hatayı yapan,bir şekilde haklı çıkarmaya çabalarız.Bugün görüntüleri izledim.Rakip teknik adam sahaya top atıyor.Fatih Terim'de önüne düşen bir topu alıp rakip yedek kulübesine degajlıyor.Sonra da yayınca kanala çıkıp bizim yaptıklarımızı değil,onlarınkileri de gösterin diyor.Kendisi bile yaptığının farkında değil. İsviçre maçından sonra çıkan olaylardan bir insan ders alır.Bunda ki bilinç ders almama üstüne kurulu tabi;hep ders verme. Belçika maçı öncesi basın toplantısında diyor ki;sporda kibire yer yoktur.Ölürmüsün;öldürürmüsün.Bu lafı diyecek en son insan sensin. Ettiği küfürlerinde savunulacak bir tarafı yok.Belli bir makama gelmiş insan,bazı şeyleri aşmış olacak.Hala daha mahalle kabadayısı edası ile.
haklısın hatayı kimin yaptığı önemli değil sevdiğimiz insanın yapması onu örtbas etmeyi gerektirmez.
Şenol Güneş gibi spor camiasının en beyefendi adamını çiğ çiğ yiyen medya değil mi bu? Hem de dünya 3. sü olmasına rağmen... Terimin yaptığı asla hoş görülemez ama bu medyaya da FT gibileri lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Gücdevani
quote:
fatih terim bu söylediklerinde sonuna kadar haklı bizde ki spor medyası (sadece spor değil aslında tamamı) seviyesiz ve kalitesiz sadece olumsuz olay ve durumdalardan beslenebilen aslında sporun özüyle değil sadece zaman zaman içerdiği olumsuz durumlardan yararlanan bir asalak misali hayat sürüyorlar
isviçre ile oynadığımız maçın ilkinde olan olayları duyduk gerek futbolcular dan gerekse de teknik heyetten ama tek bir görüntü görmedik herhangi bir olaya dair
fakat istanbulda ki maça bakıyoruz olayların dünya basınına sunan bizim yerli medyamız
tamam olaylar doğru olmayabilir tersini felan savunmuyoruz
bilmem analtabildim mi ???
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
fatih terim bu söylediklerinde sonuna kadar haklı bizde ki spor medyası (sadece spor değil aslında tamamı) seviyesiz ve kalitesiz sadece olumsuz olay ve durumdalardan beslenebilen aslında sporun özüyle değil sadece zaman zaman içerdiği olumsuz durumlardan yararlanan bir asalak misali hayat sürüyorlar
isviçre ile oynadığımız maçın ilkinde olan olayları duyduk gerek futbolcular dan gerekse de teknik heyetten ama tek bir görüntü görmedik herhangi bir olaya dair
fakat istanbulda ki maça bakıyoruz olayların dünya basınına sunan bizim yerli medyamız
tamam olaylar doğru olmayabilir tersini felan savunmuyoruz
bilmem analtabildim mi ???
Medyanın tümünü genellemesem de büyük bir kısmının ciğeri beş para etmeyecek adamlardan olduğunu düşünüyorum.Bu tip olaylarla beslenip,gündem yaratmaya kalkan,sonra ülke için ciddi handikaplar doğuran medyadır;haklısınız.Ama Terim'in dün akşam hiç bir şey söylemeye hakkı yoktu.Şöyle ki,kendisinin yaptığı degajı da göstermedi yayıncı kuruluş.4. hakem ile olan münakaşası kameralara yansıdı.Bütün bunlar bir yana,medya her ne kadar taraflı ve kendi işine gelen yayın yapsa da,Milli Takımlar Teknik Direktörünün bu tür davranışlar sergilemeye hakkı yoktur.Bunları da geçtim ben böyle teknik direktör falan istemiyorum.Kendisi kabadayı,takıma kaptan diye koyduğu kabadayı.Herkes efe takımda. Şenol Güneş hususunda @coxackie arkadaşımıza katılmamak elde değil.Son derece kibar ve başarılı bir insandı Şenol Hoca.Yok saçıydı,yok başıydı,kıyafetiydi diye yediler.Hem kıyafet,hem konuşma ve diğer hususlarda medyanın hoşlanmadığı Şenol Hoca'dan çok daha vahim şekli şu an milli takımın başında ama medya da tek kelime edebilen yok.Edenin de ne bıyığı kalıyor,ne anası, ne de sülalesi.
Eğer gerçekse yaptığı büyük yanlış. Medya çok üzerlerine gidiyor tamam ama; onlar nasıl herkesin anlayacağı dilden konuşuyorsa Terimin de onları karşısına alıp, onlar gibi konuşmalıydı. Ama şu da var ki; arayıp ne diye küfür ediyor? Osman bey çıkmış tv'de özel numaradan aradı diyor, ne diye özelden arasın? Ya da ne diye herkesin önünde böyle yanlış bir davranışta bulunsun? Dikkat ederseniz halen bir açıklama gelmedi Terim'den. Bu adamın sesini bi ton insan taklit ediyor, bence olay netleşmeden yargılamayın adamı.
quote:
Orjinalden alıntı: matters
Doğruysa direk şutlansın
yavaş nereye ersun yanalmı sandın onu anca biz şutlarız bizden başkası yapamaz. terimi göndermeye gücünüz yetmez anca kasarsınız okadar
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Doğruysa direk şutlansın
yavaş nereye ersun yanalmı sandın onu anca biz şutlarız bizden başkası yapamaz. terimi göndermeye gücünüz yetmez anca kasarsınız okadar
Tamam demircibu çok iyi gidiyorsun. Bizleri korkutmayı başardın.
Şimdi su pompası saldırısı !
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Doğruysa direk şutlansın
Al sana Terim kafası işte... Arkadaş iyi örneklemiş, bilmeden... Sporun içine nasıl sı,,,lır özetlemiş... Terimin hitap ettiği kesim çok fazla Bizim millet böylesini seviyo...
Bizde salak gibi kafa yoruyoruz... Sporumuz nasıl ileri gider diye... Yörü git ... Sporun sinir bozucu olmasını sağlayan anlayış pehhh
Tamburacı dava açmış. Açsın ne olacak? FT öder tazminatını paşa paşa. Ama bundan sonra kimse FT yi eleştirmeye cesaret eder mi? Türk Milli Takımının antrenörü bir insana nasıl ana avrat küfür eder? Ama doğru o ders almaz ders verir. Neyin dersi bu ?İnsanlık dersi heralde? FT haklı diyenler var. FT nasıl haklı olabilir küfür etmekte? Küfür eden insan nasıl haklı olabilir? Haklı olsa küfür eder mi? Kimse eleştiremiyecek mi FT yi? Türkiye'de Cumhurbaşkanı bile eleştirilirken FT neden dokunulmaz?
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
Tamburacı dava açmış. Açsın ne olacak? FT öder tazminatını paşa paşa. Ama bundan sonra kimse FT yi eleştirmeye cesaret eder mi? Türk Milli Takımının antrenörü bir insana nasıl ana avrat küfür eder? Ama doğru o ders almaz ders verir. Neyin dersi bu ?İnsanlık dersi heralde? FT haklı diyenler var. FT nasıl haklı olabilir küfür etmekte? Küfür eden insan nasıl haklı olabilir? Haklı olsa küfür eder mi? Kimse eleştiremiyecek mi FT yi? Türkiye'de Cumhurbaşkanı bile eleştirilirken FT neden dokunulmaz?
Boşuna yazıyoruz çiziyoruz. Ne olursa olsun bazı insanlar bu kişiyi hep destekleyecek ve her yaptığının arkasında olacaklar.
Terim de hiç bir zaman değişmeyecek. Karakteri böyle ve maalesef bu adam benim milli takımımın başında 2012'ye kadar.. Maalesef..
Ya kardeşim bu spor yazarları denen millet "gay" ve "pimp" kılıklı sporu sadece futbol sanan ve futboldan da ne kadar anladığı meçhul, sonradan görme kişilerden başkaları değil. Ha içlerinde istisnalar yokmu ? var ama 3 bilemedin 5 kişi.
Gelişmemiş yani 3. Dünya ülkelerde tipik davranışlardan biri şudur : Bir adam başarılı olur taparlar, aynı adam ertesi gün başarısız olursa asarlar. Türkiye'de yaşayan halkın yarısı da bu cins. Haliyle basında öyle. Fatih Terime ve Milli takıma uzun zamandır öyle laflar ediliyo ki Yunan basınından bile bu kadar pislik yorumlar gelmiyo basın toplantılarında.
Mert adammış. İyi yapmış (biraz abartsa da)
Arkadaslar bu haber %100 doğru olan bi haberdir, bundan adınız gibi emin olabilirsiniz ;) konu ne olursa olsun bir insan başka bir insana küfür edemez hemde anasına bacısına hiç küfür edemez.......
tekrardan sölüroum bu haber dorudur, bende bi tv kanalında calısıorum.. bu olayın olduğu günün aksamı Osman Tanburacının bizim kanalda programı vardı, kuliste bunu konusuolardı, adamın cidden morali cok bozulmustu surat ifadesinden anlardınız..
ertesi gün milli mac var, oyuzden mactan sonra yazim ki futbolcuların ve teknik heyetin kafası karısmasın dedi ;) kulaklarımla duydum... artık karar sizin ister inanın ister inanmayın.......
Fatih Terimin ana-avrat küfür alışkanlığının çok eskiye dayandığını ben de duymuştum. Aslında acayip sert biriymiş zamanında. Sonradan efendi takılmaya başlamış ama bu sözde spor yazarları son aylarda iyice çileden çıkarttı adamı. O da dayanamadı artık. Durum budur
Doğrumuymuş bu
Türkiye Milli Takımı Teknik adamına yakışır sözler değil Rezalet... Terim ne olursa olsun eleştirileri hazmedemiyor ezelden beri böyle...
quote:
Orjinalden alıntı: Legend10
Eğer gerçekse yaptığı büyük yanlış. Medya çok üzerlerine gidiyor tamam ama; onlar nasıl herkesin anlayacağı dilden konuşuyorsa Terimin de onları karşısına alıp, onlar gibi konuşmalıydı. Ama şu da var ki; arayıp ne diye küfür ediyor? Osman bey çıkmış tv'de özel numaradan aradı diyor, ne diye özelden arasın? Ya da ne diye herkesin önünde böyle yanlış bir davranışta bulunsun? Dikkat ederseniz halen bir açıklama gelmedi Terim'den. Bu adamın sesini bi ton insan taklit ediyor, bence olay netleşmeden yargılamayın adamı.
Ata Demirer mi yaptı sence
tamam al da geliyim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekeş_pilot
kufur den falan degilde etmisse de cok ayip gitsin su adam ya ne bicim adam futbol dan caktigi yok adam tutuyor artisin teki.bi bk tan caktigi yok imparatormus yandan cakma istifa et artik.ridvan dilmen gibi td olmasi lazim adam herseyi biliyor